kimileriniz cok zor imtihanlardan geciyorsunuz, biliyorum. Bense, allah baska dert vermesin, ask sevgi durumlarinin felsefik kismina takiliyorum daha cok.
ergenlikten yeni ciktigimiz yaslarda, "neden bana hediyeler" almiyor deriz ya, ben sonraki yillarda, "Allaha sukur ki cok hediye almiyor" demeye basladim. Cunku hayal kirikligina ugruyordum. Birinin uzerinde gorsem bööğkk diyecegim seyleri alir getirirdi bana.
gelecegim nokta su : insan hiç sevdigini tanimaz mi ya? bu cok acitiyor beni..
8 yildir burnumun dibinde, hic mi gozlemlemez, benim sevdigim kadin, bunlari giyinir, bunlari sever, tarzi boyledir, kisiligi boyledir.
Oyle bir sey yapar ki rahatsiz olurum, ama o bnm hoslanacagimi sanir.
erkekler boyle mi? yoksa gercekten seven bir erkek, iliklerine kadar sever ve seni her seyinle, her halinle, ilmek ilmek tanir mi?
sizin de evlerinizde benim evcil öküzümden var mi? gercekte Ask bu kadarlik birsey mi?
yoksa gercekten prensinin beyaz atina atlayip gidenleriniz oldu mu… ?
cok tatli ya :)Ben şunu bilirim; beni 28 yıldır tanıyan annem(dondurma sevmediğimi bildiği halde) sık sık ' bak dondurma aldım sen seversin' diye dondurma alır ve yemem için ısrar ederElin oğlundan bir şey beklemem bu yüzden.
ne bileyim.Benim eşim bir de duygu sömürüsü yapar, ben hediye alınca sen beğenmiyorsun diye.
Ondan almıyormuş bir de :)
4 yıllık evliyim ve 10 yılı aşkın birlikteliğimiz var.
Her önemli günümüzde bunun konusu geçer.
Hediye alır, kırılmasın diye beğenmiş gibi yaparım, anlar tabi.
Hediye almaz gel birlikte alalım der, o zaman da değeri olmaz.
Bilemiyorum, ben de çözemedim. Ne yapmak lazım.
Yanio kadar zor olmasa gerek değil mi?
böyle ince düşünürsen işin varkimileriniz cok zor imtihanlardan geciyorsunuz, biliyorum. Bense, allah baska dert vermesin, ask sevgi durumlarinin felsefik kismina takiliyorum daha cok.
ergenlikten yeni ciktigimiz yaslarda, "neden bana hediyeler" almiyor deriz ya, ben sonraki yillarda, "Allaha sukur ki cok hediye almiyor" demeye basladim. Cunku hayal kirikligina ugruyordum. Birinin uzerinde gorsem bööğkk diyecegim seyleri alir getirirdi bana.
gelecegim nokta su : insan hiç sevdigini tanimaz mi ya? bu cok acitiyor beni..
8 yildir burnumun dibinde, hic mi gozlemlemez, benim sevdigim kadin, bunlari giyinir, bunlari sever, tarzi boyledir, kisiligi boyledir.
Oyle bir sey yapar ki rahatsiz olurum, ama o bnm hoslanacagimi sanir.
erkekler boyle mi? yoksa gercekten seven bir erkek, iliklerine kadar sever ve seni her seyinle, her halinle, ilmek ilmek tanir mi?
sizin de evlerinizde benim evcil öküzümden var mi? gercekte Ask bu kadarlik birsey mi?
yoksa gercekten prensinin beyaz atina atlayip gidenleriniz oldu mu… ?
edit: kizlar, hediyelerini begenmedigim icin acmadim topigi. konumuz su: Derdim "adam beni tanimiyor, kim oldugumu aslinda hic bilmiyor" buna uzuluyorum.
aynen... benimki de alış veriş yaparken bak bu sana çok yakışır bunu alalım sana der :)Benim eşimin zevki benden daha iyidir aldığı hediyeleri kıyafetleri çok beğenirler
bende öyle severek giyerim yada kullanirim
bazen alışveriş yapcaksak o gösterir bana bak bu güzel dene sen beğenirsin gerçekten çok beğenirim
eşim benim ne konuşacağımi neden rahatsız olacağımi neyle mutlu olucagimi bilir benden çok
ee 16 yaşında evlendim o büyüttü beni
yani iyi hoş da kız neyden şikayet ediyor siz ne diyorsunuzBenim eşimin zevki benden daha iyidir aldığı hediyeleri kıyafetleri çok beğenirler
bende öyle severek giyerim yada kullanirim
bazen alışveriş yapcaksak o gösterir bana bak bu güzel dene sen beğenirsin gerçekten çok beğenirim
eşim benim ne konuşacağımi neden rahatsız olacağımi neyle mutlu olucagimi bilir benden çok
ee 16 yaşında evlendim o büyüttü beni
haha :) guzell. Zaten suanda bizde boyle ilerliyoruz sayilir.Bizim ilişkimiz biraz daha garip. Ben isteklerimi onun kulağına söylerim oda sesli ya söyler ya yerine getirir :))
Mesela tv izliyoruzdur romantik birşey mi cıktı sarilsana bana derim mutlu mutlu sarilir. Yada bana çiçek al derim hediye al beni sevdiğini söyle falan filanher dedigimi yapmaz ama her yaptığın da çok içten yaptığını sadece o an aklına gelmediğini bilirim. O da der ne istediğini bilen hatunum seviyorum seni diye vallahi ondan beklesem daha cooook bekler mutsuz olup mutsuz ederim. Biz boyle mutluyuz. Maşallah diyeyim de :))
cok guzel orneklemissiniz.Allah ım yaa
evlendikten 24 gün sonra doğum günümdü.. eşimcim de kitap okumayı çok seviyorum diye bana kitap almış getirmiş..
stephan king - rüya avcıları
halbu ki ben bu tür roman sevmem bilmiyor işte..
dedim ki neden bu kitap? işte teşekkürler falan bozmadım yani
dedi ki"kabı falan çok güzel duruyodu afilli falan"
o gün farkettim ki evet çok uzun bi yolum vardı bu adamla.. ömrümü tüketecekti ve benim gıkım çıkmıyacaktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?