sevdiginiz adam sizi gercekten taniyor mu?

javiera

kukum var, kadinim.
Kayıtlı Üye
26 Mart 2013
1.315
1.453
108
kimileriniz cok zor imtihanlardan geciyorsunuz, biliyorum. Bense, allah baska dert vermesin, ask sevgi durumlarinin felsefik kismina takiliyorum daha cok.
ergenlikten yeni ciktigimiz yaslarda, "neden bana hediyeler" almiyor deriz ya, ben sonraki yillarda, "Allaha sukur ki cok hediye almiyor" demeye basladim. Cunku hayal kirikligina ugruyordum. Birinin uzerinde gorsem bööğkk diyecegim seyleri alir getirirdi bana.

gelecegim nokta su : insan hiç sevdigini tanimaz mi ya? bu cok acitiyor beni..
8 yildir burnumun dibinde, hic mi gozlemlemez, benim sevdigim kadin, bunlari giyinir, bunlari sever, tarzi boyledir, kisiligi boyledir.
Oyle bir sey yapar ki rahatsiz olurum, ama o bnm hoslanacagimi sanir.
erkekler boyle mi? yoksa gercekten seven bir erkek, iliklerine kadar sever ve seni her seyinle, her halinle, ilmek ilmek tanir mi?

sizin de evlerinizde benim evcil öküzümden var mi? gercekte Ask bu kadarlik birsey mi?

yoksa gercekten prensinin beyaz atina atlayip gidenleriniz oldu mu… ?

edit: kizlar, hediyelerini begenmedigim icin acmadim topigi. konumuz su: Derdim "adam beni tanimiyor, kim oldugumu aslinda hic bilmiyor" buna uzuluyorum.

Son düzenleme:

Benim eşim bir de duygu sömürüsü yapar, ben hediye alınca sen beğenmiyorsun diye.
Ondan almıyormuş bir de :)

4 yıllık evliyim ve 10 yılı aşkın birlikteliğimiz var.

Her önemli günümüzde bunun konusu geçer.
Hediye alır, kırılmasın diye beğenmiş gibi yaparım, anlar tabi.
Hediye almaz gel birlikte alalım der, o zaman da değeri olmaz.

Bilemiyorum, ben de çözemedim. Ne yapmak lazım.
Yanio kadar zor olmasa gerek değil mi?

cok tatli ya :)
belki de. Ama insan iste anlayamiyor. Ben onun herseyine cok dikkat ederim, neyden hoslanir, neyden rahatsiz olur, hepsini bilirim. Erkekler niye boyle ki..

Benim eşimin zevki benden daha iyidir aldığı hediyeleri kıyafetleri çok beğenirler
bende öyle severek giyerim yada kullanirim

bazen alışveriş yapcaksak o gösterir bana bak bu güzel dene sen beğenirsin gerçekten çok beğenirim

eşim benim ne konuşacağımi neden rahatsız olacağımi neyle mutlu olucagimi bilir benden çok

ee 16 yaşında evlendim o büyüttü beni

benım herifcan benı ıyı tanır
kendısı oylesıne hedıye alcaksa minnak sevımlı bırsey alır kurnaz
ozel gun ıcınde en ıyısı olsun kusursuz olsun ıstedıgın ne varsa onu alalım der benı dısarı cıkarır bırlıkte alırız yemegımızı yer evımıze gıderız riske gırmez temız çalısır

ne bileyim.
hediyeyi begenmemek degil mesele. Varsin hic almasin, boyle problemimiz e olmasin, o onemli degil.
beni uzen sey, karisini tanimiyor?
insan kendi ailesiyle kardesleriyle bile esi ile kurdugu yakinlik kadar kuramaz ki?
ayni yataga giriyorsun adamla, o kadar yasantinin icinde, yani. Nasil taniyamaz beni?

Bizim ilişkimiz biraz daha garip. Ben isteklerimi onun kulağına söylerim oda sesli ya söyler ya yerine getirir :))
Mesela tv izliyoruzdur romantik birşey mi cıktı sarilsana bana derim mutlu mutlu sarilir. Yada bana çiçek al derim hediye al beni sevdiğini söyle falan filan her dedigimi yapmaz ama her yaptığın da çok içten yaptığını sadece o an aklına gelmediğini bilirim. O da der ne istediğini bilen hatunum seviyorum seni diye vallahi ondan beklesem daha cooook bekler mutsuz olup mutsuz ederim. Biz boyle mutluyuz. Maşallah diyeyim de :))

Allah ım yaa
evlendikten 24 gün sonra doğum günümdü.. eşimcim de kitap okumayı çok seviyorum diye bana kitap almış getirmiş..
stephan king - rüya avcıları
halbu ki ben bu tür roman sevmem bilmiyor işte..
dedim ki neden bu kitap? işte teşekkürler falan bozmadım yani
dedi ki "kabı falan çok güzel duruyodu afilli falan"
o gün farkettim ki evet çok uzun bi yolum vardı bu adamla.. ömrümü tüketecekti ve benim gıkım çıkmıyacaktı

İnsanoğlu bencildir ve öyle kalmalıdır.
Bazıları karşıdakini iliklerine kadar tanımayı kendi zihnine ekstra yük olarak görür, ama bunları sevgiyle bağdaştırmamak lazım.
Ben şahsen tanınmamayı severim zaten, her şeyimle tanımasın, kemiğimi iliğimi bilmesin, bazen sevdiğim dondurma çeşidini unutsun, eğer beraber elli sene geçirilecekse, bence daha eğlenceli.

ben evliyim...
eşim bana birşey alacaksa benim zevkimi, tarzımı bilerek hareket eder...
bilirim sen bunu seversin der mesela, ona göre alır...
4 yıllık evlilik, 13 yıllık beraberlik bizimkisi... olsun o kadar tanımak dimi? :)

böyle ince düşünürsen işin var
adam hediyeyi afedersin bktan almış olabilir o onun zevkine göre güzeldir
ne düşündüğü önemli bence
sevdiğim mutlu olsun onu mutlu edeyim demişse
kendinize üzülecek şey aramayın derim boşuna zorla üzülecek şeyler çıkarmayın yani :)

aynen... benimki de alış veriş yaparken bak bu sana çok yakışır bunu alalım sana der :)
bizimki de çok zevklidir, severek giyerim aldıklarını....

Bu tuhaf bir konu ya, çocuklar olup büyüyünce düzeliyor ama. Şöyle ki babam hala annene ne hediye alalım, ne istiyor, sen bu parayla şunu al der. Tek başına giderse vay halimize, hiç anlamaz ama yine de mantık yürütür, genelde kıyafetten ilerler.. :) Erkek kardeşimi düşünüyorum, yok algısı yok adamın valla. Büyüdükçe düzelir belki.
Kendi sevgilimi düşünüyorum, o bu konularda çok ince. Ben ne severim, neyi seçerim, nasıl yaparım çok gözlemler ve hep nokta atışı yapar. Onunla bu konuyu konuşmuştuk, çok farklı bakış açıları var belki de bu yüzden. Ama en iyisi beklentiyi düşürmek, erkek işte neticede.. :)

yani iyi hoş da kız neyden şikayet ediyor siz ne diyorsunuz
gerçekten süper nispet olmuş

benim eşim işi çözmüş. hediyeyi direk bana seçtirir.
gerçi evlenmeden evvel sevgililer günü için saat aldı. ki ben saat takan ve kullanmayı seven biriyimdir. ama onunda modelini bana seçtirmişti. yani sonuçta ne alacağını hep bildim. işin süpriz kısmı hiç olmadı.
onun harici, şöyle düşününce saat olayıyla beni tanıdığı söylenebilir. :)

haha :) guzell. Zaten suanda bizde boyle ilerliyoruz sayilir.
ama mesela, bir kiz arkadasimin sevgilisi vardi, uzun yillar.
Cocuk, kizin kendini tanidiginda daha iyi tanirdi onu. Cok gozlemler, cok dikkat ederdi. kisilikle mi alakali bilmiyorum. Ikizler burcuydu bi de :/ (ikizler erkekleri biraz boyle oluyor ama tehlikeli burc)
sonuca gelirsek, ayrildilar, cocuk o kadar iyi taniyip, prenses gibi yasattigi kizi terketti.

cok acayip.

cok guzel orneklemissiniz.
Evet, esimle benim de cok isim var. Ama nihayetinde, goruyoruz ki, sizi yeterince sevmediginden, veya sizin icin yeterince kaygilanmadigindan degil bu durum, degil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…