ama mesela, benim esim, neye ihtiyacim oldugunu da bilmez.benim eşim işi çözmüş. hediyeyi direk bana seçtirir.
gerçi evlenmeden evvel sevgililer günü için saat aldı. ki ben saat takan ve kullanmayı seven biriyimdir. ama onunda modelini bana seçtirmişti. yani sonuçta ne alacağını hep bildim. işin süpriz kısmı hiç olmadı.
onun harici, şöyle düşününce saat olayıyla beni tanıdığı söylenebilir. :)
haha :) guzell. Zaten suanda bizde boyle ilerliyoruz sayilir.
ama mesela, bir kiz arkadasimin sevgilisi vardi, uzun yillar.
Cocuk, kizin kendini tanidiginda daha iyi tanirdi onu. Cok gozlemler, cok dikkat ederdi. kisilikle mi alakali bilmiyorum. Ikizler burcuydu bi de :/ (ikizler erkekleri biraz boyle oluyor ama tehlikeli burc)
sonuca gelirsek, ayrildilar, cocuk o kadar iyi taniyip, prenses gibi yasattigi kizi terketti.
cok acayip.
buda guzel bir bakis acisi.İnsanoğlu bencildir ve öyle kalmalıdır.
Bazıları karşıdakini iliklerine kadar tanımayı kendi zihnine ekstra yük olarak görür, ama bunları sevgiyle bağdaştırmamak lazım.
Ben şahsen tanınmamayı severim zaten, her şeyimle tanımasın, kemiğimi iliğimi bilmesin, bazen sevdiğim dondurma çeşidini unutsun, eğer beraber elli sene geçirilecekse, bence daha eğlenceli.
burcunu sorsam cok mu sey sormus olurum :)Bu tuhaf bir konu ya, çocuklar olup büyüyünce düzeliyor ama. Şöyle ki babam hala annene ne hediye alalım, ne istiyor, sen bu parayla şunu al der. Tek başına giderse vay halimize, hiç anlamaz ama yine de mantık yürütür, genelde kıyafetten ilerler.. :) Erkek kardeşimi düşünüyorum, yok algısı yok adamın valla. Büyüdükçe düzelir belki.
Kendi sevgilimi düşünüyorum, o bu konularda çok ince. Ben ne severim, neyi seçerim, nasıl yaparım çok gözlemler ve hep nokta atışı yapar. Onunla bu konuyu konuşmuştuk, çok farklı bakış açıları var belki de bu yüzden. Ama en iyisi beklentiyi düşürmek, erkek işte neticede.. :)
ihtiyaç yoktu da kullandığım için saat almıştı bana.ama mesela, benim esim, neye ihtiyacim oldugunu da bilmez.
Yani farketmez. Hadi sececegi modeli bilmiyor diyelim, benim bir saatim olmadigini, saate ihtiyacim oldugunu bile farketmez. Yani bana bakip da, sevdigim kadinin su ihtiyaci var demiyor.
cok guzel orneklemissiniz.
Evet, esimle benim de cok isim var. Ama nihayetinde, goruyoruz ki, sizi yeterince sevmediginden, veya sizin icin yeterince kaygilanmadigindan degil bu durum, degil mi?
kim ne den şikayet ediyor kim nispet yapıyor kim ne diyor ay suan jetonum düşmedi anlamadım msjniyani iyi hoş da kız neyden şikayet ediyor siz ne diyorsunuz
gerçekten süper nispet olmuş
Ben esime istedigimi soylemekten cekinmiyorum. Alsa guzel alabilir ama alacak vakti yok be canim bi de bizi düşün
zaten sorunu ortadan kaldirdik, bana hediye alma bosver dedim oldu bitti,
taninmiyor olmak gucume gidiyor. kocam beni tanimiyor.
Yaaaa kızlar yapmayın allah aşkına erkeklerden bahsediyoruzzzz Allah aşkına hanginiz evinin bi köşesine ağaç kütüğü koyar, hiçbiriniz tabii diceğim oki kütük bunlar kütük evlenmeden yontuyoruz anca bukadar oluyor illa hediye istiyorsanız ilgi alanlarına giren bişeylerden örnek verin ama sizinde hoşlanıcağınız tabii mesela bana gecelik alsa ben bayılırdımcok tatli ya :)
belki de. Ama insan iste anlayamiyor. Ben onun herseyine cok dikkat ederim, neyden hoslanir, neyden rahatsiz olur, hepsini bilirim. Erkekler niye boyle ki..
Ha ha, benim bir düğünde takılarımın bulunduğu çanta çalınmıştı. Sonraki doğumgünümde arkadaşım bir sürü imitasyon takı almıştı bana hediye, eşim de bir şey almamıştı. Ben de dedim bak işte sen hiç bunu düşünmüyorsun diye.
Tam bir yıl sonraki doğumgünümde eşim de bana bir kaç takı aldı :)))
Insan kendini bile tanıyamıyır ki. Eşimle 5 senedir beraber ondan öncede 6 sene tanışıklığımız var hala bazen yeni birşeyini görüyorum. Oda benim keza. Ama bana normal geliyor. Ben kendimi bile tanımıyorum ki. Bazen olmayacak olaylara kendimden beklemediğim tepkiler veriyorum mesela. O yuzden bence insan kendini tanımazken sevgilisi eşi annesi babası tanınası bence mümkün değilkimileriniz cok zor imtihanlardan geciyorsunuz, biliyorum. Bense, allah baska dert vermesin, ask sevgi durumlarinin felsefik kismina takiliyorum daha cok.
ergenlikten yeni ciktigimiz yaslarda, "neden bana hediyeler" almiyor deriz ya, ben sonraki yillarda, "Allaha sukur ki cok hediye almiyor" demeye basladim. Cunku hayal kirikligina ugruyordum. Birinin uzerinde gorsem bööğkk diyecegim seyleri alir getirirdi bana.
gelecegim nokta su : insan hiç sevdigini tanimaz mi ya? bu cok acitiyor beni..
8 yildir burnumun dibinde, hic mi gozlemlemez, benim sevdigim kadin, bunlari giyinir, bunlari sever, tarzi boyledir, kisiligi boyledir.
Oyle bir sey yapar ki rahatsiz olurum, ama o bnm hoslanacagimi sanir.
erkekler boyle mi? yoksa gercekten seven bir erkek, iliklerine kadar sever ve seni her seyinle, her halinle, ilmek ilmek tanir mi?
sizin de evlerinizde benim evcil öküzümden var mi? gercekte Ask bu kadarlik birsey mi?
yoksa gercekten prensinin beyaz atina atlayip gidenleriniz oldu mu… ?
edit: kizlar, hediyelerini begenmedigim icin acmadim topigi. konumuz su: Derdim "adam beni tanimiyor, kim oldugumu aslinda hic bilmiyor" buna uzuluyorum.
aşkından deli divane olsa da çok iyi tanısa da çoğu erkek böyledir hediye alışveriş konularında almak için alırkimileriniz cok zor imtihanlardan geciyorsunuz, biliyorum. Bense, allah baska dert vermesin, ask sevgi durumlarinin felsefik kismina takiliyorum daha cok.
ergenlikten yeni ciktigimiz yaslarda, "neden bana hediyeler" almiyor deriz ya, ben sonraki yillarda, "Allaha sukur ki cok hediye almiyor" demeye basladim. Cunku hayal kirikligina ugruyordum. Birinin uzerinde gorsem bööğkk diyecegim seyleri alir getirirdi bana.
gelecegim nokta su : insan hiç sevdigini tanimaz mi ya? bu cok acitiyor beni..
8 yildir burnumun dibinde, hic mi gozlemlemez, benim sevdigim kadin, bunlari giyinir, bunlari sever, tarzi boyledir, kisiligi boyledir.
Oyle bir sey yapar ki rahatsiz olurum, ama o bnm hoslanacagimi sanir.
erkekler boyle mi? yoksa gercekten seven bir erkek, iliklerine kadar sever ve seni her seyinle, her halinle, ilmek ilmek tanir mi?
sizin de evlerinizde benim evcil öküzümden var mi? gercekte Ask bu kadarlik birsey mi?
yoksa gercekten prensinin beyaz atina atlayip gidenleriniz oldu mu… ?
edit: kizlar, hediyelerini begenmedigim icin acmadim topigi. konumuz su: Derdim "adam beni tanimiyor, kim oldugumu aslinda hic bilmiyor" buna uzuluyorum.
Ya Allah var benimki guzel.seyler alor zevklidir ama dedigim gibi vakti yok
Gerçek takilarin mi çalınmışti??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?