sevdiginiz adam sizi gercekten taniyor mu?

ama mesela, benim esim, neye ihtiyacim oldugunu da bilmez.
Yani farketmez. Hadi sececegi modeli bilmiyor diyelim, benim bir saatim olmadigini, saate ihtiyacim oldugunu bile farketmez. Yani bana bakip da, sevdigim kadinin su ihtiyaci var demiyor.

Aman aman uzak olsun :))
Beğendiğim şeylerde ayy bir ara bana bunu hediye olarak al derim. Haberdar ederim adamı :)) çok hediye alan biri değil. İki üç kere almistir. Onda da canına okuyup 400 liraya çanta almistir. O parayı bana verseydin iki takip çanta ayakkabı alirdim dedim ama içimden
Bunlar ufak şeyler ya. Kıymet versin sevsin saysın tamam :))

buda guzel bir bakis acisi.
Ama mesela, sen birseyi cok seviyorsun, ve cok istiyorsun. Ama esin o tutkunu hic bir zaman farketmiyor.
o tutkun onda hic bir fark yaratmiyor. seni onunla bagdastiramiyor. aklina bile gelmiyor.
bununla OK misin yani?

Bence takılma bunlara , senı gercekten sevıyorsa sorun yok. Bence yapı meselesı senı tanıyamadığından değildir diye düşünüyorum...

burcunu sorsam cok mu sey sormus olurum :)

sevdiğim adam ( kocam) tabi beni iyi taniyor ona göre davraniyor
çabuk sinirlenen biriyim bazen de aklıma gelmeyecek şeylerle gücendirirm kocami. alıştı bu duruma.. 1 sene olucak..
bende kocami tanirim.. ona görede davranirim. dikkat ediyorum.:)

ama mesela, benim esim, neye ihtiyacim oldugunu da bilmez.
Yani farketmez. Hadi sececegi modeli bilmiyor diyelim, benim bir saatim olmadigini, saate ihtiyacim oldugunu bile farketmez. Yani bana bakip da, sevdigim kadinin su ihtiyaci var demiyor.
ihtiyaç yoktu da kullandığım için saat almıştı bana.
demek istediğinizi anladım. belki de biliyor da bilmiyormuş gibi yapıyordur. yani hediye anlayışı farklıdır. kimbilir.

cok guzel orneklemissiniz.
Evet, esimle benim de cok isim var. Ama nihayetinde, goruyoruz ki, sizi yeterince sevmediginden, veya sizin icin yeterince kaygilanmadigindan degil bu durum, degil mi?

yaa bak.. yılların bana vermiş olduğu tecrübeye dayanarak yazıyorum
kesinlikle seviyolar , seviyolarda işte ne bileyim nasılsa garanti , cepte mi diye düşünüyolar onu anlayamıyorum.. ruhsuz bunlar yaa valla bakkk kesin ve net bilgi!

Ben esime istedigimi soylemekten cekinmiyorum. Alsa guzel alabilir ama alacak vakti yok be canim bi de bizi düşün

zaten sorunu ortadan kaldirdik, bana hediye alma bosver dedim oldu bitti,
taninmiyor olmak gucume gidiyor. kocam beni tanimiyor.

Ben esime istedigimi soylemekten cekinmiyorum. Alsa guzel alabilir ama alacak vakti yok be canim bi de bizi düşün

Ha ha, benim bir düğünde takılarımın bulunduğu çanta çalınmıştı. Sonraki doğumgünümde arkadaşım bir sürü imitasyon takı almıştı bana hediye, eşim de bir şey almamıştı. Ben de dedim bak işte sen hiç bunu düşünmüyorsun diye.
Tam bir yıl sonraki doğumgünümde eşim de bana bir kaç takı aldı :)))

zaten sorunu ortadan kaldirdik, bana hediye alma bosver dedim oldu bitti,
taninmiyor olmak gucume gidiyor. kocam beni tanimiyor.

Eşiniz ne diyor peki?
Dediğim gibi benim eşim beni suçluyor, ben beğenmiyormuşum onun aldıklarını.

Hep söyledim burda. Gene söyleyeyim. Bana öyle bi hediye getirmiş ki. Gören bu ne ya dedi. Milletin bile yüzü düştü. Hala zoruma gider. Hediyeye verilen özen insana verilen değerdendir. Benim hala ama halaa hırslandığım hala kinlendiğim bişey bu. O kadar dandik ki...

cok tatli ya :)
belki de. Ama insan iste anlayamiyor. Ben onun herseyine cok dikkat ederim, neyden hoslanir, neyden rahatsiz olur, hepsini bilirim. Erkekler niye boyle ki..
Yaaaa kızlar yapmayın allah aşkına erkeklerden bahsediyoruzzzz Allah aşkına hanginiz evinin bi köşesine ağaç kütüğü koyar, hiçbiriniz tabii diceğim oki kütük bunlar kütük evlenmeden yontuyoruz anca bukadar oluyor illa hediye istiyorsanız ilgi alanlarına giren bişeylerden örnek verin ama sizinde hoşlanıcağınız tabii mesela bana gecelik alsa ben bayılırdım

Ya Allah var benimki guzel.seyler alor zevklidir ama dedigim gibi vakti yok
Gerçek takilarin mi çalınmışti??

Insan kendini bile tanıyamıyır ki. Eşimle 5 senedir beraber ondan öncede 6 sene tanışıklığımız var hala bazen yeni birşeyini görüyorum. Oda benim keza. Ama bana normal geliyor. Ben kendimi bile tanımıyorum ki. Bazen olmayacak olaylara kendimden beklemediğim tepkiler veriyorum mesela. O yuzden bence insan kendini tanımazken sevgilisi eşi annesi babası tanınası bence mümkün değil

aşkından deli divane olsa da çok iyi tanısa da çoğu erkek böyledir hediye alışveriş konularında almak için alır

Ya Allah var benimki guzel.seyler alor zevklidir ama dedigim gibi vakti yok
Gerçek takilarin mi çalınmışti??

Evet.
Bileziklerimi falan satmıştık.
Altın setim, taşlı setim söz bileziğim falan vardı.
Ablamın düğünüydü, ben de ne takacağıma karar veremeyip imitasyonlarım dahil hepsini yanıma almıştım
Akılsızlık işte.

Ben eşimin aldığı şeyleri severim aslında,tarzım olmayan bir kaç hediye almışlığı da vardır ama giyindiğimde/kullandığımda hep hoşuma gitmiştir. Bence çok da takılma bu kısma.
Bir de şöyle bir durum var,eşim çoğu zaman benim vereceğim tepkileri biliyor,belki benim onu tanıdığımdan fazla tanıyor beni.Ama bazı konularda da kapalı kutuyum,beni %100 çözmesine izin vermiyorumBunu her ne kadar istemeden yapsam da bence birbirimizi çok iyi çözemediğimiz,zıt olduğumuz ama saygı duyduğumuz konular çok olduğu için böyle uzun süreli ve aşk bitmeden devam ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…