sevdiginiz adam sizi gercekten taniyor mu?

Yazik olmus yaa cok gecmis olsun..

kutuk, evet ben koydum evime
papatya, mesele hediye degil, ama hediyeden gidelim.
Benim istedigim bir hediye varsa, ben onu yillarca soylesem bile, unutur o, aklinda tutamiyor.
mesela, bir gun bana bir kelime ile hitap ediyor, asik oluyorm! bana hep boyle hitap etsene diyorum.
sonra, bir daha o guzel kelimeyi duyamazsin agzindan.
arada da sorar, "sen benim sana ne diye seslenmemden hoslaniyordun ?"

burcunu sorsam cok mu sey sormus olurum :)
Başak ama ben özelliklerini taşıdığını düşünmüyorum. :) Daha farklı etkenler bence. Genel yapısı da böyle çünkü.
Mesela yemek, çay vs. servis etmesi gerektiğinde önce sana servis ediyorsan, bir şeyi açtığında önce tadına bakman için sana uzatıyorsa vs. bencil değil, seni düşünüyordur.
Ben şöyle inanıyorum gerçekten seviyorsan; sen onu, o da seni düşünür. Sen onun hayatını kolaylaştırmak istersin o da senin. Kendin için zorla yaptığın şeyleri onun için zevkle yaparsın. Evlilik de böyle bir şey. Mesela evde tke olsan üşenir yemek yapmazsın atıştırırsın, onun beğenesi için sevdiği bir yemeği saatlerce uğraşıp yaparsın. O beğenir, acayip mutlu olursun. İki taraf da bu mizaçta olmalı. Biliyorum ki kendine x bir şey almak istiyordu, o şeyi benim de istediğimi biliyor. Bana hediye olarak bunu aldı, kendinden vagzeçti..
Tutturamadığı şeyler olmuyor mu? Tabii ki var. Ya da ne bileyim farklı görüşleri var. Sevgililer gününün bir furya olduğunu düşünüyor mesela o gün için özel bir şey yapmadı, o günü birlikte geçirdik.
Ondan birkaç gün önce ya da sonra, bana öylesine hediye de alır, sevdiğim dondurmayı da götürür, benimle saatlerce mağaza da gezer vs. Frekansı tuttrmak işte. :)

su kural varya, Hediyeye verilen özen insana verilen değerdendir, butun dunyada gecerli, Turk erkekleri haric.
onlar deger vermeden de seviyorlar heralde…. diye zugurt tesellisi yapayim

su kural varya, Hediyeye verilen özen insana verilen değerdendir, butun dunyada gecerli, Turk erkekleri haric.
onlar deger vermeden de seviyorlar heralde…. diye zugurt tesellisi yapayim
Hediyeye gösterilen özen yazmam gerekiyomuş düşük bi cümle.tüh bak taktım şimdi ona

Ya görsen yemin ederim ağlarsın. Berbat ya. O kadar kötü ki hayır çok zevkli olduğunu mükemmel bi tarzı olduğunu bilmesem........ Aklı ermiyo diycem. Resmen ucuza bulmuş o derece. Öf.

benim eşim de dahil olmak üzere bence bütün erkekler aynı, hepsinin ham maddesi odun; kimi daha çok kimi daha az

onlar zannediyorlar ki, senin icin aldigi hediyeye bakinca, senin icin zaman harcamis mi, emek harcamis mi, hatta para harcamis mi, anlayamayacaksin.
aslinda zannetmek degil, buna inandiriyorlar kendilerini.

Sorması ayıp ne almıştı da bu kadar berbatını bulabilmiş merak ettim Bir de ilişkiniz devam ediyor mu

Bende çok merak ettim

Sorması ayıp ne almıştı da bu kadar berbatını bulabilmiş merak ettim Bir de ilişkiniz devam ediyor mu
Tabii ki etmiyooooo tek ayıbı bu olmadığı için bitti.

Boşver ne aldığını arkadaşım. Yaşam sevincin kırılmasın

Ve daha önceden varmış o. Öyle dedi bide

Buna ek, her özel günümüzden önce kavga çıkardı

en tehlikeli erkek : pinti erkek.
iyi olmus bittigi, gecmis olsun.

siz anlatınca benim de aklıma geldi paylaşmak istedim
evlilik yıl dönümümüzde eşim hediye alacak diye bekliyorum ve benim aklımda neler uçuşuyor pırlantalar elmaslar
neyse çıkardı hediyesini baktım bi kolye üzerinde rengarenk taşları, kolyenin kendisi de sapsarı.
bense ne çok sarı şeyleri severim, ne de renkli taşlardan hoşlanırım ben daha çok sadelikten yanayım.
aynı sizin gibi teşekkür ettim aa çok güzel falan dedim, sonra sordum neden böyle bişey aldın.
diyor ki, ee renkli taşlı bilekliğinle takım olsun diye düşündüm.
bahsettiği bilekliği bir kere bile takmamışımdır ve her defasında onu sevmediğimi basit göründüğünü bozdurmak istediğimi söylerim.

şimdi ben beni tanımadığına mı, beni dinlemediğine mi, beni önemsemediğine mi hangisine yanayım

Dur tahmin edeyim, sevgililer gününden evvel kavga eder, küs geçirirdiniz?
Masraf çıkmasın diye erkeklerin bulduğu bir yöntemdir :)
Verecektin eline hediyeyi o gün canım, hadi sen evine git diyecektin. Bana değer vermeyen birinin değerli bir günümde yanımda olmasına gerek yok diyemedin mi sahiden?
Bak anlıyorum bazen insan sıkışır paraya, aniden bir şey çıkar alamaz falan. Ama tutup da gülünç, yer bezi dahi yapmayacağın bir şeyi de hediye diye getirmez insan. Hiç almasa bu kadar üzülmezdin bence. Rezil etmiş herkese yani. Ya da manevi bir hediye olabilirdi. İlk sevgililerimden birisi bir kutuya gül yaprağı doldurup mektup yazmış, bir de mütevazi bir takı bırakmıştı üzerine mesela. Aldığım en düşünceli hediyeydi şimdiye kadar. Maliyetini hesaplasak inan 30 tlyi geçmez ama ne kadar özel bir şey değil mi? Sonuç olarak ondan da ayrılmıştım ama neyse

İşin sırrı 16 da evlenmekse, ben treni kaçıralı ooooo....

Mutluluğunuz daim olsun inşallah

javiera : Erkekler çok nadiren detaycıdır. Hediye aldı mı aldı, hepsi bu kadar onlar için. Senin zevkini bilememesini dert etme, önemli olan beraber yaşamaktan zevk duyuyormusun.

cok tatli ya :)
belki de. Ama insan iste anlayamiyor. Ben onun herseyine cok dikkat ederim, neyden hoslanir, neyden rahatsiz olur, hepsini bilirim. Erkekler niye boyle ki..

Ben de cinsiyet ayırmadan yakınımdaki insanların nelerden hoşlandığına dikkat ederim. Erkeklerin genlerinde var belki de ilgisizlik. İstisnalar vardır elbet ama onlar da gidip kadir kıymet bilmeyeni buluyor genelde:)

beraber yasamaktan, evet cok mutluyum. hic neden evlendim ki? yada neden tanistim bu adamla diye sormadim.
bugun evlensem, yine onunla evlenirim.
o halde dert etme gitsin diyeceksin :)
cok dert degil, ama bilmek istedim, hepsi boyle mi. Fazla iliskim olmadi esimden once. Tanimiyorum erkekleri.
Ama evet! babam da boyleydi.

Seni cok iyi anliyorum bunun sebebi bizlerden kaynaklaniyo biz ne alsa aman canim dusunmen yeter diyoruz begenmesekte kotu yada dandik biseyide layik gorse saol cok guzel diyoruz e karsidakide diyo buna yapmasamda onemsemez misal sunuda alsam he his der yani aslinda tanir bilir ama karsi taraf hep ablayisli oldugu icin ugrasmaz gecistirir ornek veriyim esim benim tsortleri nerden aldigimi veya nasil ayakkabi sevdigimi bilir ama gider evde yatarken bile giymeyecegim biseyi alir gelir bende aaa cok guzel cok saol derim adami alistirdim kiyamadim huc halbuki ben bu tarz seylerden pek hoslanmiyorum bi dahakine surdan al desem boyle olmaz ama fazla mutavaziyizzz biz cogumuz...bi soz var fazla mutavazilik kolelere yarasir sen kendine deger vercen bunuda karsiya yansitcan adam bilcek cop alsam yine ses etmez hic bisey almasamda olur diyemiyecek biz dedirtmeyecegiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…