- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.370
- 598
Evet.
Bileziklerimi falan satmıştık.
Altın setim, taşlı setim söz bileziğim falan vardı.
Ablamın düğünüydü, ben de ne takacağıma karar veremeyip imitasyonlarım dahil hepsini yanıma almıştım
Akılsızlık işte.
kutuk, evet ben koydum evime
Yaaaa kızlar yapmayın allah aşkına erkeklerden bahsediyoruzzzz Allah aşkına hanginiz evinin bi köşesine ağaç kütüğü koyar, hiçbiriniz tabii diceğim oki kütük bunlar kütük evlenmeden yontuyoruz anca bukadar oluyor illa hediye istiyorsanız ilgi alanlarına giren bişeylerden örnek verin ama sizinde hoşlanıcağınız tabii mesela bana gecelik alsa ben bayılırdım
Başak ama ben özelliklerini taşıdığını düşünmüyorum. :) Daha farklı etkenler bence. Genel yapısı da böyle çünkü.burcunu sorsam cok mu sey sormus olurum :)
su kural varya, Hediyeye verilen özen insana verilen değerdendir, butun dunyada gecerli, Turk erkekleri haric.Hep söyledim burda. Gene söyleyeyim. Bana öyle bi hediye getirmiş ki. Gören bu ne ya dedi. Milletin bile yüzü düştü. Hala zoruma gider. Hediyeye verilen özen insana verilen değerdendir. Benim hala ama halaa hırslandığım hala kinlendiğim bişey bu. O kadar dandik ki...
Hediyeye gösterilen özen yazmam gerekiyomuş düşük bi cümle.tüh bak taktım şimdi onasu kural varya, Hediyeye verilen özen insana verilen değerdendir, butun dunyada gecerli, Turk erkekleri haric.
onlar deger vermeden de seviyorlar heralde…. diye zugurt tesellisi yapayim
kimileriniz cok zor imtihanlardan geciyorsunuz, biliyorum. Bense, allah baska dert vermesin, ask sevgi durumlarinin felsefik kismina takiliyorum daha cok.
ergenlikten yeni ciktigimiz yaslarda, "neden bana hediyeler" almiyor deriz ya, ben sonraki yillarda, "Allaha sukur ki cok hediye almiyor" demeye basladim. Cunku hayal kirikligina ugruyordum. Birinin uzerinde gorsem bööğkk diyecegim seyleri alir getirirdi bana.
gelecegim nokta su : insan hiç sevdigini tanimaz mi ya? bu cok acitiyor beni..
8 yildir burnumun dibinde, hic mi gozlemlemez, benim sevdigim kadin, bunlari giyinir, bunlari sever, tarzi boyledir, kisiligi boyledir.
Oyle bir sey yapar ki rahatsiz olurum, ama o bnm hoslanacagimi sanir.
erkekler boyle mi? yoksa gercekten seven bir erkek, iliklerine kadar sever ve seni her seyinle, her halinle, ilmek ilmek tanir mi?
sizin de evlerinizde benim evcil öküzümden var mi? gercekte Ask bu kadarlik birsey mi?
yoksa gercekten prensinin beyaz atina atlayip gidenleriniz oldu mu… ?
edit: kizlar, hediyelerini begenmedigim icin acmadim topigi. konumuz su: Derdim "adam beni tanimiyor, kim oldugumu aslinda hic bilmiyor" buna uzuluyorum.
onlar zannediyorlar ki, senin icin aldigi hediyeye bakinca, senin icin zaman harcamis mi, emek harcamis mi, hatta para harcamis mi, anlayamayacaksin.Hediyeye gösterilen özen yazmam gerekiyomuş düşük bi cümle.tüh bak taktım şimdi ona
Ya görsen yemin ederim ağlarsın. Berbat ya. O kadar kötü kihayır çok zevkli olduğunu mükemmel bi tarzı olduğunu bilmesem........ Aklı ermiyo diycem. Resmen ucuza bulmuş o derece. Öf.
Sorması ayıp ne almıştı da bu kadar berbatını bulabilmiş merak ettimHediyeye gösterilen özen yazmam gerekiyomuş düşük bi cümle.tüh bak taktım şimdi ona
Ya görsen yemin ederim ağlarsın. Berbat ya. O kadar kötü kihayır çok zevkli olduğunu mükemmel bi tarzı olduğunu bilmesem........ Aklı ermiyo diycem. Resmen ucuza bulmuş o derece. Öf.
Hediyeye gösterilen özen yazmam gerekiyomuş düşük bi cümle.tüh bak taktım şimdi ona
Tabii ki etmiyoooooSorması ayıp ne almıştı da bu kadar berbatını bulabilmiş merak ettimBir de ilişkiniz devam ediyor mu
Forumda yalnız değilsiniz herkes ediyo söylediğimBende çok merak ettim
en tehlikeli erkek : pinti erkek.Tabii ki etmiyoooootek ayıbı bu olmadığı için bitti.
Boşver ne aldığını arkadaşım. Yaşam sevincin kırılmasın
Ve daha önceden varmış o. Öyle dedi bide
Buna ek, her özel günümüzden önce kavga çıkardı
Allah ım yaa
evlendikten 24 gün sonra doğum günümdü.. eşimcim de kitap okumayı çok seviyorum diye bana kitap almış getirmiş..
stephan king - rüya avcıları
halbu ki ben bu tür roman sevmem bilmiyor işte..
dedim ki neden bu kitap? işte teşekkürler falan bozmadım yani
dedi ki"kabı falan çok güzel duruyodu afilli falan"
o gün farkettim ki evet çok uzun bi yolum vardı bu adamla.. ömrümü tüketecekti ve benim gıkım çıkmıyacaktı
Forumda yalnız değilsiniz herkes ediyo söylediğimkalpli yastık bile daha tahammül edilebilir. O derece..
Dur tahmin edeyim, sevgililer gününden evvel kavga eder, küs geçirirdiniz?Tabii ki etmiyoooootek ayıbı bu olmadığı için bitti.
Boşver ne aldığını arkadaşım. Yaşam sevincin kırılmasın
Ve daha önceden varmış o. Öyle dedi bide
Buna ek, her özel günümüzden önce kavga çıkardı
İşin sırrı 16 da evlenmekse, ben treni kaçıralı ooooo....Benim eşimin zevki benden daha iyidir aldığı hediyeleri kıyafetleri çok beğenirler
bende öyle severek giyerim yada kullanirim
bazen alışveriş yapcaksak o gösterir bana bak bu güzel dene sen beğenirsin gerçekten çok beğenirim
eşim benim ne konuşacağımi neden rahatsız olacağımi neyle mutlu olucagimi bilir benden çok
ee 16 yaşında evlendim o büyüttü beni
cok tatli ya :)
belki de. Ama insan iste anlayamiyor. Ben onun herseyine cok dikkat ederim, neyden hoslanir, neyden rahatsiz olur, hepsini bilirim. Erkekler niye boyle ki..
beraber yasamaktan, evet cok mutluyum. hic neden evlendim ki? yada neden tanistim bu adamla diye sormadim.İşin sırrı 16 da evlenmekse, ben treni kaçıralı ooooo....
Mutluluğunuz daim olsun inşallah
javiera : Erkekler çok nadiren detaycıdır. Hediye aldı mı aldı, hepsi bu kadar onlar için. Senin zevkini bilememesini dert etme, önemli olan beraber yaşamaktan zevk duyuyormusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?