Sevdiğiniz ama Anlaşamadığınız Biriyle Evlenir Miydiniz?

sürekli onu dinleyeceksen ve mutlu olacaksan sorun yok ama benim kişiliğim asi ve özgürlükçü diyorsan ,sorun büyük

sevmediğim bir adamla aynı evi paylaşmaktansa. sevdiğim adamla birbirimizi yemeyi tercih ederim.

senin için çok üzüldüm onunda böyle evlenmeden önce kısıtlamaları varmıydı? Alın size aşk!!!

canım sakın kendin istemiyorsan giyimini değiştirme ne yani ondan başkası yokmu ayrılırsa ayrılsın bide mimkünse nikahı düğünde kıy benim geriye dönememin sebebide nikah oldu düğüne bir ay varken nikah kıydık o da iş dolayısıyla keşke kıymasaydımda bıraksaydım önceleri bizimkide her yol paris diyodu ben açıktım nikah kıyıldı düğün ün ertesi günü kapanmamı istedi tabi hır gür ozaman biter lafları lafları biterse bitsin diyemedim çünkü nikah vardı nediyeceksin etrafa biz nikahlandık boşandık düğüne bir ay varken bişey olmadı aramızda bana deseler ban de inanmam sakın sana yaşadığım için tavsiye istemezsen kapanma

Siz de çok dertliymişsiniz.

Ben de çok ağlıyorum kavga ederken, ağladığımı görüyo da susmuyo bi türlü, bana tavır yapma diyo, cevap verme diyo((

sevmediğim bir adamla aynı evi paylaşmaktansa. sevdiğim adamla birbirimizi yemeyi tercih ederim.

daha sonra birbirinizi yediğiniz adamla olan evlilliğinizde zamanla sevginizden eser kalmayabiliyor .....

Son düzenleme:

Ben de çok ağlıyorum kavga ederken, ağladığımı görüyo da susmuyo bi türlü, bana tavır yapma diyo, cevap verme diyo((

pişman olmaktan sa başlama dan bitir evlilik kolay bişey değil ablacım diyorum sana yaşın kaç bilmiyorum ben 31 insana ağır geliyo bende yüzüğü atmıştım çeyiz alış verişine giderken annem sen bunu geri takmazsan akıllılık edersin demişti ama dedim ya arada resmi nikah vardı salak alma tazminatı annem nikah olunca daha da değişir demişti kadın sanki, geleceği görmüş anlamış anlaşamıyacağımızı sevgisinden kapris yapıyomuş nişanlıyken öyle diyodu benim yapmam gereken kaprisi o bana yapıyodu sonra ikşi tatlı söz çiçek tamam gönlünü aldım aslında alınmıyo ama işte bunlar birike birike evlenince su yüzüne çıkıyo

Ooo daha önce yazdığınız şeyler bir nebze olsun hoş görülebilir,eğer istenirse uyum sağlanabilir diye düşündüm ama böyle baskıcı,dediğim dedik bir tipse ve siz de bu tarz şeylere gelemem diyorsanız bu insan sizin psikolojiniz üzerine pek iyi etkiler bırakmaz....

23 yaşındayım ablacım ben.
Benim annem de beğenmiyo ya, komşuyuz ailesini de pek beğenmiyo aslında. Biz de genellikle kavgalıyız iyi olduğumuz zamanlar aynen dediğin gibi bi çiçek iki tatlı söz, ama o barışma hali bile fazl auzun sürmüyo(

ailesini anlat bakayım ne tür aile bunlar?

Aşk güzel şey..Ama köraşık olunmalı..En azından herkese olunmamalı...Ama gönül işte..Ota da konuyor ,moka da....:)

bide lafları görün yok ben boşanmam istersen sen dava açarsın ben boşanmak istemiyorum dderim boşanırsakta sen evlene mezsin başkasıyla evlenmene izin vermem bi boşansam kafamı dinlerim evlenirsemde kendimden yaşça büyük olgun biriyle evlenirim bazen sorun çıkaran benmiyim diyorum ama hata nedense hep ıonda sen uyumsuzsun diyo madem uyumsuzdum köpek gibi niye peşimden koştun başkasına bakıcam diye ödün koptu dediğimde o zaman öyleydi diyo geberticem bi gün gazetelerin manşetlerinden okursunuz

Deme öyle Allah korusun, biraz sakinleş sen de..

sevgi anlaşmak değildir nedensizde sevilir....evlenilir evlendim hemde çok anlaşamadığım halde 6 sene süren bir beraberlikten sonra evlendim 1 seneyi aşkın evliyim şuan hamileyim ve mutluyum.sadece anlaştığın ama yeterince sevmediğin biriyle evlenebilirmisin??? bence anlaşmazlıklar bazen ilişkileri ayakta tutuyo dünyaca ünlü bi iletişim uzmanını dinlemiştim çifler yüzde 40 dan fazla birbirleriyle anlaşmaları benzemeleri o ilişkiyi monotonlaştırıp bitirir... bilmiyorum ben eşimle her konuda çok iyi anlaşmıyorum ama birbirimizi seviyoruz herşeye rağmen yinede onla evlenirdim yinede....

Sakinles ablacim ya, vallahi korktum senden he. Allah yardimcin olsun

Konuya gelince, kesinlikle hayir!! Evlenecegim insan hem esim hem arkadasim olmali, anlasamiyorsak arkadasim bile olamaz ki....

Yanlış anlamadıysam zorla kapandınız,zor şeyler yaşadınız ve yaşatılıyorsunuz..Ne kadar öfkeli olduğunuz gayet iyi anlaşılıyor..

İnşallah kendiniz ve geleceğiniz için en hayırlı olan yolu seçersiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…