• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevdiğiniz bitsin derse sizin vereceğiniz cevap ne olurdu?

Evet bence de ben saf gibi ağlamış yalvarmıştım 3 gün düşünelim demişti ve sonuç ayrılık, olmayacak, demişti. Düşünen ve isteyen oydu. O nedenle gükurusunun dediği gibi istediğin gibi olsun demekte fayda var.

ececım o gözyaşları bır kere dokuluyor ınan,ınsanın gözu açılıyor sonra ve hayatı ögrenıyorsun. sonra erkekler korkuyor senden. :jeyyar:

kucuk bir tartismada hemen buitsin diyosa zaten bitsin gitsin
ama uzun bir muddet sonudna bitsin demisse ufak bir tartismada donup kendimde ararim biraz sucu ben bu adami bu kadar biktircak ne yaptim en ufak tartismada arkasini dondu bana derim..

nedenini sorarım, eğer beni sevmediğini söylerse o zaman ne kadar acı çeksem de tamam derim.
başka sebepler varsa zaten,beraber oturur konuşur bir karara varırız.

bitsin diyosa bişeyleri düşünüp de karar vermiş demektir. öyle anlık bi şekilde demeyecegi kesin. hiç ısrar etmez tamam der bi da aramazdım..

tabi davulun sesi uzaktan hoş geliyo. nasıl acı cekilir bilinmez. Allah kimseye vermesin :)

sevgilimse dönüp bakmam bile.ama evliysem başka.şartlara göre değişir evlilikte

blöf olarak solemıstı
bende evet bıtsın demıstım
2 saat aglamıstım ama bıtmıstı
bu yuzden bence bu sozcukler cıkması gerekıorsa bı kere cıkmalı agızdan

sen bilirsin derdim... öyle deyince çıldırıyorlar.. ağlama hiç güçlü dur karşısında eğer böyle birşey varsa tabi...

arkadaşlar çok küçük bi tartışmada yeter bitsin deseydi tepkiniz ne olurdu ne olur yazın ihtiyacım var:çok üzgünüm:senağlamasenağlamasenağlama

o kadar çok olduki bu yaşadığımız 3 senede aşkımla kimi zamn o kimi zamn benim yüzünden ama aşk gerçekten varsa ve 2 taraftada aynı şekilde varoluyorsa bir süre sonra kelimeler bile boş geliyor bitmiyor bitemiyor:utangac:

ha ölemi ok hadi kib aeo görüşmemek dileğiyle der kaparım teli :1closedeyes: sonrada arar hemende bitirion kızım ben bitti desemde sende kabul etsen yine bitirmem kafana sok bun der mirmirmirmir bizde çok olduğu için alıştım ben... sonrada bi kerede kızım neden de nie böle yapıon de hemen kapıon die kızar kaydirigubbakcemile3

ha ölemi ok hadi kib aeo görüşmemek dileğiyle der kaparım teli :1closedeyes: sonrada arar hemende bitirion kızım ben bitti desemde sende kabul etsen yine bitirmem kafana sok bun der mirmirmirmir bizde çok olduğu için alıştım ben... sonrada bi kerede kızım neden de nie böle yapıon de hemen kapıon die kızar kaydirigubbakcemile3

Moralini bozmak istemem cnm ama benimkide daha 2 gün önce beni bırakırsan ölürüm nolur bırakma beni sensiz olamam edemem diyodu. Dün slayt gösterisi hazırladı. Aşkım sensiz bi hiçim beni bırakma etme yazıyo bak akşamına noldu. Ben sonra pişman oluca için kabul etmedim ama o çok kararlıdyı. Önüne çıkmam bir daha

Back
X