• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevdiğiniz bitsin derse sizin vereceğiniz cevap ne olurdu?

sevdiğim bitsın derse adamına göre cevap veririm, ama sonucta bıtmesını ıstıyor hayır bırakma nolıur benı dıye paçasına yapısmak hoş değil. istegını soylemıs sonucta.

1.5 yıllık ilişkim var-dı.2 gündür tartışıyoduk bi mevzu yüzünden,kırıldı heralde ben de gönlü olsun diye msj filan atıyodum.yaklaşık 2 saat önce;
-böyle devam edecek daha çok üzüleceğiz,en iyisi huzurla bitirelim...yazmış
-peki o zaman rahatla,huzurla bitti...yazdımsırnaşık şey
evet kötüyüm,gözlerim dolu dolu ama ağlamamak için kendimle mücadele ediyorummafoldumben daha önce de en ufak tartışmada hep benzer şeyler yapıyodu,bitiriyodu sonra 3.gün msjlar başlıyodu,barışıyorduk.Alıştı artık gidip gelmelere ama gerçekten ilişkiyi bitiriyor,her ne kadar sevseniz de sizlerin de dediği gibi eee yeter diyor insan.Yanlız şu var; kapı her çaldığında açılmaz,öğrenecek bu kez :oklava:

Bu benimde başıma geldi,tartışmanın çıkış noktası bendim ama ufak bişidi.üstelik bi geçmiş olmasına ragmen onunla tam anlamıyla cıkmaya başlayalı 1 hafta olmuştu.birden ondan en başta bu kdr sorun oluosa,hiç kasmayalım bitsin lafını duyunca acaip kötü olmuştum :çok üzgünüm: bu kdr kolay bitirebiliosan tamam madem dedim.O gece arkdşımda bizdeydi bi anda ben ağlamaya başlayınca oda şaşırdı :bbo: müzik dinlemeyi çok severdi beyefendi,bendn 5 gün sonra bi parça istedi msj atarak.Tabi bu bi bahaneydi cvp vermedm msjına.bi 5 gün daha öle geçti bu sefer bende onun bikaç eşyası vardı onları vermk için bi msj attm,ortak bi arkdşımıza vericem eşyalarnı alırsn die,o da ilk başta tamam dedi 10 dk sonra bidaha msj attı sen getirebilirmisin söylemek istedklerm var dedi.Çok uzatıyorum ama kısa kesmeye çalışaym,bi msj trafigi başladı aramzda ,içimde klakanlarn hepsini söyledm.oda ogün sinirli oldugunu,kaldığı yerle ilgili (aynı üniversitedydk o iki meslekyüksekokulundydı) sorunlar oldugunu,sadece benim ve biiki arkdşının yanında kendini huzurlu hissettini söylüodu.buluştuk tekrardn yüzyüze konuştk,dayanamadım ağladm senağlama ama bu kadar kolay silmesini hazmedemedm açıkcası,çnkü önceki ilişkilermde alışkn oldugum bi tavır deildi.Bide bitsin derkenki uslubu hiç hoşuma gitmemşti,yine görüşmelermz hüsranla sonuclandı barışmadım.ama şimdi onu hep görüorum okulda,arkadaş olrak devam edemem ben senle dediği için yüzüne bile bakmıorm,ama içim gidio arkdşlar,sürekli karşılaşk çok kötü bişimiş eski sevgilinzle.acaba arasammı ,bi adım atsammı die düşünüorum hep ama gerçektn seviomuyum bilmiorm çnkü bundan sonra hayatma girck insanla sonuna kadar gitsin istiorum :ecrin_bebek: napmalıyım size CADIARZU

iyi tamamd erdim genelde oyle olunca hemen o donuyor genelde tartısmalarda soylenen bu tip sozler karsıdakini ayrılıkla korkutmak icin oluyo pek ciddi degil

Bu benimde başıma geldi,tartışmanın çıkış noktası bendim ama ufak bişidi.üstelik bi geçmiş olmasına ragmen onunla tam anlamıyla cıkmaya başlayalı 1 hafta olmuştu.birden ondan en başta bu kdr sorun oluosa,hiç kasmayalım bitsin lafını duyunca acaip kötü olmuştum :çok üzgünüm: bu kdr kolay bitirebiliosan tamam madem dedim.O gece arkdşımda bizdeydi bi anda ben ağlamaya başlayınca oda şaşırdı :bbo: müzik dinlemeyi çok severdi beyefendi,bendn 5 gün sonra bi parça istedi msj atarak.Tabi bu bi bahaneydi cvp vermedm msjına.bi 5 gün daha öle geçti bu sefer bende onun bikaç eşyası vardı onları vermk için bi msj attm,ortak bi arkdşımıza vericem eşyalarnı alırsn die,o da ilk başta tamam dedi 10 dk sonra bidaha msj attı sen getirebilirmisin söylemek istedklerm var dedi.Çok uzatıyorum ama kısa kesmeye çalışaym,bi msj trafigi başladı aramzda ,içimde klakanlarn hepsini söyledm.oda ogün sinirli oldugunu,kaldığı yerle ilgili (aynı üniversitedydk o iki meslekyüksekokulundydı) sorunlar oldugunu,sadece benim ve biiki arkdşının yanında kendini huzurlu hissettini söylüodu.buluştuk tekrardn yüzyüze konuştk,dayanamadım ağladm senağlama ama bu kadar kolay silmesini hazmedemedm açıkcası,çnkü önceki ilişkilermde alışkn oldugum bi tavır deildi.Bide bitsin derkenki uslubu hiç hoşuma gitmemşti,yine görüşmelermz hüsranla sonuclandı barışmadım.ama şimdi onu hep görüorum okulda,arkadaş olrak devam edemem ben senle dediği için yüzüne bile bakmıorm,ama içim gidio arkdşlar,sürekli karşılaşk çok kötü bişimiş eski sevgilinzle.acaba arasammı ,bi adım atsammı die düşünüorum hep ama gerçektn seviomuyum bilmiorm çnkü bundan sonra hayatma girck insanla sonuna kadar gitsin istiorum :ecrin_bebek: napmalıyım size CADIARZU

hergun gorusuyorsanız insanın unutması zor olur bence kendine zaman ver seviyorsa o arar zaten sevginden de tam emin degilsin bence bekle

(gururuma yediremem)Tamam bitsin derim, o da 3 gün boyunca bitmesin diye yalvarır. Tecrübeyle sabittir kaydirigubbakcemile

hergun gorusuyorsanız insanın unutması zor olur bence kendine zaman ver seviyorsa o arar zaten sevginden de tam emin degilsin bence bekle

Canım o çok inatcı ve gururludur.Bikere aradı ve bu sefer ben istemeynce bidaha aramaz bundan eminim.anca ben bi adım atarsam belki başlar tekrardn ama bende kendime yediremioru açıkcası :)Ama gerçktn kötü oluo hep karşılaşmak.bölüm arkdşlarımnda cok yakın arkdşı,onlarla ister istemez gezioruz ediorz onu görüoruz gelio konuşuo edio onlarla ama ikimzde birbirimize slm vermiorz çok tuhaf gelio 1,5senelik bi arkdşlıgımız vardı öncesnde,çok ii anlaşrdk şimdi böle oldu :1no2:

Son düzenleyen: Moderatör:
Karşımda benden yaşça büyük, çok olgun, çok donanımlı bir adam vardı. Bana karşı hatasızdı aslında. Bazen kendimce eğitimli biri olmama rağmen, onun tarafından eğitilme durumu içinde hissediyordum. Olmuyor diyordum arada, aramıyordum, ama hep bir şekilde gelen taraf o oluyordu yine de ve açıklamaları beni büyülüyordu resmen. Birgün yine aslında çok ta anlamlı olmayan bir durum yüzünden bitsin dedim, gittim. Öfkeliydim de o an için.Yine 2 kez aradı, açmadım telefonları, sonra şimdi çok çocukça buldugum bir açıklama yaptım, yine aradı ve ona bir daha beni rahatsız etmemesini söyledim. Ki istenmediği yerde durmamak ve insanlara rahatsızlık vermemek konusunda çok hassas oldugunu biliyordum. Şimdi acaba ne diyecekti diye hep kendi kendime soruyorum. Gerçekten sevdiğim tek insandı. Şimdi 1 ay geçti, çok acı cekiyorum, çok özlüyorum, merak ediyorum, kendimi hatalı buluyorum ama gururum da adım atmamı engelliyor. Hani karşımda şöyle böyle oldu diye kıvırabilecegim bir adam da yok ki, aşırı olgun, böyle olmamalıydı ama böylece bitti :((((

5 senelik bi ilişkim var...Bugün "bitsin" dese sebebini sorarım elbet.Ama itiraz da etmem.Bitsin der bitiririm bende.Oyun oynamıyoruz burda!sengözlerimebaksanab

Canım o çok inatcı ve gururludur.Bikere aradı ve bu sefer ben istemeynce bidaha aramaz bundan eminim.anca ben bi adım atarsam belki başlar tekrardn ama bende kendime yediremioru açıkcası :)Ama gerçktn kötü oluo hep karşılaşmak.bölüm arkdşlarımnda cok yakın arkdşı,onlarla ister istemez gezioruz ediorz onu görüoruz gelio konuşuo edio onlarla ama ikimzde birbirimize slm vermiorz çok tuhaf gelio 1,5senelik bi arkdşlıgımız vardı öncesnde,çok ii anlaşrdk şimdi böle oldu :1no2:

eger aramak aramamak arasında gidip geliyorsan kendini yersin o aramıs yok demişsin haliyle oda gelmez ben dayanamaz arardım acıkcası :sinifsinif: olumsuz konusmus olursa bile en azından ben denedim deyip geri cekilir ve unutmaya baslarsın zaten

çok söledim (kapris yani kaydirigubbakcemile3) ama hiç duymadım, eğer sölerse böle bişe, yok ya yok öle sıkıştınmı bitsin demek, kaçaman kurtulaman derdim:roflol: (tabi ciddi olmadığını biliosam öbür türlü yüzssüz olamam) sonuçta önemli olan dildeki değil gönüldekidir benim için...

Son düzenleyen: Moderatör:
vallaha arkadaşım. aşkımdan ölsemde ,helede bunu sürekli yapıyorsa anında keyfin bilir der arkamı dönerdim .içim içim kahrımdan ölür ağlar ama asla ona belli etmezdim .bazen insanların restini görmek gerek

kendin bilirsin derdim seviyosam kahrolurdum ama yinede ona belli etmezdim zorla tutamam ya benim yalvarmamla kalacaksa hiç kalmasın...

bitsin derse üzülsemde bişey demeden kabul ederdim,o içinde bitirdikten sonra benim ısrarımla bi ilişki yürüse ne olur yürümese ne olur :delphin:

Back
X