E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi sevgi okyanusu
ben bır kere bıtsın demıstım, adam bu lafımı aldı tamam dedı ayrıldık.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu benimde başıma geldi,tartışmanın çıkış noktası bendim ama ufak bişidi.üstelik bi geçmiş olmasına ragmen onunla tam anlamıyla cıkmaya başlayalı 1 hafta olmuştu.birden ondan en başta bu kdr sorun oluosa,hiç kasmayalım bitsin lafını duyunca acaip kötü olmuştum :çok üzgünüm: bu kdr kolay bitirebiliosan tamam madem dedim.O gece arkdşımda bizdeydi bi anda ben ağlamaya başlayınca oda şaşırdı :bbo: müzik dinlemeyi çok severdi beyefendi,bendn 5 gün sonra bi parça istedi msj atarak.Tabi bu bi bahaneydi cvp vermedm msjına.bi 5 gün daha öle geçti bu sefer bende onun bikaç eşyası vardı onları vermk için bi msj attm,ortak bi arkdşımıza vericem eşyalarnı alırsn die,o da ilk başta tamam dedi 10 dk sonra bidaha msj attı sen getirebilirmisin söylemek istedklerm var dedi.Çok uzatıyorum ama kısa kesmeye çalışaym,bi msj trafigi başladı aramzda ,içimde klakanlarn hepsini söyledm.oda ogün sinirli oldugunu,kaldığı yerle ilgili (aynı üniversitedydk o iki meslekyüksekokulundydı) sorunlar oldugunu,sadece benim ve biiki arkdşının yanında kendini huzurlu hissettini söylüodu.buluştuk tekrardn yüzyüze konuştk,dayanamadım ağladm senağlama ama bu kadar kolay silmesini hazmedemedm açıkcası,çnkü önceki ilişkilermde alışkn oldugum bi tavır deildi.Bide bitsin derkenki uslubu hiç hoşuma gitmemşti,yine görüşmelermz hüsranla sonuclandı barışmadım.ama şimdi onu hep görüorum okulda,arkadaş olrak devam edemem ben senle dediği için yüzüne bile bakmıorm,ama içim gidio arkdşlar,sürekli karşılaşk çok kötü bişimiş eski sevgilinzle.acaba arasammı ,bi adım atsammı die düşünüorum hep ama gerçektn seviomuyum bilmiorm çnkü bundan sonra hayatma girck insanla sonuna kadar gitsin istiorum :ecrin_bebek: napmalıyım size CADIARZU
hergun gorusuyorsanız insanın unutması zor olur bence kendine zaman ver seviyorsa o arar zaten sevginden de tam emin degilsin bence bekle
Canım o çok inatcı ve gururludur.Bikere aradı ve bu sefer ben istemeynce bidaha aramaz bundan eminim.anca ben bi adım atarsam belki başlar tekrardn ama bende kendime yediremioru açıkcası :)Ama gerçktn kötü oluo hep karşılaşmak.bölüm arkdşlarımnda cok yakın arkdşı,onlarla ister istemez gezioruz ediorz onu görüoruz gelio konuşuo edio onlarla ama ikimzde birbirimize slm vermiorz çok tuhaf gelio 1,5senelik bi arkdşlıgımız vardı öncesnde,çok ii anlaşrdk şimdi böle oldu :1no2: