• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevdiğiniz bitsin derse sizin vereceğiniz cevap ne olurdu?

tereddüt etmeden tamam derdim ve biterdi..
o bitirmeyi düşünmüşse sebebi hiç önemli değil. sonrasında kahrolurdum ama ona bu zevki tattırmam :delphin:

Son düzenleme:
" bitsin " kelimesi çok büyük bi laf öyle durduk yerde saçma sapan şeylerden söylenip ilişki hafife alınamaz.bikaç kez tekrarlanmaya başlandı mı her iki tarafta sıkılmaya ve ilişki yıpranmaya mahkumdur ve bi saatten sonra ee biterse bitsin dedirtir insana.benim aşkım hiç kullanmaz böyle kelimeler tabii bende.allah söyletmesin....gerçekten bitirmeyi düşünmüyosan asla söylenmemeli......

sımdı adam benım karsıma gececek bıttı dıyecek oyle kolay degıl bu ılıskı neler yasandı ne acılar ne mutluluklar yasandı bır bıttı lafıyla bıtmez ama tabıkı eger gercekten cıddı bır sebep varsa ve bıttı dıyebılıyorsa tek lafım ALLAHIN DAN BUL OLUR

Başıma gelmişti böyle bişey, hatta tartışma falanda yoktu. Deli gibi seviyordum. Birgün geldi ve böyle gitmiyor bitsin dedi. Gayet rahat normal bişey konuşuyormuş gibi. Bende tamam haklısın bencede böyle yürümüyor bitsin dedim. Vedalaytım ve döndüm arkamı gittim. Ertesi gün yana yakıla beni arıyor. Lütfen görüşelim seninle çok önemli bişey konuşmam lazım falan diye. 2 gün süründürdüm. Sonunda tamam konuşalım dedim. Neymiş efendim benim hiç tepk vermeden hemen kabul etmem çok etkilemiş. (arkadaş kendini karşı konulmaz görüyordu herhalde) Nasıl bukadar soğuk kanlı olabiliyormuşum. Yalvardı resmen geri dön diye. Birde bizim karşı apartmanımızda oturuyordu. Tabi beni görüyor ben gayet normal hiç bişey olmamış gibi davranıyorum. Aslında dönmeye dünden razıyım ama hiç renk vermiyorum. Sonra tamam dedim ve tekrar devam ettik.

zor bi soru ve zor bi durum:::
ilk önce çok seviosam hemen tmm diyemem heralde çünkü başa gelmedikçe böyle laflar kolay söylenir burdan.
oanki halime göre degişir yani bi hönkk diye kalırdım susardım..

'Bu dünyada yerini dolduramayacağım tek şey OKSİJEN. Güle güle' derim :teytey:

biz hic alakasi olmadigi halde bigun bu konu hakkinda muhabbet ettik.
Normalde benim tavrim arkama bakmadan cekip gitmek olur dedim.
Ama sevgilimin bana dedigi : Ben bitsin desem bile demicekmisin bu kadar kolay mı bız neler yasadik. Ilıskı emek ıster , kolay mı arkanı donup gitmek , neden diye sormazmisin, anlamaya ve yoluna sokmaya calismazmisin dedi. kii hak verdim.

nasil ayrildigima bagli tabi.ortada saygi varsa tamam der cekip giderdim ama saygi yoksa bütün biriktirdiklrtimi kusup rahatlayip öyle giderdim.ama herhalukarda giderdim yani....

böyle bir tartışma anında ben yetti ya çekemiyosan bitsin arkadaş kalalım dedim. ( ki derken bile ne salak bi laf ettim be ya dedim:) iyi tamam dedi.gitti. resmen şey oldum (kibar bir kelimee arıyorum:))
mosmor oldum (buldumm)... 3 gün öldüm üzüntüden ya blöftü diye. 3. gün aradı nbr arkadaşım diye:) arkadaş kaldık ya. bu arada poker oynamayı beyefendiden öğrendiğim için yemezmiş öyle blöfler. burnumu sürtmüşmüş.barıştık aşk iştee. tükürdüğünü yalatıyo bazen:)

böyle bir tartışma anında ben yetti ya çekemiyosan bitsin arkadaş kalalım dedim. ( ki derken bile ne salak bi laf ettim be ya dedim:) iyi tamam dedi.gitti. resmen şey oldum (kibar bir kelimee arıyorum:))
mosmor oldum (buldumm)... 3 gün öldüm üzüntüden ya blöftü diye. 3. gün aradı nbr arkadaşım diye:) arkadaş kaldık ya. bu arada poker oynamayı beyefendiden öğrendiğim için yemezmiş öyle blöfler. burnumu sürtmüşmüş.barıştık aşk iştee. tükürdüğünü yalatıyo bazen:)

eheehehe cok g,üldüm,
ıyı akıllı bır erkekmıs kı gerı gelmıs cıddıye de almamıs zemuszemus

Back
X