Sevdiginiz Erkegin burcu

benim eski sevgilim başaktı.bütün başaklar öyle midiri bilmiyorum,ama ben ona göre bazı özellikleri hakkında bişeyler söyleyebilirim.bir kere çok erkeksi olurlar,ses tonlarından bütün tavır ve hallerine kadar çok erkeksidirler,maço bir tarafları her zaman vardır,oldukça kibar ve düşüncelidirler,eli açık cömert olurlar.çok espirili değillerse bile sıkıcı olmazlar.ama biraz megaloman olurlar.kendilerini beğenirler.işkolik olurlar,kafaları elektronik şeylere iyi çalışır,kurnaz olurlar.güzel öpüşürler.

hehe canım çok şekersin yaaa güzel analiz yapmışsın sağol:)
durum şu ki bende bir başağım
ama çok benzeyen huylarımız olduğu halde farklı yönlerimizde var..
(ki bu kişi sevgilim değil henüz)
dengesiz bi kere.. bi de evet egosu çok yüksek,çok espirili değil
eli açık,işkolik bunlar şimdilik gözlemleyebildiğim..

bi de bi çok erkekte olduğu gibi başak erkekleri zor kadın seviyor sanırım:44:

Zor kadın evet doğru bir tespit.ama özellikle çok bakımlı,giyimine önem veren pek bir havalı kadınlardan hoşlanıyor

hatta ara sıra azarlanmak hoşuna gidiyor..güçlü kadınları seviyor..
aynı zamanda şımarık kızı oynamak,küçük nazlar yapmakda pek sevgili başak erkeğini mutlu ediyor.

bu başaklar çok benziyo sanırım. Bendede vardı birtane ama bazı farklılıklar var tabi sinsiydi mesela düşünceli, başkalarına çok kibar ama tam dışı seni içi beni yakar durumunda, illede kendini düşünen tam bir işkolik ama seven kıskanan kıyamayan özür dilemesini bilmeyen kırmaktan çekinmeyen biriydi... Son tespitinede tamamen katılıyorum :)

:)))))))))))))

patavatsız peki??

yok patavatsız değildi onun söylediğine göre çok dürüsttü :) Ama gizli olan şeyi öldürsne ağzından alamazdın öyle bi sırrıda vardı :)

he bide herşeyi en iyi en doğru o biliyodu :) hani sen anlış de bi amannnn hemn trip hemen tavır ahhh ahhh neymiş be :) iii tanımışım ama

ben aslan o da aslan..
iki iktidarcı burc....
ama aşkı yakalarlarsa ve biri yegılgıyı kabul ederse sonsuza dek surecek bi aşk masalı oluyor..
ıktıdarda degıl aşırı sahıpenme var...

kova için bişey diyebilecek yok mu kızlar yahu?

tek anlaşamadığım burç.
kadın olsun erkek olsun birinden negatif elektrik alırsam ilk sorum şu:
burcun kovamı?
cevap şimdiye kadar %90 olarak "evet" oldu..
hele erkekleri.. ALLAHIM.....
herşeyi onlar bilir.sürekli ilgi bekler..egosunun okşanmasını ister..
zekilerdir ama cidden..asla gözlerinden bişey kaçmaz..
boş işlerle uğraşmazlar pek mantıklıdırlar..ama soğuklardır..
tutku arıyorsanız bence yanlış adres..
ayrılık sebebinide mutlaka bir mantık çerçevesinde size sunacaktır..
öyle bir durumda olursunuz ki haklıyken haksız yapabilir sizi..
evet bu şartlar altında ayrılmak zorundayız diye düşünmeye başlarsınız...
ben kovalarla yapamıyorum ama tabi yükseleni etkileyen olur falan bilemem
benim tandıklarım hep böyleydi aynen böle..

ben başak aşkım balık bnim mantıklı onunsa duygusal olması gerek ama??? bilmiyorum bizde burçlar pek işe yaramamış galiba

anlamııyorum bu erkeklllerrriiii

seviyorum deyip sessizce çekiliyorlar
tuhaf yaratııklarr

koç < of neler çektim bu koç erkeğindeen ama aşkı o yaşattıı
terazi< ne sinirdin sen :)
başak < hele sen bencil, öeelene kadar yalnızlığı hakeden adam

ikimizde toprak:)
ben başak kocam oğlak :) birden sinirlenen sonra süt dökmüş kedi gibi birbirine sokulan iki sakin :)

ben boğa
sevgilim balık :asigim:

Anlaşa biliyomusunuz aynen bizde öyle ben boğa eşim balık ilk zamnlar çok kavga ettik ben herzaman gerçeklerle yaşamayı tercih ederim acı tatlı oo çok hayelci hep mutlu ol der sana şunu yapıcaktım bunu yapıcaktım şöle oldu böle oldu der hep ben söylemem yaparım herşeyi ve çok sinirliyim istediğim şeyler olmayınca kendim bile tanıyomıyorum kendimi..
Kızlar kesinlikle bir boğa burcu erkegiyle birlikte olmalısınız...

ynen aynen katılıyorum sana oğlak ve kova mümkünatı yok anlaşamam ..bu başaklar ömrümü yedi dediğim dedik yanlışta düşünse illa sen haklısın diycem bende yalana avayip karşıyım söylemezdim yerdik birbirimizi kuzenimle..uyuz oluyorum şu başaklara ama seviyorumda ilginç çekişmeli arkadaşlıklarım oluyo genelde onlarla..

Canim benim nisanlimda kova bense yay ama manyak anlasiriz allah nazardan saklasin ama dediklerin dogru ilgisi bilgisi hic eksik olmaz:) ama bende vermesini bilirim hos almasini bildigim gibi :) bende derdim kova ve boga uzak olsun diye bak simdi kovadan ayirmasin diye dua ediyorum..

ben koç
sevgilimm iisee yengeçç

burçlara göre çoookk zor bi ilişşki tadından yenmio amaa 5 sene oldu amannnn nazar değmesinn bizeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…