Sevdiginiz Erkegin burcu

ben boğa sevgilim aslan..
çok zor biridir...
ama kendim boğa burcuyum die değil erkek boğa burcları mukemmeldir...
kızlar tercih edin..
ikizler erkeginden kacarım...
burclarla ilgilenirim ve kesinlikle bu askta cok etkilidir.

Ben oğlak o da balık. Balıklar çok duygusal olurlarmış. Oğlaklar ise otoriter ve herşeyin düzenli olmasını istermiş.Balık ise tam tersi. ilişkimiz yürümedi zaten bu yüzden herhalde

ben aslann, sevgilimde başşaaakk ( bir gün ayrılırsakkk karşıma çıkan insana ilk burcunu sorucam eğer başaksa direk kaçıcamm ben böyle kıl bir başak erkeği görmedimmm

Ben Balık,
Nişanlım Kova...

♥♥♥♥♥♥

ben akrep sevgilim başak çok uyumluyuz birlikte çok eğleniriz :124: ama başak burcunun hiçbir özelliğini taşımıyor

ben oğlak
sevdicek yengeç
burclara inanmam
ama biz süper anlasıyoruz sevgili gibi kanka gibi anne ogul baba kız gibi..her seyi paylasabiliyoruz çok güzeliz biz ya
çok seviyorum onu

şu an çok uzakta benden ama askerde

ben ikizler sevdiceğim boğa. bende inat onda dediğim dediklik var uyuz. Her tartışmada atışmada orta yolu buluyoruz saatler sonra genelde çok iyi anlışıyoruz ama şu an askerde bitanem çok özledimmmmmm

ben ikizler sevdiceğim boğa. bende inat onda dediğim dediklik var uyuz. Her tartışmada atışmada orta yolu buluyoruz saatler sonra genelde çok iyi anlışıyoruz ama şu an askerde bitanem çok özledimmmmmm

ne kadarda benziyoruz canım :) bnde ikizlerm sevgilim boğa ve şu anda askerde :) boğa burçları gerçekten dedğim dedik oluyo ne olursa olsun tartışsakta sonuçta onu üzmek istemedğm için onun dedkleri oluyo :) ama çok iyi bi burç..sadıklar sevdklerne ve dürüstler herzaman :)

evet o yönünü çok seviyorum canımın çok sadık maşallahhh, adam doğrucu davut :)çok kıskanç ama bazen isyan edesim geliyor bendede inatçılık var o da dediğinden şaşmıyor şuan bana trip atıyor askerdeyken bile yetişiyor ya ama genede iyiki var şafak kaç canım kısa dönem mi sanki seni gördüm bizim topicte yanılıyor muyuz acaba :106:

Ben Akrep sevgilimcim Oğlak.. Çok iyi anlaşıyoruz maaşallah bize :)) Bizim gibi akrep oğlak ikilisi yok mu başka?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…