Sevdiginiz Erkegin burcu

ben ikizler burcuyum o balık burcu.aslında çok zıt karekterlere sahibiz.o aşırı duygusal herşeyi içinde yaşar kabuğuna çekilir sessiz kalır.bende tam tersi herşeyi anında paylaşırım saklamam içime atmam..çok alıngan,sinirlidir bu yüzden çok kavga ederiz.alsanaalsanasmile balık burcu erkeğini anlamak gerçekten zor

Aşkım'ın burcu Kova :kedi:
Benim de kova kaydirigubbakcemile3
Kova sevgilisi olanlar şikayetçi olduğunuz özellikleri neler?

benim sevgilimde kova çok kıskanç aşırı dercede de inat ve kendi suçlu olsada asla altdan alıp suçunu kabullenmez bu da beni delirtiyo

burçlardan anlıyorsanız biraz anlatın bana ya oğlakla akrebi bana. ikimizde çok inat ve gururluyuz bu çok zorluyor ilişkimizi ama çok acayip bi çekimde var arada anlamadım gitti bilmiyorumkismile

Cok az anlarim ama daha cok merak ettigim icin konuyu actim. Bende akrep burcuyum, begendigim kisi oglak. Oglak burcunu az cok arastiriyorum ve anladigim kadariyla zor ama "oturdugunda" mükemmel bir iliski olurmus akrep ve oglak arasindaki. O cekim beni simdiden mahvediyor. Normalde kimseyi beklemem, gelen gelir derim ama bay oglak cok farkli bisey..

Ben balık, nişanlım boğa, sence birbirimizi tamamlayabilirmiyiz...

ben başak eşim koç ...
ikimiz de zoruz ama önemli olan zoru başarmak değil mi ? :))

Ben balık, nişanlım boğa, sence birbirimizi tamamlayabilirmiyiz...

Kesinlikle. Romantik bir iliski olur diye biliyorum.Farkli kisiliklere sahip olsada bu iki burc, ask uyumu cok iyi. Boganin güclü yapisi duygusal balik burcuna büyük destek verir, balik kadininin o cok feminen yapisi, boga burcu erkegini etkiler. Ayaklari yere basan burclar ayrica ikisi de, yani bence cok uyumlu.

Sevgilisi Boga olanlar, size acilmasi ne kadar sürdü? :a015:

hiç uzun sürmedi ilk görüşmemizde hemen beni nasıl kandırıcağını bilememişti valla. boğa öle çekingen değildir ya açılır yani..

bu arada boğalardan herkes pek bi memnun bende öle. boğa burcu aldatır demiş bi arkadaş çok sadık olurlar ama ilgi de istiyorlar bu da bi gerçek hatta aşırı ilgi istiyorlar. bence aldatmaz.

şeytan tüyü olabilir bu boğalardakafamçokkarıştı

bende boğa diorum ama boyumun ölçüsünü de aldım sende biliosun :))))))

of o zaman ben uyuzuna denk geldim bilmiyorumkismile daha neyi bekliyo anlamadimki. neyse artik umrumda degil, ne yaparsa yapsin

ßoqa çekinqen faLan deqiLdir..şeytan tüyü Vardır aqızLarı Süper Laf Yapar Muhteşem bi aşıktırdırLar qerçekten insana kendini öseL hisettirirLer..:)
ama sadıkLıkLarı konusunda emin deqiLim!

hele bi zaman geçsin o çekime girdinmi bidaha kurtulabileceğini sanmıyorum ben üç senedir kurtulamadım kendim bi oğlak olduğum için sana şunu sölim eğer kırılmışsam aşkımdan ölsem belli etmiyorum ve dönmüyorum inadım inat ama çokta duygusal olur oğlaklar ve severse emin ol ondan sadığını hiçbi zaman bulamazsın. Oğlak sevgilim olsun isterdim ama gittm bi Akrebi sevdim keçi kıskançç kafasında kurar sanki gerçkten öyle bişey yapmşsın gibi sana kızar küser ahahhh bişe sorcam sende kıskançmısın bi akrep olarak ??

bence bende zor kurtulurum bu oglaktan.. aramizda birsey yokken bu kadar cekiyorsa beni bilemiyorum.. icinde bir cevher olduguna inaniyorum, distan mesafeli ve cool gözüksede arada icindeki yumusak kalbi hissettiriyor davranislarinda, merhametli biri en basta. beni bunlar cok etkiliyor. ve sadik olur diyorlar o kimin hosuna gitmez ki dimi :) Kiskanclik konusunda Oglaklar nasil acaba ?

Ben Akrep erkegi sevgilim olsun istemem acikcasi, bi arkadasim var aynen tarif ettigin gibi biri, iyi hos ama öyle bir sevgilim olsun istemezdim dogrusu. Ama cok duygusal yinede, duygulari oglaga yakin ya tam ya hictir. bu erkek kadin farketmiyor..
Ben kiskancim, ama o arkadasla kiyaslarsam benimkisi saglikli kurgu yetenegi cok onun. ama gerci bak benim abim de akrep ama son derece uysal biri, kiskancligi da normal abartisiz. ama su bir gercek: akrepler toplu halde keciyiz :) inadimiz tutsun yeterki :s

Yay kadını ve aslan erkeği nasıl olur acaba?
Çok uyumlular diye okumuştum bir yerde ama bilgisi olan var mı?

Yay kadını ve aslan erkeği nasıl olur acaba?
Çok uyumlular diye okumuştum bir yerde ama bilgisi olan var mı?

Aslan erkegi bir kadina nasil davranacagini bilir. Yay Kadini istikrarlidir ve ne istedigini cok iyi bilir. Ona güvenilir bir erkek lazim. Anlasabilirlerse sadik güzel bir iliskileri olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…