Aşkım'ın burcu Kova :kedi:
Benim de kova kaydirigubbakcemile3
Kova sevgilisi olanlar şikayetçi olduğunuz özellikleri neler?
burçlardan anlıyorsanız biraz anlatın bana ya oğlakla akrebi bana. ikimizde çok inat ve gururluyuz bu çok zorluyor ilişkimiziama çok acayip bi çekimde var arada anlamadım gitti bilmiyorumkismile
Cok az anlarim ama daha cok merak ettigim icin konuyu actim. Bende akrep burcuyum, begendigim kisi oglak. Oglak burcunu az cok arastiriyorum ve anladigim kadariyla zor ama "oturdugunda" mükemmel bir iliski olurmus akrep ve oglak arasindaki. O cekim beni simdiden mahvediyor. Normalde kimseyi beklemem, gelen gelir derim ama bay oglak cok farkli bisey..
Ben balık, nişanlım boğa, sence birbirimizi tamamlayabilirmiyiz...
ben başak eşim koç ...
ikimiz de zoruz ama önemli olan zoru başarmak değil mi ? :))
Sevgilisi Boga olanlar, size acilmasi ne kadar sürdü? :a015:
o zaman acilen bi boğa bulmamm lazımm::):)))kaydirigubbakcemile3 şekerim evt bayadır giremedim siteye evdeki net bağlantımda sorun vardı şirkette zaten yasak neyseki evdeki sorunu hallettikde takılabiliyorum artık::))) valla seni görmek de çok güzel oldu zaten sen yazmışsın diye bende yorum yazdım durumumu önceden bilen biri olarak beni daha iyi anlarsın diye:)))kaydirigubbakcemile5
hiç uzun sürmedi ilk görüşmemizde hemen beni nasıl kandırıcağını bilememişti valla. boğa öle çekingen değildir ya açılır yani..
bu arada boğalardan herkes pek bi memnun bende öle. boğa burcu aldatır demiş bi arkadaş çok sadık olurlar ama ilgi de istiyorlar bu da bi gerçek hatta aşırı ilgi istiyorlar. bence aldatmaz.
şeytan tüyü olabilir bu boğalardakafamçokkarıştı
Cok az anlarim ama daha cok merak ettigim icin konuyu actim. Bende akrep burcuyum, begendigim kisi oglak. Oglak burcunu az cok arastiriyorum ve anladigim kadariyla zor ama "oturdugunda" mükemmel bir iliski olurmus akrep ve oglak arasindaki. O cekim beni simdiden mahvediyor. Normalde kimseyi beklemem, gelen gelir derim ama bay oglak cok farkli bisey..
of o zaman ben uyuzuna denk geldim bilmiyorumkismile daha neyi bekliyo anlamadimki. neyse artik umrumda degil, ne yaparsa yapsin
hele bi zaman geçsin o çekime girdinmi bidaha kurtulabileceğini sanmıyorum ben üç senedir kurtulamadımkendim bi oğlak olduğum için sana şunu sölim eğer kırılmışsam aşkımdan ölsem belli etmiyorum ve dönmüyorum inadım inat ama çokta duygusal olur oğlaklar ve severse emin ol ondan sadığını hiçbi zaman bulamazsın. Oğlak sevgilim olsun isterdim ama gittm bi Akrebi sevdim keçi kıskançç kafasında kurar sanki gerçkten öyle bişey yapmşsın gibi sana kızar küser ahahhh bişe sorcam sende kıskançmısın bi akrep olarak ??
Yay kadını ve aslan erkeği nasıl olur acaba?
Çok uyumlular diye okumuştum bir yerde ama bilgisi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?