Sevdiginiz Erkegin burcu

ben koç eşim terazi
burç yorumlarına göre asla beraber olmaması gereken burçlar
evet doğru herşeyimiz ters
ama
biz 15 yıllık evliyiz uyumsuzluğun uyumunu yakaladık

vala ben önemsemiyorsam yada sadece hoşlandığım biriyse kimle gezse kıskanmam umrumda olmaz ama seviyorsam o kişiyi psikopat derecede ve gözüm dönüyor resmen eğer çok çokk kıskanacağım bişeyi yaparsada bırakırım malesef kıskanma duygusu daha doğrusu sahiplenme duygusu aşırı oğlaklarda....Allah kolaylık versin :))

HawinK. ya bir Oglak olarak kesinlikle katiliyorum, gercekten seviyorsam ona sahiplenirim, ayni seyide karsi taraftan beklerim. Eger beni kiskandiracak seyler yaparsada kavga edip ugrasmam, sogurum.

Son düzenleme:
oglak kadini ve balik erkegi naisil olur acep???

Aslinda tamamlarlar birbirlerini. Iliskinin gidisatini daha cok Oglak burcu kadini belirler, yani bu iyi sayilir. ama su da var, bundan dolayi Balik erkegi duygularina ic dünyasinda daha cok yönelebilir. O hayalci Baligi bazen yere bastirmak yine Oglak kadinina düser. Paylasim oldugu sürece iyi ve özellikle romantik bir iliski olacaktir.

hmm o da dogru bilmiyorumkismile tam laf ebesi bu ya, konusmalarinda benden hoslandigini hep belli ediyo, ama direkt söylemiyo. beklemekten baska care yok sanirim CADIARZU

uyuz desene alsanaalsanasmile beklicen artik, bende bekliyorum su an

ben koç eşim terazi
burç yorumlarına göre asla beraber olmaması gereken burçlar
evet doğru herşeyimiz ters
ama biz 15 yıllık evliyiz uyumsuzluğun uyumunu yakaladık

önemli olan mutlu olmaniz, Allah daim etsin kaydirigubbakcemile2

kiskanilmayi severim aslinda ama abartiliysa hadi bana da gecmis olsun dimi :)

Ben terazi o yaydı. Bide bunu değerlendirirseniz :)

Her iki burc iyimser ve melankolik sayilmaz. Yay erkeginin rahat tarzi sevimli gelir terazi kadinina. Yay erkegi, birlikte bircok aktivitede bulunbilecek bir partner ister, bu acidan Terazi kadinin buna uyum saglayabilmesi onu sevindirir. Terazi kadininin bazi kararsizliklari veya düsünmeye ayirdigi zaman, Yay erkegini biraz gerer.

yengeç kadınıyım ve bir boğa erkeği ile evliyim her açıdan son derece uyumluyuz biraz didişmeyide seviyoruz .....yani hayatı olması gerektiği gibi yaşıyoruz....beklentilerimiz aynı ...çocuklar ,ev,iş,gezme vs....ikimizinde gelecek planları aynı zevkler doğrultusunda tutumluyuz bizden adam olurmuş öyle diyor büyükler=Psonra ben pişirmeyi o yemeyi seviyor al sana boğa erkeğini aşık edecek bir nokta.......sonra ben keyfime zevklerime düşkünümdür al boğaya uyacak ortak bir nokta daha ....kocamı ve çocuklarımı herşeyden çok seviyorum bunu boğa erkeği hissetmeli lakin anne bbaaa kardeşim diye aileyi kalması gereken yerde bırakmayan tiplerden hoşlanmaz boğa erkeği eşi için birinci sırayı yaşadığı düzenin alması gerektiğini söyler....ki bende bu kafadayım herşey ve herkes yerinde sevilip sayılmalı duygular karışmamalı....ben rahat ettirmeyi bilirim bnoğa rahat etmeyi sever....ikimizde sabırlıyızdır.....ani parlar ani unuturuz...zaman geçtikçe alttan almayı öğreniyor insan artık aynı anda parlamıyoruz=Pboğa çalışkandır yengeçte öyle....boğa yengece göre biraz bencildir.....yengeç çeker razı gelir ...boğada artık allah ne verdiyse diyip kullanmaya kalkabilir bu sabrı sonuna kadar orada tak dediği an uyarı alırsada hemen dikkate alır ve geri adım atar....yengeç değişkendir ruh hastası hahahahahhahaha arada düşer enerjisi kafası bulanır keyifsizleşir....boğa tesirine alır sahiplenir durumu düzeltir....her ikiside aşkı bilir yaşar ama tüketmez idareli kullanır bu yüzden bu ikili en iyi eş durmundadır birbirine göre boğa erkeği oğlak kadını ve yengeç kadınıyla çok iyi anlaşır uzun vadede=)

ben yay,sevgilimse yengeç burcu
çok iyi anlaşamadıklarını okumuştum bi yerlerde çok net de hatırlamıyorum zaten,bu konudafikri olan war mı?:uhm:

ben ikizlerim nişanlım başak kaydirigubbakcemile hastalık derecesinde kıskançlığı dışında bi sornumuz yok :mymeka: Allah tan bu huyu sadece uzaktayken baskın oluyor yanyanayken rahatsız edici boyutlara vardırmıyor...

ben aslan,nişanlım akrep ikimizde çok baskın burçlarız ,didişiyoruz zaman zaman ama bir elmanın yarısı gibiyiz zevklerimiz gittiğimiz mekanlar hep uyumluyuz.maaşallah.

Son düzenleme:
ben yengeç, o başak.. beni çok üzdü bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…