olur mu kiz, umursamazsan, ilgin yok zannederyerimseniben
bence bende zor kurtulurum bu oglaktan.. aramizda birsey yokken bu kadar cekiyorsa beni bilemiyorum.. icinde bir cevher olduguna inaniyorum, distan mesafeli ve cool gözüksede arada icindeki yumusak kalbi hissettiriyor davranislarinda, merhametli biri en basta. beni bunlar cok etkiliyor. ve sadik olur diyorlar o kimin hosuna gitmez ki dimi :) Kiskanclik konusunda Oglaklar nasil acaba ?
Ben Akrep erkegi sevgilim olsun istemem acikcasi, bi arkadasim var aynen tarif ettigin gibi biri, iyi hos ama öyle bir sevgilim olsun istemezdim dogrusu. Ama cok duygusal yinede, duygulari oglaga yakin ya tam ya hictir. bu erkek kadin farketmiyor..
Ben kiskancim, ama o arkadasla kiyaslarsam benimkisi sagliklikurgu yetenegi cok onun. ama gerci bak benim abim de akrep ama son derece uysal biri, kiskancligi da normal abartisiz. ama su bir gercek: akrepler toplu halde keciyiz :) inadimiz tutsun yeterki :s
bnde sorabilirmiiim =) ben aslanım sevgilimde oğlak nasıl bi ilişki olur sizce ?
oglak kadini ve balik erkegi naisil olur acep???
hmm o da dogru bilmiyorumkismile tam laf ebesi bu ya, konusmalarinda benden hoslandigini hep belli ediyo, ama direkt söylemiyo. beklemekten baska care yok sanirim CADIARZU
ben koç eşim terazi
burç yorumlarına göre asla beraber olmaması gereken burçlar
evet doğru herşeyimiz ters
ama biz 15 yıllık evliyiz uyumsuzluğun uyumunu yakaladık
vala ben önemsemiyorsam yada sadece hoşlandığım biriyse kimle gezse kıskanmam umrumda olmaz ama seviyorsam o kişiyi psikopat derecede ve gözüm dönüyor resmen eğer çok çokk kıskanacağım bişeyi yaparsada bırakırım malesef kıskanma duygusu daha doğrusu sahiplenme duygusu aşırı oğlaklarda....Allah kolaylık versin :))
Ben terazi o yaydı. Bide bunu değerlendirirseniz :)
bnde sorabilirmiiim =) ben aslanım sevgilimde oğlak nasıl bi ilişki olur sizce ?
ben yengeç, o başak.. beni çok üzdü bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?