Sevdiginiz Erkegin burcu

ben boğa

eşim kova
ikimizde burçlarımızın özelliklerini taşıyoruz çokkk zıt kutuplarız kova erkeği felakaet yaa bi bakın kovalara dikkat derim ama herşeye rağmen aşk güsel

ben kovayım sevgilim yengeç kavgada etsek ben onun huyuna gitmesini biliyorum gayte iyi anlasıyoruz çünkü birbirimiizi çok seviyoruz

napti da ? genel uyumunuz nasil ?

bugün okul yok işten öğlen çıkcaktı eve gidicem dedi bidaha da mesaj atmadı

akşam oldu yok ortalıkta 1 saat önce msj çektim bende işim war ben seni ararım dedi. yani bu mesaj atma demek oluyor:umursamaz:
içimde büyüttüm bende mesaj filan atmadım.şimdi 1 yeni mesaj alındı''
noldu şimdide sen mesaj atmıosun!( yazmış

beni kibar kibar gönder sonrada benden msj bekle:bbo:
genel uyumumuz şöyle;

o pek konuşmaz, içine kapanıktır.soru sorarsam anca konuşur, ağzından lafı
cımbızla alırsın.. utangaç kendi halinde..

ben daha dışa dönük biriyim aslında iyi anlışıyoruz zaten baskın bir karakterle
anlaşamazdım

terazi kadını ve akrep erkeği hakkında bilgisi olan?

bende ikizlerim bir başak tanıyordum kısa zaman önce biraz vurdumduymazlardı :). senin nişanlın nasıl?
birde sana ilk zamanlar ilgisini sevgisini nasıl belli etti?

bu durum bana çok tanıdık geldi sen de rahatsızsın demi. sadece soro sorarsan msj atıyor.

mahcup orasıda öyle .ama birazda dengesiz oldukları şüphesiz :))

peki sen ona sordun mu hislerini açıklamasını istedin mi? ne cvp verdi. sessiz kalması ne anlama gelir sence?

ben boğa

eşim kova
ikimizde burçlarımızın özelliklerini taşıyoruz çokkk zıt kutuplarız kova erkeği felakaet yaa bi bakın kovalara dikkat derim ama herşeye rağmen aşk güsel

Uyari icin tesekkürler.
Mutluluklar dilerim, Ask iste..

Hmm, cok ice dönük, belli. Insan gicik oluyor dimi..Erkegin suskunu, utangaci bazen güzel olsa da, bas agrisi yapabiliyor..

Umarim bu konuda zaman gectikce daha paylasimci olur. Yinede iyi anlasmaniza sevindim, Ask olunca, anlasinca güzel

terazi kadını ve akrep erkeği hakkında bilgisi olan?

Terazi kadini anlasmazliklari ortadan kaldirmaya calisirken, Akrep erkegi daha cok sorun varsa veya bir tartisma derinine dalabilir. Bu bazen sorun yaratabilir. Bu iki burcun askini ayakta tutan tutkudur.. Aralarinda bri cekim vardir daima. Yalniz Akrep erkegi genellikle kiskanctir.

bazen çıldırma noktasına geliyorum sen niye böylesin ya diyorum:mymeka:
silmiş herkesi ben seni isterken sen bende uzaklaşıosun ya niye yaaaa! diyo
bundan sonra ben olcakmışım sadece.akşam bide ben susayım dedim bu lafı dedi bende sustum sana diyorum tamam mı? dedi

ben tatildeydim mesaj atbileceğini tahmin etmedim. Akşam yaz tatili eğlencesi akşam 10. msj atmış bende 45 dk sonra gördüm. kusura bakma yeni fark ettiim dedim. oda bana 20 dk. sonra yok bende yeni fark ettim diye msj atıyor üstelik birde alınmış. sen ayda yılda bir kere msj at. sonrada geç msj gelincede alın :)
yola getirmek için sıra yaptım o bana msj atmassa asala atmadım mecburen paşa paşa attı.atmadığı zaman 2 hafta konuşmadım :)

Son düzenleme:

benimle çıkarken başkasına aşık olma ihtimalin var mı diye sordum tabi böyle açık bir dille değil..
bunları sonra düşünsek dedi:bbo:
düşüncek hiçbişey yok, ben seninle birlikteyken başkasıyla olmayı nasıl düşünebilirim! demeni beklerdim dedim...
tmm monica tmm hep ben suçluyum tmm soğut kendini bi kere bile güvenme bana dedi.inanabiliyormusunakannehir

(( afedersin aama oda pek dengeli değil sanırım. yani biraz dişi ruhlu olarak tanımlanıyorlar başaklar. . ne istediği belli olmayan net olmayı başarmayan. kendi içindeki sevgiden bile şüphe eden bir insan (. sanırım iki başak karakteride benzer karakterde ... :))
hiçbir çaba sarfetmeden tamamen çoğu şeyi senden bekliyorlar. sonrada utanmadan ben daha fazlasını istiyorum diyorlar. ne veriyorsun ki ne alasın ((.
yer değişikliği var sanki. ben erkeğim o bayan. bir erkek bu kadar nazlı ve alıngan olabilir mi diyorum

Son düzenleme:

erkeklerde naz cekilmiyor yaaa

evet bir gece ben geldim otele yeni giriş yaptım diye msj atmış. ben anca sabah aldım msjı... kalkakr kalkmaz hoşgeldin dedim. ne zaman müsaitsin diye msj attım.
yine alınmış. çok yoğunum boş vaktim yok bir ara ararım diye msj atıyor. geldi sinirlenme o zaman neden geldim diye msj atıyorsun :

yengeç kadını ve akrep erkeği nasıl sizcesempatiksalakcinni

yengeç utangaç, akrep aşırı ilgi bekler. yengeçde ilg bekler sevgi bekler :)))
ikiside duygusal birbirlerini anlarlar ama akrep baskın karakter gibi duruyor.

yengeç sevdiği insandan kolay kolay vazgeçmez. akrep ise biraz zehirli sözleri vardır. umarım kırmaz yengeci. yengeçde alıngan :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…