Sevdiginiz Erkegin burcu

Ben yay o da yay . yaaa yay erkeklerine laf etmeyin onlarda iyi aslında . ayrıca benim yükselenim ikizler onun terazi . her yönden tam uyum . ama dengesiz olduğu bir gerçek ayrıca çok flört ediyorlar kendileri bile farkında olmuyor bazen

ben yay o yengeç biliyorum böyle söyleyince uyumsuz gibi geldi ama benim de yükselenim yengeç bi gün sevgili olursak çok iyi anlaşacağımızı düşünüyorum (inşallah)

Kovayim ben... Burcumun tüm özelliklerini tasiyorum
Esimde Aslan... Oda ayni burcunun insani...

Bütün topigi aradim taradim bulamadim kova ve aslan çifti yok galiba
çok yeriz birbirimizi ama eglenceliyizdir, cok sakalasiriz...
azcik kizdimmi konusmak gelmez içimden, biraz zaman geçmesi gerekir.. Pek küste duramam..
Sinirim geçtikten sonra bisey olmamis gibi devam ederim..
Ama o sabredemiyor gelir sirnasir hemen

evet fazla kıskanç benmkde bazen sinr edyo ama iyi ki var çok sevyorum :) şafak çok dha ya 92/1 uzun dönem canım

evet fazla kıskanç benmkde bazen sinr edyo ama iyi ki var çok sevyorum :) şafak çok dha ya 92/1 uzun dönem canım

allah kavuştursun askerlerimize, onlar iyi olsunda varsın bekleyelim

Bizde de
Ben başak,aşkımda oğlak..
Hemen parlar herşeyde ama benim sakin bi yapım oldugu için kavga edemeyiz kolay kolay ,kendi kendine bagırır en sonunda pişman olur
veee en belirgin özelligi kıskançlık

Ben Boğa ,sevgilim terazi :)İkisi de venüs tarafından yönetildiği için iyi anlaşırlar bu burçtakiler. ^^

Son düzenleme:
ben yay o yengeç biliyorum böyle söyleyince uyumsuz gibi geldi ama benim de yükselenim yengeç bi gün sevgili olursak çok iyi anlaşacağımızı düşünüyorum (inşallah)

Bizde de tam tersi şekerim ben yengeç sevgilim yay Malesef yüzde yüz bir uyum asla olmuyor ama vasat da sayılmayız
Biraz uğraşınca güzel bir ilişki yaşanabilir

Bizde de tam tersi şekerim ben yengeç sevgilim yay Malesef yüzde yüz bir uyum asla olmuyor ama vasat da sayılmayız
Biraz uğraşınca güzel bir ilişki yaşanabilir

Allah mutluluğunuzu bozmasın inşallah ama ben de yayın son zamanlarında doğduğum için yay özelliği çok az yengeç gibiyim daha çok ben duygusal o duygusal karşılıklı ağlaşırız artık yani ilişkinin selameti açısından biraz da fedakarlık gerekiyor tabi

Ben yay burcuyum sevgilim ise ikizler. Aramızdaki tek problem onun kıskançlığı..Onun dışında başka hiçbir konuda anlaşmazlık yaşamıyoruz..İkimizde birbirimizi dinliyoruz ve birbirimize uymaya çalışıyoruz..Kısacası İkizler erkeğimden memnunum yani. Astrologlara göre benim için en doğru seçimmiş zaten. Bende öyle olduğunu düşünüyorum :)))

sevgilim aslan ben de yay. uyumlu bir çiftiz. aslan erkekleri çok çekici oluyo ama sürekli pohpoh istiyo övülmek istiyo yani aslan bir sevdiceğiniz varsa ona hayran olduğunuzu söyleyeceksiniz ama aşık olduğunuzu asla ki sürekli sizi kendine aşık etmek için uğraşsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…