akrep erkeği çoookk fenaaaa
yengeç utangaç, akrep aşırı ilgi bekler. yengeçde ilg bekler sevgi bekler :)))
ikiside duygusal birbirlerini anlarlar ama akrep baskın karakter gibi duruyor.
yengeç sevdiği insandan kolay kolay vazgeçmez. akrep ise biraz zehirli sözleri vardır. umarım kırmaz yengeci. yengeçde alıngan :)))
akrep erkeği çoookk fenaaaa
ikimizde yengeçiz hatta ikimizde 11 temmuz doğumluyuz opuyorumnanaktan
sence oglak erkegiyle akrep kadini nasil bisey olur ? :)ben bir burç kolik olarak bütün burçları enine boyuna araştırıyorum:hulya:
teşekkür ederim canım yorumladığın için burcumu hiç sevmiyorum çok duygusalım bi neşeliyim bi ağlıyorum acayip birşeyim benakrep de yengeçi oldukça kırar ama yuvarlanıp gidiyoruz umarım bide ikizler çocuğumuz olmaz ozaman ailemiz hiç çekilmez:roflol:
terazi kadını ve akrep erkeği hakkında bilgisi olan?
türlü trlü oyun bilir evet haklısın. bir kere denk geldi böyle bir arkadaş. kızları değilde erkekleri çok tehlikeli sevgileride nefretleri de uçlarda..
ben bir burç kolik olarak bütün burçları enine boyuna araştırıyorum:hulya:
oğlak biraz soğuk gelebilir biraz ağır duruyorlar çünkü. oğlaklar sevgilerini belli edemez ama akrepler sürekli sevgi sözü ve ilgi bekleyebilirler :).. akrepler daha sıcak kanlı olabiliyorlar daha hareketli olabiliyorlar. o yüzden akrep bırakıp gidebilir.
Oglagin birakma olasiligi nasil ? ben Akrep burcuyuma ama adam beni cekiyo yaaa
(( afedersin aama oda pek dengeli değil sanırım. yani biraz dişi ruhlu olarak tanımlanıyorlar başaklar. . ne istediği belli olmayan net olmayı başarmayan. kendi içindeki sevgiden bile şüphe eden bir insan (. sanırım iki başak karakteride benzer karakterde ... :))
hiçbir çaba sarfetmeden tamamen çoğu şeyi senden bekliyorlar. sonrada utanmadan ben daha fazlasını istiyorum diyorlar. ne veriyorsun ki ne alasın((.
yer değişikliği var sanki. ben erkeğim o bayan. bir erkek bu kadar nazlı ve alıngan olabilir mi diyorum
evet hayatım çok nazlı bugün karnı ağrıyomuş çocuk gibi nazını çektim
çok kötü öf pöff surat asmalar yüz ekşitmeler erkek dediğin biraz dayanaklı olur yaaa.karın ağrısının ne demek olduğunu bilmiyor değilim dayanması gerçekten güçç ama böylede naz yapılmazki yakında cilvede yapar bu
diye korkuyorum valla.ben kahkaha atmayı gülmeyii çok severim o hiçbişiye gülmez.hadi gülmesini geçtim gülümsesin yaaa.bugün anlatıyorum; geçen gün ışıklarda küçük kadınlardaki badeyi gördüm sevgilisi o kadar gençki kendisinden en az 15 yaş küçüktür altında siyah tayt vardı çok şişkoydu dedimohaoldumsmilecvp şu; keşke bu sene yanımda olsan-tatlicadiarzu- başka dünyada beyfendiboshayallersmile
benim tanıdığım başak neşeli biriydi güleryüzlüydü. senin anlattıkların değil benim anlattıklarım önemli anlayışında.. kendi derdini anlatıyor seni dinlemiyor demi :) bencil başak erkeği :).
ama şuda var çok değerli hissettiriyor. asla kötüsöz söylemez. bir konu konuşsa cevap verememişse mutlaka sonra onu birşekilde anlatır.
bazen net birşekilde anlatmasada bir şekilde söylemesini biliyor. laf cambazı işde. insanı nasıl etkilemesi gerektiğini çok iyi biliyor..
ama ters birşey söyledin mi. konuşmayalım dediğin anda tek söz söylemez sen konuşana kadar. "bu konuyla ilgi soru sorma" dersin hiç konuşmaz :d sen konuşana kadar bekler
bana şurada buluşalım demişti hayır gelmeyeceğim dedim. tek söz söyleyemedi ısrar bile edemedi. sustu kaldı. şimdi o anı hatıladım.şaşkın insan heyecananınca tek söz söyleyemedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?