- 11 Aralık 2018
- 42.602
- 264.765
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayril ya mesleginden onemli cok kolay mi atandin yoksa baska turlu boyle sacma biseyi dusunmezdin bileMesafe çok uzak git gel yapılamaz. Benim bulunduğum yerde şartlar açısından uygun değil, burada mutlu değilim yani
Anladigim kadariyla 4+2 ni doldurmayi bekliyorsun. Devlet memurlugunu yakma sakin, senin meslegin senin hayat garantin.. adamin seni 5 yil sonra bosamayacagi ne malum. O neden isini ayarlayamiyor, onu ikna etmeye calis. Ben ne kadar seversem seveyim meslegimi birakmam, sen o sehirde ne is yaapacaksin peki? Sonra pisman olabilirsin. Cok zor bir karar gercekten, umarim bir ortayolunu bulursunuzİyi akşamlar
6 yıllık ciddi düşündüğüm bir ilişkim bir de iyi bir işim var. Sevdiğimle farklı şehirlerdeyiz. Onun benim yanıma gelmesi mümkün değil benim de işimi oraya almam imkansız.
Benim tayin alıp sevdiğimin yanına gidebilmem için en az 4 yıl geçmeli. Başka türlü tayin mümkün değil. 6 yılın tamamını uzak mesafede geçirdik. Artık bir 4 yıl daha ayrı yaşamaya ikimizin de gücü kalmadı.
Siz olsanız evlenip sevdiğinizin yanına gider miydiniz? Sonuçta bir tarafta yıllarınızı verdiğiniz mesleğiniz, bir tarafta sevdiğiniz![]()
Bence hiçbir zorluğu yok. İnsanlar iş bulamıyor, evlebemiyor, psikolojileri bozuluyor. Her şey yolundayken 4 sene bekleyememek tamamen şımarıklık.Anladigim kadariyla 4+2 ni doldurmayi bekliyorsun. Devlet memurlugunu yakma sakin, senin meslegin senin hayat garantin.. adamin seni 5 yil sonra bosamayacagi ne malum. O neden isini ayarlayamiyor, onu ikna etmeye calis. Ben ne kadar seversem seveyim meslegimi birakmam, sen o sehirde ne is yaapacaksin peki? Sonra pisman olabilirsin. Cok zor bir karar gercekten, umarim bir ortayolunu bulursunuz![]()
Valla meslek bu devirde koca olur ama koca meslek olamaz yani 100 kocaya işimi değiştirmem..
Mesafe çok uzak git gel yapılamaz. Benim bulunduğum yerde şartlar açısından uygun değil, burada mutlu değilim yani