- 2 Ağustos 2013
- 38.142
- 127.439
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Asla gitmem. Meslegim herkesten daha once gelir. Omur boyu benimle beraber kalacak olan meslegim cunku,sevdigim bilmem kim hepsi hikaye, bugun var yarin yokSiz olsanız evlenip sevdiğinizin yanına gider miydiniz? Sonuçta bir tarafta yıllarınızı verdiğiniz mesleğiniz, bir tarafta sevdiğiniz![]()
Mesleğin seni sen bırakmadıkca, bırakmaz ama el adamı kolayca arkasını döner gider. Düşünki: Evlendin Mutluluk yaşayacakken hayatın kabusa döndü? Boşanmak mecburiyetindesin? Ne yapacaksın? Elinde altın bileziğin varken yarının ne olacağı belli değil ve bileziği tutup atacaksın. Kusura bakma Evlilik dışarıdan gördüğü gibi minnoş değil...
Ben bıraktım şimdi tekrar KPSS hazırlanıyorum 8 sene aradan sonra artılarıda eksileride var iyi düşün canımİyi akşamlar
6 yıllık ciddi düşündüğüm bir ilişkim bir de iyi bir işim var. Sevdiğimle farklı şehirlerdeyiz. Onun benim yanıma gelmesi mümkün değil benim de işimi oraya almam imkansız.
Benim tayin alıp sevdiğimin yanına gidebilmem için en az 4 yıl geçmeli. Başka türlü tayin mümkün değil. 6 yılın tamamını uzak mesafede geçirdik. Artık bir 4 yıl daha ayrı yaşamaya ikimizin de gücü kalmadı.
Siz olsanız evlenip sevdiğinizin yanına gider miydiniz? Sonuçta bir tarafta yıllarınızı verdiğiniz mesleğiniz, bir tarafta sevdiğiniz![]()
Kesin net HAYIRİyi akşamlar
6 yıllık ciddi düşündüğüm bir ilişkim bir de iyi bir işim var. Sevdiğimle farklı şehirlerdeyiz. Onun benim yanıma gelmesi mümkün değil benim de işimi oraya almam imkansız.
Benim tayin alıp sevdiğimin yanına gidebilmem için en az 4 yıl geçmeli. Başka türlü tayin mümkün değil. 6 yılın tamamını uzak mesafede geçirdik. Artık bir 4 yıl daha ayrı yaşamaya ikimizin de gücü kalmadı.
Siz olsanız evlenip sevdiğinizin yanına gider miydiniz? Sonuçta bir tarafta yıllarınızı verdiğiniz mesleğiniz, bir tarafta sevdiğiniz![]()