merhabalar ablalarım kardeşlerim bilmiyorum kuruntu bende mi ben mi alınganım Yoksa gözlerimi kapatmış kapılmış gidiyor muyum güzel diyeceğim bir ilişkim resmiyet konuştum sevdıgım bir adam var bugün öyle aklıma geldı sordum beni sevdiğini asık oldu ne Zaman hissettin dedim bir müddet cevap vermedi nerden çıktı falan dedı cevap bekliyorum dedimde de ask geçici sevdam sın dedı bir ay önce evleneceğim bu kızla dedim kendi kendime dedı
Sordum ne oldu ne etkiledi seni de böyle düşündün dedim kaçamak cevaplar netlik Yok ilişkimiz de seven kısım ben sevilen o acaba o benim onu sevmemi mi sevıyor ?
Haha neyı anlamadın kıHic bir sey anlamadim ama en son boyle ablalarim kardeslerim diyen biri vardi o geldi aklima
merhabalar ablalarım kardeşlerim bilmiyorum kuruntu bende mi ben mi alınganım Yoksa gözlerimi kapatmış kapılmış gidiyor muyum güzel diyeceğim bir ilişkim resmiyet konuştum sevdıgım bir adam var bugün öyle aklıma geldı sordum beni sevdiğini asık oldu ne Zaman hissettin dedim bir müddet cevap vermedi nerden çıktı falan dedı cevap bekliyorum dedimde de ask geçici sevdam sın dedı bir ay önce evleneceğim bu kızla dedim kendi kendime dedı
Sordum ne oldu ne etkiledi seni de böyle düşündün dedim kaçamak cevaplar netlik Yok ilişkimiz de seven kısım ben sevilen o acaba o benim onu sevmemi mi sevıyor ?
Oda tanıyarak seviyorum diyo ama bir kısım netlik olmaz mi hissettin an asık oldun anladığın ona takıldımZamanla sevmiş demek ki
Ona bana asık oldunu ne zaman hissettin dedimAdamada bu cümleleri kurduysanız birşey anlamamıştır bence cevapsız kalmıştır :)
Haha gercekden mi ister istemez takılıyorum ya neredeyse ilk ilişkim o yüzden üstüne çok düşünüyorumNe kadar gereksiz şeyler sorduğunuzun ve kafaya taktığınızın farkında mısınuz? En son 15 yaşındayken falan sormuşumdur ben bu soruyu.
Görür görmez çekim olmuştur daOda tanıyarak seviyorum diyo ama bir kısım netlik olmaz mi hissettin an asık oldun anladığın ona takıldım
Mutluyum brnle ilgilendi de dünyalar benim oluyo dedim gb baskın seven ben sevilen oSevginin cetveli, tartisi yok. Sorularinin net ve kesin cevabini alman zor.
Bence sen asil su soru uzerinde yogunlas:
Mutlu muyum?
Sevgiyi yasama bicimi oyle olabilir.Mutluyum brnle ilgilendi de dünyalar benim oluyo dedim gb baskın seven ben sevilen o
O felaketten Allah hepimizi korusun yorumun ucun tsk ederimSevgiyi yasama bicimi oyle olabilir.
Sevgisini hissettirebilecek zaman ve zemin icin firsat yaratin. Siz heyecanli, atak, tezcanli olabilirsiniz.
Plansiz programsiz akisina birakmis olabilir.
Baska bir ihtimal daha var da o felaket:)
Ustunuzden uzak olsun.
Haha gercekden mi ister istemez takılıyorum ya neredeyse ilk ilişkim o yüzden üstüne çok düşünüyorum
Ah yapabilsem geçenler de kendimi cektim askım falan yazmadım inatlasma sen demezsen bende demem gb birsey ler dedı ufak tepen sürtüşme ler oluyo ben fazla alınganım galibaDüşme üstüne. Çok üstlerine düşmeye gelmiyor bu erkek milleti.
Ah yapabilsem geçenler de kendimi cektim askım falan yazmadım inatlasma sen demezsen bende demem gb birsey ler dedı ufak tepen sürtüşme ler oluyo ben fazla alınganım galiba
Çok hoşsun güldüm Allah da seni güldürsün hersey hayirlisi insallah direk sevgi olmuş turAdam ne diyecek ki? 16 mart cuma saat 15:48 sularinda asik oldum, tahmini 20 gun 6 saat sonra o ask sevgiye donustu demesi garip olmaz mi? Belki asik olmamis direkt sevgi asamasindan baslamistir o da olabilir.. ani yasayin yahu bosverin gecmisi.. ha siz sordunuz mu demissin, sormadim ama esim bana sorsa gecenin geyigi cikardi o kesin
Parmağında oynatıyor derkenSiz ilişki yaşamayı hiç bilmiyorsunuz anladığım kadarıyla. Adam da sizi parmağında oynatıyor bu yüzden. Ama bu yaşamadan öğrenilecek bir şey değil malesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?