Sevdiğiniz insan sordunuz mu siz de???

Betal26

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2018
52
25
3
34
merhabalar ablalarım kardeşlerim bilmiyorum kuruntu bende mi ben mi alınganım Yoksa gözlerimi kapatmış kapılmış gidiyor muyum güzel diyeceğim bir ilişkim resmiyet konuştum sevdıgım bir adam var bugün öyle aklıma geldı sordum beni sevdiğini asık oldu ne Zaman hissettin dedim bir müddet cevap vermedi nerden çıktı falan dedı cevap bekliyorum dedimde de ask geçici sevdam sın dedı bir ay önce evleneceğim bu kızla dedim kendi kendime dedı
Sordum ne oldu ne etkiledi seni de böyle düşündün dedim kaçamak cevaplar netlik Yok ilişkimiz de seven kısım ben sevilen o acaba o benim onu sevmemi mi sevıyor ?

Hic bir sey anlamadim ama en son boyle ablalarim kardeslerim diyen biri vardi o geldi aklima

Son düzenleme:

Ne kadar gereksiz şeyler sorduğunuzun ve kafaya taktığınızın farkında mısınuz? En son 15 yaşındayken falan sormuşumdur ben bu soruyu.

Ne kadar gereksiz şeyler sorduğunuzun ve kafaya taktığınızın farkında mısınuz? En son 15 yaşındayken falan sormuşumdur ben bu soruyu.
Haha gercekden mi ister istemez takılıyorum ya neredeyse ilk ilişkim o yüzden üstüne çok düşünüyorum

Oda tanıyarak seviyorum diyo ama bir kısım netlik olmaz mi hissettin an asık oldun anladığın ona takıldım
Görür görmez çekim olmuştur da
Duygularını fark etmesi zaman aldı belki

Bir de sürekli iletişim halindeyiz artık
30 yıl önce ilk özlediğim zaman denirdi de
Şimdi özlemeye bile fırsat yok

Sevginin cetveli, tartisi yok. Sorularinin net ve kesin cevabini alman zor.
Bence sen asil su soru uzerinde yogunlas:
Mutlu muyum?

Mutluyum brnle ilgilendi de dünyalar benim oluyo dedim gb baskın seven ben sevilen o
Sevgiyi yasama bicimi oyle olabilir.
Sevgisini hissettirebilecek zaman ve zemin icin firsat yaratin. Siz heyecanli, atak, tezcanli olabilirsiniz.
Plansiz programsiz akisina birakmis olabilir.
Baska bir ihtimal daha var da o felaket:)
Ustunuzden uzak olsun.

O felaketten Allah hepimizi korusun yorumun ucun tsk ederim

Düşme üstüne. Çok üstlerine düşmeye gelmiyor bu erkek milleti.
Ah yapabilsem geçenler de kendimi cektim askım falan yazmadım inatlasma sen demezsen bende demem gb birsey ler dedı ufak tepen sürtüşme ler oluyo ben fazla alınganım galiba

Ah yapabilsem geçenler de kendimi cektim askım falan yazmadım inatlasma sen demezsen bende demem gb birsey ler dedı ufak tepen sürtüşme ler oluyo ben fazla alınganım galiba

Siz ilişki yaşamayı hiç bilmiyorsunuz anladığım kadarıyla. Adam da sizi parmağında oynatıyor bu yüzden. Ama bu yaşamadan öğrenilecek bir şey değil malesef.

Adam ne diyecek ki? 16 mart cuma saat 15:48 sularinda asik oldum, tahmini 20 gun 6 saat sonra o ask sevgiye donustu demesi garip olmaz mi? Belki asik olmamis direkt sevgi asamasindan baslamistir o da olabilir.. ani yasayin yahu bosverin gecmisi.. ha siz sordunuz mu demissin, sormadim ama esim bana sorsa gecenin geyigi cikardi o kesin

Çok hoşsun güldüm Allah da seni güldürsün hersey hayirlisi insallah direk sevgi olmuş tur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…