Sevdiğiniz insan sordunuz mu siz de???

Ben sadece benle evlenmeye ne zaman karar verdin demiştim o da bana ilk tanıştığımız anda dedim tanımadan nasıl karar verdin dedim bir insan ne olduğunu kendini belli eder ben de hareketlerini beğenmiştim dedi şaşırmıştım

Mutluyum brnle ilgilendi de dünyalar benim oluyo dedim gb baskın seven ben sevilen o

Bence bir süre sonra kendini degersiz hissedebilirsin kuzum, seni cok sevecek birisi illa ki vardir. Seni senin gibi sevsin diye cok da zorlama ve sakin bu halde evlenme

nokta virgül noktalama işaretleri kullanın diye bir konu acıcam

Adama da bu Türkçeyle sorduysan anlamamiştir, ondan öyle boş boş cevap vermistir

Oda tanıyarak seviyorum diyo ama bir kısım netlik olmaz mi hissettin an asık oldun anladığın ona takıldım

bende bişey anlamadım 'ğ ' böyle bi harf var ola ki klavyenizde yoksa kopyalayıp kullanın. Şifreleme çözer gibi ne dediğinizi anlamaya çalışıyoruz , gb nin galiba olduğunu neden anlamaya çalışıyoruz ki? Böyle bi kullanım mı var , arkadaşınıza kısa mesaj çekmiyorsunuz, harf israfı olmaz merak etmeyin

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…