Sevdiğiniz insan uğruna nelerden vazgeçtiniz ?

şu an telefonda konusyoruz ve çok kararsız kalmıs önceden bırakmayan şimdiki durumuna bi bak..abisi gibi şeytan bi insan tanımadım daha.özgeylemı konusyosun die odaya girip duruyo abisi

etek metek bahane de iş ciddiye biniyor sanırım bundan sonra vazgeçmem gereken şeyler olacak

evet oda muane etsin dio aman herkes okusunda herkese ders olsun kimse bu duruma düşmesin.anlaşıldı bize ayrılık yolu gözüktü

evet oda muane etsin dio aman herkes okusunda herkese ders olsun kimse bu duruma düşmesin.anlaşıldı bize ayrılık yolu gözüktü

nasip işleri bunlar senin için ne hayırlıysa o olsunnn canım ben çıkıyyorum yarın kızlarımın okulu var da iiiii geceler herşey gönlünce olsun

arkadaşım sen yaşadığın için onunla yaşamak zorunda değilsin..yani o yaşadığın için ondan başkasıyla olamaz kimse seni istemez diyemi düşünüyosun?onu seviyorsan devam et..ama sırf o yaşadığın içinse ayrılmak istiyorsan bırak..bir ömür boyu yaşadıklarının hesabını kimseye vermek zorunda değilsin sen..kimseninde bu konuda seni üzecek küçük düşürecek bişey demeye hakkı yok..ezdirme bu konu için kendini sakın..tamam belki pişmansın ama bunun pişmanlığını kendi durumundan duy duyacaksan millet ne diyor sevgilim ne diyor diye değil..bu arada abisinden korkuyormu bu kadar?madem paçaları tutuşuyordu bişey olunca yaşamıcaktı bazı şeyleri..kimse senin üstüne gelemez..bakire değilsen diye taşlanman gerekmez ya..bi sen değilsin herhalde..bi kadındamı şeref,onur,gurur,namus vardır?erkekte yokmudur..seni ezmek istyenlerin aklına bu gelmio galiba..kimseye anlatmana gerek yok zaten..dediğim gibi sen ayrılma istesen bırak ama başka şeyler için değil..hayatında seni mutlu ne edio onu yap..bir pişman olcağın şey yaşanmış bak ömür boyu kafana kakılmasına izin verme..kendini bu kadar sıkma bunun için..elbet karşına daha ideal en azından bu konuyu anlayan biri çıkar..abisinden bu kadar paçası tutuşuyosa babası anası bişe dese kalpten gidecek demekki..siz fare değilsiniz erkek arkadaşına açıkca de kaçmak bi yere kadar..

Geçiyoz geçiyoz istesekte istemesekte işte bu duygusallık yüzünden geçiyoz...ama adamlara bır maç keyfınden vaz gec desen en basıt bişe ,burunlarından kıl aldırmazlar... Aslında hiç bir şeyden geçmemek lazım ..seni sen olarak seven lazım ... senden habire geçmeni bekleyen erkek....yarın bir gün sendende geçiyor...

Doğru diyorsun. Kaç tanesi kombine bileti olduğu halde bizim için maça gitmemezlik eder:84:

sizi takdirle selamlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…