yaptım. ilişki için fedakarlık yapılması gerektiğinin kanısındayım tabi karşılıklı olarak. en son yaptığım şey sigarayı bırakmak oldu onun sayesinde onun desteğiyle . zorlama yoktu ama istediğini o kadar güzel , o kadar anlayışlı belli etti ki hiç bir zaman bırakmam dediğim sigarayı bile bıraktım
sevdiğiniz insan uğruna 'hayatta yapmam' deyipte yaptığınız yada sırf onu çok sevdiğiniz için kaybetmemek uğruna herşeyi göze alıp vazgeçtiğiniz durumlar oldumu??? varsa gelin paylaşalım....
ne yapacağımı bilmiyorum :'(ne olur yardım edin!
24 yasında ünw.okumaktayım 6 aydır beraber olduğum biri var.birlikte çok mutluyduk.hiç yapmadığım birşey yapmıstım pc karıstırırken sınıftan arkadasıyla konustuğu msn konusmalarını okudum.meğer aldatılmısım birlikte kahvaltılar,beraberlikler ne zaman başladı ne zaman bitti ilişkileri bılmıyorum birbirimizden uzakda olduğumuz için..kız beni bılıyomus da sadece günübirlikmiş de bilmem ne bunları yutmak zorunda kaldım çünkü onunla birlikte olmustum artıK BAKİRE değildim bi şekilde yutmak zorunda kalmıstım.aramızda ki güvenı geri tam olarak sağlayamamısken ABİSİ benımle ilgili birşey duydu arkadasımdan bi mağazada çalısıyordum iş çıkışları bütün elemanları eve müdürümüz bırakıyordu bnmde montum arabada kalmıstı işi bırakmıstım daha sonra müdürümüz aradı montun bnde bi ara al dedi..hemen karsı binamızda oturuyo gidip aldım 20 dk falan oturdum mudurumuz bekar ama sözlümü çok sevdiğimi falan hep biliodu sürekli anlatıodum oda yardımcı oluyodu.abiside yanlış anladı benı istemio zaten ilk gördüğümde notunu vermısıtım bize yakısmıosun ailem senın gibi birisini istemez.eğer evlenırseniz annem babam yanın da olmaz düğüne falan gelmem dıo.aileler tanısmıo kendi aramızda yüzük takmıstık abisi bnden nefret edıo saymadığı şey kalmadı bana.sözlüme dedim ayrılalım dedim ayrılmıo bu müdür olayında sözlümde bi sürü sey saydı hakaret etti bana...senın için abimi karsıma aldım diyor evde yabancı gibiyiz dior abisiyle telefnda konustum belki siniri geçm,işdir die ama helen aynı...ayrıldık sanıyor abisi bnmle gizli gizli konusuo abısı olduğunda konusmuyoruz.bir ömür geçer mi böle yoksa ayrılmalımıyız???şaşırım kaldım allahın bana vermiş olduğu en güzel şeyi verdim ona artık dönüşüm de yok bakire değililmmm.yardımcı olurmusunnuz lutfen?kimseye anlatamıyorum derdimi!!!
yaşanmşılıklara soyluyorsun anladığım kadarıyla ama cahillikmi güvenmi sevgimi gözümü kör etti bilmiyorum ama zamanıda geriye çeviremıyorum.bu durumda olmama rağmen onun iyiliği için bile ayrılabılırım aslın da
ewt anlıyyorum şu an herseyıimi verebılrım o ana dönmek için ama yapamıyorum işte.bu durumda olmsaydım hiç konusulmadan ayrılırdım ewt hata kabul edıyorum ama şu an elımden gelen birşey yok bu kadar olaya ne yapmam lazım
ayrılmak istiyosa o beraber karar vrdiginiz bu olayın çözümünü gösterecek sana yada devam etcek ha yok diyosa sende kendini beraber oldunuz diye esir vari hale getirme onun da çözümü var artık maddi olarak durumun varsa sorun degil bunun taraftarı degilim gerçi ama var yani
onu haledebilirim kendimde bu kadar hakaret yemısken onun yüzsüzlüğü yapmak istemıyorum bncede yanlış bı olay başkasıyla evlendiğim zaman bunu n vicdan azabını çekicem ama onur guru h,içbişey bırakmadı abisi saolsun.abisiyle konuısmakda çözüm deil şaşırdım kaldm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?