- Konu Sahibi denizkabugu
-
sevdiğimden ayrıldım...acılar çektim çekti..
o başka birinde ben başka birinde şimdi...
ah etti mi bilmem ama mutsuzuz tekrar birbirimize dönmek üzereyiz...
ewet ayrıldık ama sonra tekrar dönmek istedi ben kabul etmedim. şimdi sözlendim başka biriyle.. ilk yıllarda flörtte çok mutluydum ama şimdi hiç deilim ayrılmak istiyorum ayrılamıyorum. eminim ahı tuuttu diye düşünüyorum. ailemin tepkisinden dışlanmaktan çok korkuyorum..
sevgi mi, o da var ama inanın derecesini ben de bilmiyorum. sözlüm de ayrılmak istemiyor beni mutsuz ettiğini bile bile.........
o kadar çıkmazdayım ki gözlerimde yaş kalmadı ölmeyi bile düşünüyorum rabbimden korkmasam.....
birini deli gibi sevdiniz.
Ama mecburen ayrılmak zorunda kaldınız.
Sevdiğiniz de size benim ahım tutar, ilerde benden başkasıyla mutlu olamazsın yada
başka ahlarda bulundu mu dedi mi ....
Sevdiğinizden ayrılıp zaman geçtikten sonra başkasıyla evlendiniz veya evlenmediniz..
Mutlu musunuz yoksa mecburen ayrıldığınız sevgilinizin ahı mı tuttu..
Buyrun arkadaşlar........
herkesin ahi tutmaz canim.
Ah birinin canini cok yakar uzer ve bundan sen sorumluysan ve o aci aniyla ah ederse tutar.
O uzdu sen ayrildin ahi tuttu mutsuz oldum diye bisey olamaz
evet ayrildik cok aci cektim ve cok hayal kirikligina ugradim.ah ettim
ve tutmus sanirim 7sene sonra beni helallik istemek icin aradi.
Gercekten cok uzgun oldugunu ve hakkimi helal etmemi istedi
benim artik cok mutlu bir evliligim ve kizlarim vardi.ahimi o anki aciyla soylemistim.artik unutmustum ve helal ettim.oda tesekkur etti
ama sunu ogrendim ne olursa olsun ah etmeyeceksin.yillar sonra gulup gececegimiz bir olay icin bir baskasinin hayatini karartmamaliyiz
diye dusunuyorum
Kimsenin ahı tutmadı. :ecrin_bebek: Mecburen değil duygularım değiştiği için ayrıldım hemde. Napiyim duygular olmadan bir ilişki sürdürülür mü :1closedeyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?