sevdiğinizden mecburen ayrıldınız,peki ya sonra ahı tuttu mu?

denizkabugu

Evli, mutlu, ...
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2007
725
6
96
Diğer
Birini deli gibi sevdiniz.
Ama mecburen ayrılmak zorunda kaldınız.
Sevdiğiniz de size benim ahım tutar, ilerde benden başkasıyla mutlu olamazsın yada
başka ahlarda bulundu mu dedi mi ....
Sevdiğinizden ayrılıp zaman geçtikten sonra başkasıyla evlendiniz veya evlenmediniz..
Mutlu musunuz yoksa mecburen ayrıldığınız sevgilinizin ahı mı tuttu..
Buyrun arkadaşlar........

sevdiğimden ayrıldım...acılar çektim çekti..
o başka birinde ben başka birinde şimdi...
ah etti mi bilmem ama mutsuzuz tekrar birbirimize dönmek üzereyiz...

ewet ayrıldık ama sonra tekrar dönmek istedi ben kabul etmedim. şimdi sözlendim başka biriyle.. ilk yıllarda flörtte çok mutluydum ama şimdi hiç deilim ayrılmak istiyorum ayrılamıyorum. eminim ahı tuuttu diye düşünüyorum. ailemin tepkisinden dışlanmaktan çok korkuyorum..
sevgi mi, o da var ama inanın derecesini ben de bilmiyorum. sözlüm de ayrılmak istemiyor beni mutsuz ettiğini bile bile.........
o kadar çıkmazdayım ki gözlerimde yaş kalmadı ölmeyi bile düşünüyorum rabbimden korkmasam.....

sevdiğimden ayrıldım...acılar çektim çekti..
o başka birinde ben başka birinde şimdi...
ah etti mi bilmem ama mutsuzuz tekrar birbirimize dönmek üzereyiz...

İnş bundan sonra birlikte mutlu olursunuz sevdiğinizle...
Hayırlısıyla sevdiğinizle kavuşmanız dileğiyle....

Sizin adınıza çok üzüldüm...
Ailenizle konuşsanız, belki sözlünüzle ayrılmanızı kabul ederler..
Allah acılar yaşatmasın size...
Ömür boyu mutlu olun inş..
Aldığınız ahınızdan bir an önce kurtulmanız dileğiyle.........

bende ayrıldım maalesef o dönmeyi çok istiyo ama ben istemiyorum aşkından ölsemde dönemem ona birdaha.çünkü çok üzüyo beni bu aşk haddinden fazla sevmek mutlu etmek yerine üzüyo beni.şimdi başkası var hayatımda oda beni haddinden fazla seviyo ama ben sevemiyorum onu.keşke sadece aşk birlikte olmaya yetebilse ama yetmiyo işte ama ah aldığımı sanmıyorum.bende ah etmiyorum inşallah çok mutlu olur o benim azıcık mutlu olma şansım varsa bile o mutluluğu da ona verir inşallah rabbim.çok sevmek böyle bişey herhalde keşke bukadar sevmeseydim

bende ayrılmıştım o çok dönmek istedi fakat kabul etmedim yapamazdım sonra hayatıma biri girdi ilk zamanlar çok mutsuzdum fakat şimdi mutluyum ama ilk zamanlarki mutsuzluğumu onun ahı olarak nitelendirmiştim..

eşim beni ilk gördüğü andan itibaren bana aşık olmuş ve o zamanki kız arkadaşını benim yüzümden bırakmış... kız ne yapıp, edip, telefon numaramı bulmuştu o zaman ve beni aramıştı... ben onu çok seviyorum fakat sen aramıza girdin gibi kelimeler kullanmıştı ve sonunda ben edeceğim bedduayı ettim demişti... fakat ben eşimle flört ederken, benim için kız arkadaşından ayrıldığını bilmiyordum bile.. sonrada bu kız beni aradığında çok üzülmüştüm ama ben de eşimi seviyordum... evlendik çok şükür beşinci senemizin içindeyiz, çok da mutluyuz çok şükür..... bir problemimiz yok yanii... demekki bazı şeyler ters tepebiliyor...

hayatımda sadece 1 kişiye ah ettim.O da benim canımı ihanetle yakan üniversitedeki eski ve ilk sevgilimdi..Ortak arkadaşlarımız olduğu için haberleri hep geliyordu kulağıma.Hiç bir ilişkide dikiş tutturamamış ve hep mutsuzlukla sonuçlandığını duyuyordum.Sonunda ahım tuttu demiştim.Duyduğuma göre beni sormuş ortak arkadaşımızın birine o da nişanlandığımı söyleyince yüzünün şekli değişmiş.Demekki neymiş canı yananın ahı tutarmışşşşş..

bilmiyorum hatırlamıyorum fakat kesin birilerinin ahı tuttu bu gördüğüm işkencenin bi açıklaması olmalı.......................

benım eskı sevgılımle cok kötu ayrılmıstyılk,
sımdı bana dönmek ıstıyo ama olmaz artık ,
evet ona ah ettım cok fazla yıllarımı yedı dıye,
muhtemelen ahım tuttu ona da evelenmıcek hgıc mutlu olamıcak
ama tabı o da bana ah etmıs olmalı kı hercıktıgımla bellı sure sonra ayrılıyorum
evet ahı tutmus , benımde ona tuttu ama..

herkesin ahi tutmaz canim.
Ah birinin canini cok yakar uzer ve bundan sen sorumluysan ve o aci aniyla ah ederse tutar.
O uzdu sen ayrildin ahi tuttu mutsuz oldum diye bisey olamaz
evet ayrildik cok aci cektim ve cok hayal kirikligina ugradim.ah ettim
ve tutmus sanirim 7sene sonra beni helallik istemek icin aradi.
Gercekten cok uzgun oldugunu ve hakkimi helal etmemi istedi
benim artik cok mutlu bir evliligim ve kizlarim vardi.ahimi o anki aciyla soylemistim.artik unutmustum ve helal ettim.oda tesekkur etti
ama sunu ogrendim ne olursa olsun ah etmeyeceksin.yillar sonra gulup gececegimiz bir olay icin bir baskasinin hayatini karartmamaliyiz
diye dusunuyorum

ailemde herkes sevgilimle evlenmeme karşılar.
kimseyi ikna edemiyorum.
artık bu durum beni çok üzüyor.
aileme karşı gelip de onla evlenemem.
aşkım da sen beni sevseydin daha mücadele ederdin diyor ama olmuyor işte..
beni bu kadar oyaladın çok şey paylaştık zamanım geçti senle diyor.
ben seni bırakmış olsam peki ben kötü olmayacak mıydım senin gözünde diyor.
ama sana şunu söylüyorum benim canımı yakıyorsunuz ahım tutar diyor ve sen mutlu olamazsın diyor..hep bu dedikleri aklımda ...
ailem ikna olmuyor ki ..
aşkımın da canı yandı diye ahı tutarsa ya pişman olursam onla ayrıldıktan sonra onu düşünüyorum hep

Son düzenleme:

Öyle bir durumda kalmadım açıkcası...
Zaten eğer sevdiğim adam ileride ahım tutar benden başkasıyla birlikte mutlu olamazsın demişse beni hiç sevmemiştir.
Sevmek bazen vazgeçmektir ve buna rağmen sevdiği için en güzelini dilemektir...
Sonra benim mutluluğum kimseye bağlı değil..
O olmasa da yaşar ve mutlu olurum...
Ayrılıklar yaşadım elbette, sevdim, sevildim...
Öyle sandım...
Ama yetemedik birbirimize ve bitti..
Şimdi evliyim..
Eşimi bundan daha fazla sevemezdim....
Onunlayken kendimi daha çok seviyorum ve çok mutluyum...

Kimsenin ahı tutmadı. :ecrin_bebek: Mecburen değil duygularım değiştiği için ayrıldım hemde. Napiyim duygular olmadan bir ilişki sürdürülür mü :1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…