Sevdiğinizi kendinize bağlamak için uğraşmış mıydınız?

Joule

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2011
1.612
8
66
İstanbul
Bir insana, şu anki sevgilinize, eşinize vs. kendinizi beğendirmek için uğraşmış mıydınız?

Yani özenli giyiniriz biz bayanlar zaten ama daha bi özenmiş miydiniz?

Davranışlarınızla bir şeyleri belli etmiş miydiniz?

Ya da dikkatini çekmek için napmıştınz?

Kısacasııııııı

Onu kendinize nasıl deli divane aşık etmiştiniz :)

Fikirlerinize çok ihtiyacım var , önerilerinize de açığım.

ahh cnm ahhh neler yapmadımki sırf onla bulıuşacağım için gidip kıyafet alıyodum bigün bakımsız kötü paspal gitmedim yanına ama ne yaptı terketti hemde bi ucube içinşimdi anlıyorumda aslında hiç gerek yokmuş:2:

Bu kadar karamsar olma bence:) Daha iyisi çıkar karşına inşallah

birini etkilemek için süslenmedimde,var olanın gözüne hoş gözükmek için uğraştım uğraşıyorum tabii..doğala yakın bir süs olmalı ama sonuçda her daim fit gözükemezsin..evlendiğinde gözündeki çapağa varana kadar şahit olucak..

hem kendime değer verdiğim için temizim ve bakımlıyım hem karşımdakine değer verdiğim için temizliğime dikkat eder ve bakımımı yaparım..

Benim elimde var olan olmadığı için var olmasına uğraşayım bari :)

Bu sadece giyim yönüyle değil bu arada:) Her yönden beğendiğiniz birine nasıl davranırsınız

Ben hiçbirşey yapmadım gayet doğaldım o beni benim ondan haberim olmadan 6 ay kadar sevmiş gözlemlemiş

En güzeli doğal ve samimi olmaktır bence.

Kendin gibi ol bence hiç değişmeye çalışma..oldugun gibi kabul edip sevsin seni
sevmiyorsada uğraşma derim

Bende her zaman bakımlı olmaya ve özenli giyinmeye dikkat ederim.Zaten öncelikle kendimiz için süslenmeliyiz dimi iyi görünmek herkesin hoşuna gider.
Davranış konusunda da bencede kendin gibi ol doğal ol,başka bir kalıba girmeye çalışırsan eğreti durur zaten üzerinde.Seni sevecek kişi sen olduğun için sevmeli
Rahat davran kendini kasma espri falan yap ortam ısınır :))

ortak arkadaşlarımız var ama pek sık görüştüğüm arkadaşlarm değiller. Beni tanımıyor bileee off off

sevgilim başka şehirde oun yanına giderken alışveriş yapardım yeni cici kıyafetler alırdım koaföre gider saç şeklimi değiştirir boyatırdım maskeler bakımlar aklına ne geliyosa halen de öğleyim makyaj yapmam yüzümün sadeliğinden doğalından yanayım ama çok güzel giyinirdim makyaj ayptığım anlar da oldu açıksası ben bunları yaptım ama cnm şunu asla unutma bu süslenmek güzel gözükmek boş yeter ki kalbin doğal ve güzel olsun benim sevgilimde şundan eminim ki benim içime bakıyo seviyo onun için güzellik ikinci planda hele ki ben çok güzel bi kız değilim normal derecede bi kzım ama o benim her halimi gördü ve bu halimle seviyo

Karşımdaki kişi beni dış görünüşüm için seveceğine, hiç sevmesin daha iyi. Bu sebeple bence doğal olmak ve davranmak gerek. Özel birşeye gerek yok

ben hep doğal oldum en paspal halimle bile gördü benii..makyajlı hallerimdense doğal hallerimi daima daha çok beğenir.

yanii senin sorun erkekten erkeğe değişir..karşındaki insana bağlı

Beş senedir ilk halime bakarak evrim geçirmiş gbi ergenliğim felaketti de çok abartmayı sevmez ama hala benim hatırlamak istemediğim zamanlardaki halime aşıkmış :79:

ben hep doğal oldum en paspal halimle bile gördü benii..makyajlı hallerimdense doğal hallerimi daima daha çok beğenir.

yanii senin sorun erkekten erkeğe değişir..karşındaki insana bağlı

ewt aynen benim sevgilimde paspal halimi gördü makyajsız daha güzel olduğumu söyler.arkadar doğru ssöylüyoerkekten erkeğe değişiyo

Arkadaş olduğumuz dönemde bende özel bişey yapmamıştım. Normalde neşeli, güleryüzlü, doğal bir insanımdır sanırım o da bundan etkilendi. en güzeli olduğun gibi olmak bence. tabi sevgili olduktan sonra içindeki aşkla daha güzel olmaya özen gösteriyosunuz o ayrı. benimki süslü halimi de gördü paspal halimi de, seven her türlü sever bence

konu sahibine lafım süse önem veren erkekten hiç bir zaman hayır gelmez doğallığa iç güzelliğe önem veren erkek herzaman aile kurabilecek kapasitede olan erkeklerdir herzaman sizi mutlu eder evlenince neler görcek neler ozaman ay ben böyle sevmedim der süsü seven ömür boyu süslüde gezemessin sabah kalk makyaj yap ne kadar saçma dimi sen doğal davran samimi harbi ol eğer karakteri sağlamsa zaten seni fark eder bu arada süsü sevenler yanlış anlamasın beni ben süslenme deilde doğal yanını göstermesini tavsiye ediyorum

Özel hiç bir şey yapmamıştım zaten okulun bahar şenliğinde akşam tanışmıştık ilk gördüğü akşam beğenmiş direk.

kaç senedir beraberiz hala ilk günkü özeni gösteriyorum kendime çok bakımsız hallerimi de gördü makyajsız hallerimi de tepkisi hiç olumsuz değildi süslenmeniz hoşuna gider ama davranışlarınızla kendiniz olun gözükmek istediğiniz kişi olmaya çalışıp rezil olmayın derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…