geğirmek..
böyle gürül gürül geğiremem ben zaten tıss diye ses çıkar ya da hıçkırır gibi saçma sesler çıkar benden genelde. o da bunu çok iyi bilir her tısladığımda güler
ha bi de ben gerinirken çok tiz bir ses çıkartırım alışkanlık olmuş senelerdir.telefonda konuşuırken ilk zamanlar gerindiğimde çıkartırdım farketmeden o ses ne diye sorduğunda suçu başka şeylerin üzerine atardım yok tv yok şarkı falan
ama tabi yakaladım beraber uyuduğumuz zaman uyandığımda gerinirken çıkartınca o sesi aha o senmişsin dedi utanmadım ama ne sandın tabi öyle ses mi gelir tvden demiştim
son olarak sabah ezanı ödüm patlar kaçacak delik ararım hani o derece. çocukluğumdan kalma bi korku bu. neyse uyuyoruz bi gece anam yaz ya camlarda açık arkadaşlar falan var uyuyoruz uykumun içinde duydum ezanı.çarşafa sarılıyorum yok yastığın altına koyuyorum başımı yok aklım çıkacak korkudan. ona farkettirmeden kolunun altına girdim işte derin derin nefes alıp veriyorum sessizce.birden eliyle kulağımı kapattı uykusunun içinde " 25 yaşındasın sabah ezanından 5 yaşındaki çocuuk gibi korkuyorsun ama korkma aşk ben yanındayım" dedi.bunun rahatlığıyla nasıl sıkı sarıldım anlatamam çocuğum uykusunun içinde "sarılırken öldürme ama beni bi daha kulağını kapatamam" dedi
çok özledim..