Sevdiğinizin (eşiniz/sevgiliniz) yanında en çok neyi yapmaktan utanırdınız?..

ilk gunler konusmaya utanırdım bir şey desem heyecandan saçmalar batırırdım sonra kendı kendıme kızardım bu kız aptal mıdır ne dicek ne ettın kızım derdım içimden.
hep o konusurdu ben sessız saf bi kızcagız gıbıydım,ama sımdı dırdırımdan bıktı her lafa bı cevap yapıstırıyorum tam bır cadoloz kesildim hahayyy

ayy ben hiç utanmam yaa :) yemeğimide yedim şımarıklıkta yaptım :) utanmazım sanırımmm
tuvalete gitcem derim gelir bekler :) yazıkk kızlar ilk dönem baya baya aç kalmışssınz sizz

ilk buluşmada salep içmiştik aman allahım zaten heyecandan zor konuşuyorum o tarçınlar dişlerime nasıl yapışmıştı rezillik 2 senedir birlikteyiz o çekinmez ama ben çok korkarım geğirmekten gaz çıkarmaktan felan en korkuğum şey :)) yemek yerkende dişinin arasında bişey kalmış diyince çok utanıyorum aç agzını göstereyim ne tarafta der ben açamam hahahah

yemek yemeye çekinirdim dişimin arasına kaçar ağzıma burnuma bulaşırda göremem o anda rezil olurum diye ne safmışımmm

herkesde ayni sorun bende yemek yemezdim hahahay
bi kerede onu tam öpecektim ki kafasini ceviridi beyefendi tabi bende öylece kalinca bir bozuldum kipkirmizida oldum ama farkinda diil tabi sonra bana bakip demez mi noldu askim niye kizardin sen diye, düsünün yani onun öyle demesiyle renkten renge girdim
denize giderdik ben ilk shortla fln otururdum sonra canim sevgilim derdi neyse sen utandin galiba ben bakmiyorum

geğirmek..
böyle gürül gürül geğiremem ben zaten tıss diye ses çıkar ya da hıçkırır gibi saçma sesler çıkar benden genelde. o da bunu çok iyi bilir her tısladığımda güler
ha bi de ben gerinirken çok tiz bir ses çıkartırım alışkanlık olmuş senelerdir.telefonda konuşuırken ilk zamanlar gerindiğimde çıkartırdım farketmeden o ses ne diye sorduğunda suçu başka şeylerin üzerine atardım yok tv yok şarkı falan
ama tabi yakaladım beraber uyuduğumuz zaman uyandığımda gerinirken çıkartınca o sesi aha o senmişsin dedi utanmadım ama ne sandın tabi öyle ses mi gelir tvden demiştim
son olarak sabah ezanı :44: ödüm patlar kaçacak delik ararım hani o derece. çocukluğumdan kalma bi korku bu. neyse uyuyoruz bi gece anam yaz ya camlarda açık arkadaşlar falan var uyuyoruz uykumun içinde duydum ezanı.çarşafa sarılıyorum yok yastığın altına koyuyorum başımı yok aklım çıkacak korkudan. ona farkettirmeden kolunun altına girdim işte derin derin nefes alıp veriyorum sessizce.birden eliyle kulağımı kapattı uykusunun içinde " 25 yaşındasın sabah ezanından 5 yaşındaki çocuuk gibi korkuyorsun ama korkma aşk ben yanındayım" dedi.bunun rahatlığıyla nasıl sıkı sarıldım anlatamam çocuğum uykusunun içinde "sarılırken öldürme ama beni bi daha kulağını kapatamam" dedi
çok özledim..

biziki söylemeye gerek duymuyor sesinden anlaşılıypr zaten:))

Anam iyi benimki en azından kabahat işlemiş gibi dudagını büke büke söylüyo vallahi söylemeyende warms bak
Ay ezandan bende oldum olası cokk korkarımm sabah ezaına uyanırım bazen karanlıkta elim ayagıma dolasır yataktaa :26:

yemek yemeğe çok utanırdım bende hee bi de erik yemeye erikten çıkan ses yüxünden güzelim eriklerden çok az yemiştim ve eğzımda emerek yemiştim ses çıkarmasın diye simdi deli gibi yemek yiyorum

Normalde hiç küfür etmeyen ve sevmeyyen bir insanım ama her insan gibi sinirlendiğimde ya da olduk olmadık yerlerde herhangi bir küfür ya da argo bir söz pat diye ağzımdan çıkıveriyor. Sevgilimin yanında en çok bundan utanıyorum, ya ağzımdan kötü bir söz çıkarsa diye. En çok buna dikkat ediyorum. Gaz konusuda önemli tabi ama bir kez geçen sene yapmıştım aşkımın yanında yanlışlıkla

ilk iki hafta yanında yemek yemekten ve burnumu silmekten utanırdım(griptim o zaman)
Ama şimdi utanmakla filan hiç işim olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…