Sevdiğinizin (eşiniz/sevgiliniz) yanında en çok neyi yapmaktan utanırdınız?..

aynen bende yemek yemekten utanırdım hep yarım kalırdı benimkiler, bir de annesi ile ilk tanıştığımda kıpkırmızı oldum üstümdeki paltoyu bile çıkaramadım :)

bende ilk baslarda karsisinda yemek yemekden cok utaniyodum.. ayy bir iki kasik alioydum gerisi hep kaliyoduu..
bide bisi icmekten cekiniodum cünkü icerken kirtlaktan gelen ses beni utandirioduu :)) oyzden dogru düzgn biside icemiodum yaninda..
ama simdii :jeyyar: ben yiyom iciom o bakioo naniknanik

Bende bişey yerken ıcerken yanlış bişi yapıp rezıl olucam dıye özenirken,sakarlık yayıp rezıl olurdum hep delikafadulden

Ya elıme yuzume bulaşır,ya dökerım,ya üstüme dökülür...Ne zaman özenerek yesem muhakkak bısı lur yanı,halada öyle...

ilk günler çok utanırdım yiyemez içemezdim hatta ilk tanıştığımız gün cafede kola istemiştik ben onun ısrarıyla bir yudum anca içmiştim şimdi ooooo eser kalmdı herşeyi yapıyom....... ama o günlerde güzel oluyo ya :içelim:

bende herkes gibi yemek içmek, wc ye gitmek ve en çok karnımın guruldaması, nedendir bilmem normal zamanda gurulmaz karnım onun yanında susmazdı sırnaşık şey tabi sonradan alışınca o duymasa da yine karnım guruldadı duydunmu derdim kaydirigubbakcemile3

ay ben rahatmıymışım nedir hiç bişeyden utanmazdım kendime fazla mı güveniyordum ne :roflol: eşim o kadra çok üstüme düşüyorduki sanıırm dötüm kalkıyordu ay bir havalar bir havalar anlatamam :roflol: yalnız gaz çıkartma olayı bende fenadır ya..kendimde hayatta yapamam,başkasına da yaptırmam..bizim evde karnabahar yedik mi ikide bi wc ye koşuyoz gaz için :roflol:

ilk başarı hiç söylemeyeyim de şimdi 5 sene oldu birlikteyiz ve 5 ay oldu evleneli bu gaz olayı beni mahvediyor. kaçırıcam diye korkumdan bitiyorum. bir kaç kere yatakta uyuyor diye rahat oldum meğer uyumuyormuş utanacağımı bildiği için dalgageçti benimle bir güzel.

hamileyken bir kez istifra ettim o da bebek doğum yoluna girerken eşimi banyoya almadım
sanırım utandım
onun dışında gaz çıkarma gibi bir adetim yoktur yaneekaydirigubbakcemile3hihoyyyt

2 sey var asla olmadı ama sadece ornek verıyorum bırıncısı gark yapmak ıkıncısı gaz cıkartmak :) en kötulerı bunlar bence gerısı utandırmaz ınsanı heheh

Ben neden utanmıyorum yaa sositososito erkek arkadaşım sayesinde heralde onun yanında hiç bişeyden utanmıyorum :1closedeyes:

Normalde insanlar arasında nasılsam onun yanında da öyleyim, yemek su v.s bunlar sorun olmuyor hiç utanmıyorum ama telefonda konuşmak ölüm benim için..
Hem heyecanlanıyorum söyleyecek bişey bulamıyorum, hemde reflü olduğum için özellikle yemek yedikten hemen sonra aramışsa hiç konuşamıyorum sesim içime kaçıyor :roflol:

kızlar yemek yemekten utanmış çogunuz hayret
sanki kötü bişey..
ben utanmam :ecrin_bebek:

ben de eşim uzun süre yüzüme gözlerime bakınca utanırım, heyecalanırım...
neden bilmiyorum..

bende dügünümüzde salonda dans ederken gözlerime baktında utanmıştım.sonra herkes geldi niye yere bakıyon diye şimdi halime gülüyorumm göz göze baktımızda utanırdım:kedi:

Eehehehee herkes utancak bişiler bulmuşşş =))zemuszemus

Düşündümde bişi qelmedi aklıma =)
ılk zamanlar oluyor tabi bazı çekingenlikler =)
laelaelaelaelae

Ben alışverişde kot almakdan denemekden çekinirim biraz popom büyük =)
Herkese qöre normal bana biraz büyük qeliyo =) 27beden =)

Onun yanında kusmakdan çekinirimm eheheh şimdiye kadar hiç olmadı =)lülülülülülü

Bikiniyle dolaşmakdan çekiniorumm =):lepi:

Oram buram acılır yazık gözleri bende kaş göz yabıyo bazen kendisi kapatıyo =)
Askım cıkar bazen =))) Önümde dikilir çaktırmadan takmaya calısırım bakmamak ıcın şekılden şekle gırer =)
hihoyyyt

Bide evlensekde onun yanında ağda yapmakdan çekinirim heraldee :kedi:

şuan sözlüyüm ilk çıktığım kişiydi. suartına bakmaya çok utanmıştım 2,5 yıl oldu. ilk gün yanağımdan öpmek istiyodu ölüp ölüp dirilmiştim hiç bana göre şeyler değildi. ve sevgililer gününden bi kaçgün önce çıkmaya başlamıştık ilk buluştuğumuzda hediyelerimiz vardı birbirmize hediyeyi almaya utanmıştım hiç alışkın değildim bi erkekten hediye almaya.
sırnaşık şey o kadar zaman olduki artık benim yüzsüzlüğüm tutuyo kendim istiyorum şunu alsana bunu alsana diyekaydirigubbakcemile3

bende eşimle buluştuğumuzda karnımın guruldamasından çok utanırdım,Allahım ne utançtı o öle hemen kızarır ve saf saf ''ay bağırsaklarımda coştu'' derdim..ayy rezillik vallahi oda gülerdi beni düşünün artık halimi..şimdi 3,5snelik evliyiz, yüzsüzleştim,doyuyorum adam kalkıyo masadan ben ölümüne yiyorum yani..bazen kendine gel istersen aşkım hööyy fln diyoda hiiiç tın vallahi.
ayy bide ne oldu ozaman çok fena olmuştum..eşimle yeni evliyiz,ben hamile uyuyoruz ama nasıl gazım var varmış yani..uyurken sarılırdı bana hep,o güne kadarsonra benden bi tıss diye ses geldi,yani biraz sesli tısstı tabi.adam sıçradı:kedi: döndü arkasını.ben basıcam kahkahayı ama uyanık olduğumu anlıcak yerin yedi kat dibine dalıcam.bende tıss sesine uyandım ya hoş..ayy çatladım gülmücem diye..hala anlatır anneme fln...daha fazla utananı yoktur heralde....

deliii :roflol: naniknanik :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…