bende eşimle buluştuğumuzda karnımın guruldamasından çok utanırdım,Allahım ne utançtı o öle hemen kızarır ve saf saf ''ay bağırsaklarımda coştu'' derdim..ayy rezillik vallahi oda gülerdi beni düşünün artık halimi..şimdi 3,5snelik evliyiz, yüzsüzleştim,doyuyorum adam kalkıyo masadan ben ölümüne yiyorum yani..bazen kendine gel istersen aşkım hööyy fln diyoda hiiiç tın vallahi.
ayy bide ne oldu ozaman çok fena olmuştum..eşimle yeni evliyiz,ben hamile uyuyoruz ama nasıl gazım var varmış yani..uyurken sarılırdı bana hep,o güne kadarsonra benden bi tıss diye ses geldi,yani biraz sesli tısstı tabi.adam sıçradı:kedi: döndü arkasını.ben basıcam kahkahayı ama uyanık olduğumu anlıcak yerin yedi kat dibine dalıcam.bende tıss sesine uyandım ya hoş..ayy çatladım gülmücem diye..hala anlatır anneme fln...daha fazla utananı yoktur heralde....
bende eşimle buluştuğumuzda karnımın guruldamasından çok utanırdım,Allahım ne utançtı o öle hemen kızarır ve saf saf ''ay bağırsaklarımda coştu'' derdim..ayy rezillik vallahi oda gülerdi beni düşünün artık halimi..şimdi 3,5snelik evliyiz, yüzsüzleştim,doyuyorum adam kalkıyo masadan ben ölümüne yiyorum yani..bazen kendine gel istersen aşkım hööyy fln diyoda hiiiç tın vallahi.
ayy bide ne oldu ozaman çok fena olmuştum..eşimle yeni evliyiz,ben hamile uyuyoruz ama nasıl gazım var varmış yani..uyurken sarılırdı bana hep,o güne kadarsonra benden bi tıss diye ses geldi,yani biraz sesli tısstı tabi.adam sıçradı:kedi: döndü arkasını.ben basıcam kahkahayı ama uyanık olduğumu anlıcak yerin yedi kat dibine dalıcam.bende tıss sesine uyandım ya hoş..ayy çatladım gülmücem diye..hala anlatır anneme fln...daha fazla utananı yoktur heralde....
kimse karsı cıkmasın simdi en utanılan şey gaz cıkarma olayıdır bizde 3 yıldır birlikteyiz hala korkarım ama o masallah son 1 2 aydır saldı kendini ay askım gaz cıkardım diyor yaptıktan sonraBende ilk buluşmamızda yemek yemekten utandım hatta öyle utandımki eti çok seven ben o gün yemedim et sevmem dedimevlendik hergün et yiyorum eşim diyor hani sen et yemezdin batırdın beni batırdın diyor
Birde tabiki meşhur gaz olayımız var evlendik 2 gün olmuş daha ben kanepede uyumuşum eşimde ayak ucumda oturmuş zavallım kraker yiyorben sesli bir gaz yaptım ki ben bile uykumdan uyandım ama hiç çaktırmıyorum uyuyor numarasındayım ama eşim gülme krizine girmişti onu hiç unutmam çok utanmıştım:18:halen anlatır :)
bendede var bu.:)üff yaaa bunlar neki bendede bişi başladı acaba ewlenince çok afedersiniz büyük abdestimi yaptım diyelim,ben çıktım oda arkamdan girdi e ne kadar suda döksen sifonuda çeksen koku olur :)))) ya ben bunu düşünmekten ewlenemicem sanırım :)))
hiç benim gibi düşünen varmı aranızda ??
üff bende yüzümde, gözümde bırsey varmı dıye düsünmekten bazen konusulan konuya konsantre olamıyorum .. utanıyorum bu durumdan
bırde gözlerının ıcıne bakınca sankı gözlerım sası oluyormus hıssıne kapılıyorum(ne alakaysa???)herkesle göz kontagı kurarak konusan ben, cogu zaman onun karısında gözlerımı kacırıyorum
ahh evet yemek yemekten utanma problemı bendede var..allahtan mideme cok düskün bırı degılm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?