Sevdiğinizin (eşiniz/sevgiliniz) yanında en çok neyi yapmaktan utanırdınız?..

güle güle öldüm allahta seni güldürsün :dance:kaydirigubbakcemile3

bende yemek yemekten ve karnımın guruldamasından utanırdım,bir keresindede buluşmuştuk yüzüne bakamıyorum ikimizde titriyorduk daha hiç elimi tutmamıştı.bana gül almış işte bende elimi tutsun diye gülün dikenini elime batırmıştım :jeyyar:kanayınca tutmuştu meğerse anlamış bilerek yaptığımı tabii ama hiç söylemedi kendim itiraf etmiştim çok zaman sonra canım benim ya demişti :asigim:gülmüştük.bir keresindede kışlı bi günde evli arkadaşlarımız vardı onlara gittik evleride yokuş dönüşte o yokuştan inerken ben buzdan kaycam diye elele tutuştuk 2 adım attık bi baktımm hoppp ikimizde popomuzun üstündeyiz 10 dk kaldım öyle gülmekten krize girdim tabi bu arada pantıolonum yere yapışmıştı buza:roflol::roflol::roflol:çok utanmıştım:kedi: ama sonuçta beraber düşmüştük:dilcikar:ama şimdi o başkasıyla evli ben başkasıyla:gitme:

Başlarda elbette yemek yemekten çekindimmmm...

Sonra, araba kullanmaktan, onu zar zor aştım zaten, kimsenin araba kullanışını sevmez beyimiz, kaslıp kalıyordum. :bbo:

Koşmaktan çok utandım başlarda. Beraber spora gidiyorduk sahilde koşacaz sabah, ben utandım başlarda ama alıştım sonra, :uhm:

Ayh az değilmiş ya... :dance:

He bi de çorap çıkarma olayı bende de vardı ya, ama çabuk aştım :))
a.s

ben hiç birşeyden utanmıyorum nedenki acepkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3

ilk buluştuğumuzda gözelerine bakamamıştım

ama önünden yürümekten çok utanırdım

yanında ilk zamanlar bikiniliyken çok utanırdım, çırıl çıplak hissederdim kendimi :) alışana kadar şezlongtan kalkamadım :)))

biz de okuldayken sandviç alırdık ve ben pnunla çıkmadan önce hep ketçabı üstüme dökerdim yeni yeni çıkarken de onun yanında sandviç yemekten çok utanırdım :roflol:

sanırım herkes yemek yemekten utanıodu
bende öyleydim kaydirigubbakcemile3
hatta ilk mersine geldiinde biyere yemege gitmiştik aşkımın huyudur masayı donatmak
bööle masa doldu ama hepsi o kadar güzel görünüo ki anlatamamzemuszemus
ama ben yüzüne bile bakamıorum nası yemek yicem
bi yandan kızarıorum maymun gibi görünüorum falan :kedi:
o yedi ama nası bi iştahla yiyo bende açım yemek istiorum ama yiyemiorum utancımdan agzımı açamıorumkaydirigubbakcemile3
sonra ızgaralar geldi bıçakla kesmeye calısıorum elimde çatalı bıçagı tutamıorum heyecandan
elimde derman kalmamış zaten titrio ellerim kaydirigubbakcemile3
baktı ben bişe yapamicam aldı tabagı önümden küçük küçük parçalara böldükaydirigubbakcemile3
al bakalım dedi onu da yiyemedim agzımı açamıorum
neyse oturduk biraz tabi ben halaa açım sonra kalktık
sahile teknede cay içmeye gidioruz
balık ekmek köfte ekmek falan war artık ben dayanamadım açlıga sadece köftelerini yedim:kedi:
şimdiki aklım olsaydı ice doyururdum karnımı güzelim yerde bişe yiyemedim köfte ekmekle yetindim kaydirigubbakcemile2
şimdi cok rahatım tıka basa yiyorum hiç de utanmıorumkaydirigubbakcemile2

yalnız ben buna cok güldümkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2zemuszemus:roflol:

Bende ilk buluşmamızda yemek yemekten utandım hatta öyle utandımki eti çok seven ben o gün yemedim et sevmem dedimevlendik hergün et yiyorum eşim diyor hani sen et yemezdin batırdın beni batırdın diyor

Birde tabiki meşhur gaz olayımız var evlendik 2 gün olmuş daha ben kanepede uyumuşum eşimde ayak ucumda oturmuş zavallım kraker yiyor ben sesli bir gaz yaptım ki ben bile uykumdan uyandım ama hiç çaktırmıyorum uyuyor numarasındayım ama eşim gülme krizine girmişti onu hiç unutmam çok utanmıştım:18:halen anlatır :)

kimse karsı cıkmasın simdi en utanılan şey gaz cıkarma olayıdır bizde 3 yıldır birlikteyiz hala korkarım ama o masallah son 1 2 aydır saldı kendini ay askım gaz cıkardım diyor yaptıktan sonra

hiç utandığımı anımsamıyorum , çok rahat hissediyorum onun yanında kendimi..

Yemek yemem hoşuna gittiği için nasıl yediğime bakar utandırır beni

yemek yemeye çok utanırdım dişlerim bişi kalcak yada ısırırken ağzım çok acılcak felan :) açlıktan ölürdüm tokum derdim:))))))) ah ah neden öyleymişim şmdi anlam veremiyorum

Bizim ilk buluşmamızda ben yanina gidene kadar cok heyecanlıydım ama yanına gittigimde niyeyse rahattim hic susmadan konustm :) ama o daha cok heyecanlıydı cay icerken titriyodu hatta sesinden bile heyecanı belliydi

üff bende yüzümde, gözümde bırsey varmı dıye düsünmekten bazen konusulan konuya konsantre olamıyorum .. utanıyorum bu durumdan

bırde gözlerının ıcıne bakınca sankı gözlerım sası oluyormus hıssıne kapılıyorum(ne alakaysa???) herkesle göz kontagı kurarak konusan ben, cogu zaman onun karısında gözlerımı kacırıyorum

ahh evet yemek yemekten utanma problemı bendede var..allahtan mideme cok düskün bırı degılm

bendede var bu.:)

geçenlerde üniversitenin bölüm yemeği vardı beraber gittik. yedik içtik sıra geldi eğlenmeye o fazla rahat maşallah döktürüyo ankara havalarıyla falan ama ben oynayamadım tabi ki ama pişman değilim yine olsa yine oynayamazdım

ilk bulusmamizda ben de oda gozlermize bakmadik ama daha sonra ki bulusmamizda uzun uzun bakti ben o zaman utanmistim hatta O zamanlar cogu zaman konusurken pencereden disari baktiriyodum benim gozume bakmasin diye

ay aynı gaz ve bağırsak guruldaması bende de var nişanlıyken sinemaya gitmiştik eşimde kolunu arkamdan doladı eli karnımın yanında ay o anda karnım guruldamazmı ama nasıl ben acaba duydumu diye düşünürken benim ki "aşkım telefonun titredi bi bak annenmi arıyo demez mi" utansam mı gülsem mi bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…