Sevdiğinizin (eşiniz/sevgiliniz) yanında en çok neyi yapmaktan utanırdınız?..

Charm

Whats up ?
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2007
10.881
24
408
İstanbul
evet sevgiliniz yada eşinizin yanında en çok neyi yapmaktan utanırdınız / utanırsınız ?..

ilk ben söyleyeyim..
su içmekten fena utanırdım bir türlü anlayamıyorum şimdi neden utanmışım ama su içemezdim :roflol::roflol:......

İlk başlarda yemek yemeye çok utanırdım.Buluşmaya giderken zaten heyecandan bişey yiyemiyordum.gittiğimdede utancımdan.Çantada muhakkak 2 kesme şekeri olurdu.kan şekerim düşüpte bayılmayayım diye.ayy ne kadar safmışım.yesene kız adam götürüyor yemekleri.utanacak başka şey bulamamışımm

:roflol::roflol: ben de yazın ortasında yolda bırlıkte yururken bır yerden su alırdım soğuk soğuk içicem dıye susuzluktan ölüyorum..
ama bekliyorum kafasını çevirsin de öyle içeyim diye.. öbür tarafa bakıyordu o arada bı yudum alıyordum sonraa yıne duruyordum töbe yaa neyse sanki.. :roflol:

Kocamla ilk buluştuğumuz gün çok utanmıştım..şutarafagitti
Eskiyi,yeniyi bir çok olayı konuşmuştuk kendi hayatımızla ilgili,bir de sürekli gözlerimin içine bakıyordu,kıpkırmızı olmuştum tüm gün..
Sonraki buluşmlarda çok daha rahattım ben..:smiley-cool:

yemek yemeğe çok utanırdım.halada birazcık war o utangaçlıkkk Şeniz

İlk buluşmada ki bu bundan 2 gün önceydi.

Buluşacağımız yere varıncaya kadar telde konuştuk hiçbir sorun yok.
Sonra telde hala konuşuyoruz baktım geliyorr arkama döndüm teli kapadım ve yüzümü hiç yerden kaldırmadan sadece merhaba hadi yürüyelim dedim.Tokolaşma falan yok.Dur çiçek alcaktım sana hani dio.yok istemiyorum diyorum.Bir şeyler içer misin dio.Yok istemiyorum diyorum.Sonra sölemesi ayıp balık ekmek söledik sevdiceğim çoktan bitirdi ben bir türlü yiyemiyorum.Çok utanmıştım bizde eskiden yeniden herşeyden konuştuk sonra yavaş yavaş alıştım.Ama o günü hiç unutamıcam herall

birde ben eşimin ailesi ile ilk tanışacağım zaman kafama takılan hep şu vardı..
gideceğim güne kadar yatıp kalkıp şunu düşündüm... evlerine gittiğimde ayakkabımı nasıl çıkarıcam ??... :roflol:
ay deli gibi ya dert etmiştim kendime sabah aksam dusunuyordum ben o ayakkabıları nasıl cıkarıcamm diye.. :roflol:
arkadslarım annem kım varsa soyledıgım hepsi bana güldülerr kimse benim derdimden anlamadıı.... :çok üzgünüm:

ay bu komikmiş ama gerçektennn sırnaşık şey

insan buluyo işte takılıcak bişeyler..

ben de yemek yemeye utanırdım ilk zamanlar. cok ac olsam bile bogazımdan gecmezdi, o yerdi ben onu izlerdim :roflol:

eşimin ilk buluştuğumuzda karşıma oturupta bana dik dik bakmasında utanmıştım...:1shok:
ne bakıyon dimiii hiç kız görmemiş gibiii:mymeka: :roflol::roflol:

ben eşimin yanındayken burnumun akacak olmasından çok korkardım...
yürürken tökezleme korkusu da vardı...bu yüzden de çekinirdim...
çünkü her tökezlediğimde mutlaka düşmüşümdür...
:roflol::roflol:

Ben gözlerine bakmaya utanıyordum bir de yemek yemekten :))) Şimdi düşünüyorum yemek yemeye hala utansam fena olmazdı diye ...

Çok komikmiş ya.
Bendede ne giycem takıntısı olmuştu.
Tam 1 hafta boyunca geceli güzdüzlü bunu düşündüm.
Herkese danıştım.Hatta sevdiceğimede soruyordum oda canım sen neyi istiyorsan onu giy diyordu.Bu sefer ben çok yardımcı oldun fikir versen ne olur die onu kızıyordum.
Ama haklıydım sevdiceğim askerde izne geldiğinde görüştük 3 ay olmuş çıkmaya başlıyalı ve sevgiliyken ilk görüşmee haklıyım yanii:roflol:

burnunun akacak olmasından mı ? :roflol: :roflol:
niye burnun musluk gibi akar mı hep :roflol: o korku bende de vardı nezle fılan oldugum zamanlarda burnumu gizlemeye calısırdım hep.. :roflol:

Ay birde aklıma geldi neden bilmiyorum ama önünden yürümekten çok utandım ya.
Çocuk kibarlık olsun diye hani önden bayanlar diyor ben yok canım önden sen yürü diyorum.
Kolundan tuttum önden sen geç die erkek kuvvetiyle kızınki bir olur mu hiç.
Sonrada nazlandım önüme geçti.

burnunun akacak olmasından mı ? :roflol: :roflol:
niye burnun musluk gibi akar mı hep :roflol: o korku bende de vardı nezle fılan oldugum zamanlarda burnumu gizlemeye calısırdım hep.. :roflol:

ben çok fazla nezle olurdum...sürekli akardı burnum...eşimle buluşacağım zaman heyecandan olsa gerek başlardı akmaya fort fort çekmeye utanırdım hep...mendil kullandığım zaman da burnum kızarırdı...dua ederdim allah ım ne olur burnum akmasın diye:roflol::roflol:

Benim boğazım felaket kururdu...
öyleki konustugumda sesim çıkmazdı.. dilim damağıma yapışırdı.. :roflol:
mesela ilk yanına geldiğimde sabahları filan ilk günaydın deyişimi duymazdı çünkü sesim çıkmazdıı :roflol: ıhım ıhım yapardım ikinci kez günaydın derdım onu duyardı Allah tan yuzume baktıgında rasgelmedı sesimin çıkmadığı ..:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…