- 29 Eylül 2015
- 49
- 9
- 6
- 33
- Konu Sahibi kirikbirkaybeden
-
İşte aynı bu açıklamayı yaptı, erkek arası bi muhabbet dedi.. ben neden kızlarla yapmıyorum kızın da senin gibi olanı var dedim..Kendi aralarındaki muhabbet.Tipik erkek muhabbeti.Ne sanıyordunuz,erkek arkdaşlarıyla ahiretten ya da edebiyattan bahsettiklerini mi.Yapmayın lütfen.
Sogudum dediğimde verdiği yanıt şuydu: sürpriz oldu bana senin için yapmadığım şey kalmadı girmediğim şekil kalmadı normalde bu kadar çok sıkıntı çıkaran ayrılan birinden sogunur demek ki çok sevdıysem soguyamadım ama anlaşılan çok seviyorum lafında lafta kaldı ben seninle çok şeyi duzelttım bunları sende gördün bunca zaman sonra gelip soğudum demen şu ayrılmalarından daha çok yara açtı benden çünkü sevdiğine ınanıyodum
sen niye utanıyosun o utansın şuursuzca devranen o ayrıca yaptıkları bildiğin dedikodu bide kadınlara çamur atarlar senin yapacağın tkşey var oda tekmeyi basmakRecep ivedik nedir ki yanında. Çok sogudum çok nası böyle birini sevebildim kendimden utanıyorum.
Ayrıldığımi yazdım diye hatırlıyorumBeni sen düzelt nedir ya?
Siz bozuk insanları düzelterek amme hizmeti mi yapacakmışsınız?
Aklı mı yokmuş biri düzeltsin diye bekliyor?
İnsan kendine bu kadar hakaret etmez, kafası hiç çalışmıyor böylelerinin.
Hâla ayrılmadıysanız ayrılmayacaksınızdır.
Sindirin bari de eziyet olmasın çift taraflı.
Çok özür dileyerek soruyorum dümdük ne demek.
Çevremde çok naif,müthiş kibar adamlar var.Kendi aralarındaki sohbete kulak misafiri oldum,gözlerim fal taşı gibi açıldı.Yazdıklarınızın 10 misli iğrençlikteydi.Kadınlara karşı da son derece kibar adamlar bunlar.İşte aynı bu açıklamayı yaptı, erkek arası bi muhabbet dedi.. ben neden kızlarla yapmıyorum kızın da senin gibi olanı var dedim..
Bende en çok ondan korktuğum için ayrıldım :bu adam ilerdede senin hakkında bunları der benden söylemesi
Tamam ,teşekkür ederim.Daha önce bir arkadaşım da sözlü kullanmıştı anlamını bilmediğim için bakmıştım mel mel yüzüne,soramamıştım da.Tekrar teşekkür ederim.Doğrudan, dim dik
Tamam ,teşekkür ederim.Daha önce bir arkadaşım da sözlü kullanmıştı anlamını bilmediğim için bakmıştım mel mel yüzüne,soramamıştım da.Tekrar teşekkür ederim.
Yok bana zarar vermeyeceğini biliyorum senelerdir birlikteyiz, yinede tiksindim ayrılarak umarım doğru kararı vermisimdir kafam çok karışıkÇevremde çok naif,müthiş kibar adamlar var.Kendi aralarındaki sohbete kulak misafiri oldum,gözlerim fal taşı gibi açıldı.Yazdıklarınızın 10 misli iğrençlikteydi.Kadınlara karşı da son derece kibar adamlar bunlar.
Sana zarar geleceğini sanmıyorum.Senin yanında etmemiş bu lafları,arkadaşıyla geyik yapmış sadece.
bide kadınları anlamıyoruz diye yakınır erkek milleti sanki kendileri çok anlaşılıyoÇevremde çok naif,müthiş kibar adamlar var.Kendi aralarındaki sohbete kulak misafiri oldum,gözlerim fal taşı gibi açıldı.Yazdıklarınızın 10 misli iğrençlikteydi.Kadınlara karşı da son derece kibar adamlar bunlar.
Sana zarar geleceğini sanmıyorum.Senin yanında etmemiş bu lafları,arkadaşıyla geyik yapmış sadece.
Bende yapamam zaten, o yüzden ayrıldım.. sadece aşık olduğunda o kadar kolay olmuyo düşünüp duruyosunVallahi çok iğrenç hem de buna şahit olmuşsun. Edep ya hu. Bu nedir?
Bu zihniyette biri ile yapamam.
Senin bilecegin iş tabi...
Sen ayrıldın,adamı bi de düzeltmişsen başkasına yar olcak .Kendin yetiştir başkasına ver,oh ne ala.Yok bana zarar vermeyeceğini biliyorum senelerdir birlikteyiz, yinede tiksindim ayrılarak umarım doğru kararı vermisimdir kafam çok karışık
Hahah :) benim eserim oldu resmenSen ayrıldın,adamı bi de düzeltmişsen başkasına yar olcak .Kendin yetiştir başkasına ver,oh ne ala.Şaka valla soğumuşsan toparlaması kolay olmuyor.Boşver o düşünsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?