Sevdikleriniz ve sevdiğiniz yanınızda olamadığında ?

niye konu açıyo, psikolojisi bozulduda ondan
bir insan her dakika her saniye aynı noktada kalıp aynı şeyi düşünürse
saçmalarda,kafayıda yerde..
birde bu adam 9 ay içerde kalacakmış gideli 2 hafta bile olmadı ayaz 9 ay sonunda ne halde olur tahmin etmek zor değil
yazık valla 18 yaşında vaktini boş işlerle harcıyor bu zamanlar geri gelmiyor bi bilse

İlk cümleni okuyunca güldüm,iki günde ne değişti yani ?

Sen böyle devam edersen Ağustos'a kadar verem olursun.

yazınızı okuyunca aklıma beni büyüten anneannem geldi oda 4 yıl önce vefat etti, mekanları cennet olsun. gerçekten çok zor yakınını kaybetmek. hal böyle oluncada bunu yaşamış insanların kızması kolay oluyor. keşke benim anneannemde 8-9 ay sonra çıkıp gelebileceği bir yere gitseydi hadi çıkıp gelmeyi boşverin bir yerlere gitseydi gelmeseydi ama ben nefes aldığını bilseydim...

Son düzenleme:

Ayaz hiç mi arkadaşın yok senin,kafanı fena takmışsın sen bu kişiye.
Git parka filan çiçek sev, böcek sev,gez dolaş biraz.
Ruh halin gün geçtkçe dibe doğru batıyor farkında değilsin hala ..

Sizinde başınız sağ olsun .
O kadar dramatize ediyor ki sinirlerim bozuldu artık .

ayaz açtığın konulara cevap yazsan daha ii olur illa ki her yoruma cevap yazma sana göre olanlara yaz ama konuyu açıp gidiyorsun...
soruna gelince arkadaşın yok bulamıyorsun belki tamam...
kuzenin yeğeninde mi yok
al onlarla çık dışarı o cıvıl cıvıl havalar da
küçük yeğenlerini parka götür
ne bileyim kendini oyalayacak bişeyler bul yoksa hayat böyle geçmez ki...

bide kuzenin yeğeninde yoksa o zaman bi çay yap otur balkona anneni de çağır muhabbet edin...

arkadaşlar bu arada daha yaz ayları da gelecek...

Son düzenleme:
hayatta kendimden daha değerli bişey olmadığını düşünür kendim için bişeyler yapmaya başlarım hemen...
lütfen sende artık kendini ve geleceğini düşünmeye başla...

Korkmuyormusunuz ,bu adam suclu
Ya ayrilmak istesen sanada bunu yapsa nolcak,bu ne cesaret ne munasebet

ahh be yavrucum hayatı kendine zindan etmişsin daha dur hayat eler gösterecek
eğer duyguların değişmezse sevdiğin adam zaten 1 sene bile olmadan yanında olacak
biz yakınlarını kaybedenler ne yapalım hiç geri gelmeyecek olan sevdiklerimiz için
getirilebilseydi eğer 14 sene önce kaybettiğim anneciğimi getirirdi hayat
can babam dedemi
evladımı

önüne bak hayatında planlar yapmaya çalış aynı yere odaklanıp durma
şuan üzüldüğün ve mantıklı gelen şey için birgün büyük pişmanlıklar duyabilirsin

sevgilerimle

içindeki yangının havanın güneşiyle ne alakası varsa o hep içinde değil mi zaten? bundan gün gün kurtulmak için çabalamazsan önümüzdeki çok güneşli günler olacak her biri ayrı acı verecek vs vs denilse de sen bildiğini okuyorsun zaten...gerçekten birine bu denli bağlanıp hayatı kendine zindan etmeye değmeyecek kadar güzellik var çevrende.

Neden yanımda olmadığını kendimce sorardım ve ben olsam ne yapardım onun yerinde der eğer, cevaplarım canımı yakıyorsa sevgimi sorgular ve sorgulaya sorgulaya zaten bıkardım.
Ben artık yanımda olmayan insanları sevemiyorum malesef.
Platonik yaşımı çoktan geçtim çünkü, benimde bir kalbim var ve benimde ilgiye sevgiye ihtiyacım var.

Doğru yönde yapılan yorumlara karşı çıktığına göre sanırım bu genç arkadaşımızın almak istediği cevap şu:

Sabaha kadar google amcanın o nezih boşluğuna;

-sevgilisi hapishanede olanlar ne yapıyor?
-adam yaralamadan içeri girenlerin cezası hafifler mi?
-soğuk geceleri sevgili olmadan nasıl ısıtabiliriz?
-küçük ceylan hala küçük mü? yoksa acıları onu büyüttü mü?
-sevgili hapisten çıkınca ne kadar zamanda evlenilir?
-sevgili olmadan nerelere kimlerle gidilebilir?

şeklinde sorular sorardım. Sonra kadınlar kulübüne sürekli buhranımı yansıtan başlıklar açardım. Arka fonda mutlaka vuslat ve acı içerikli şarkılar olurdu. Sabaha kadar ağlayıp sabah mike tyson'a benzediğim için yüzüme patates dilimlerini koyar, ailem anlarsa da "Hayatın imgelerini çözemiyorum. Hayat gerçekten çok boş" derdim ki çakmasınlar mevzuyu. Güzel havalarda hapishanenin duvarının önünde diz çöker "bacım sen ne yapıyorsun burada" diyen görevlilere "değmeyin feryadımaaa figanımaa değmeyinn" diye şarkı söylerdim. Issız adam var da neden ıssız kadın yok diye isyan eder her gün o duvarları izlerdim. Sevgilimin hapisten çıktığı günü 43857589 kez hayal eder, kavuşma anına derin manalar yüklerdim.

Mesela çıktığında elindeki pörsümüş deri valizini kapar "senin yeterince yükün var yiğidim, bırak ben taşıyam" diyerek yemenimi burnumun üzerine çeker içli içli ağlardım. Lakin çaktırmazdım, o mutlu olmalı.

Türlü senaryolar yazardım. Acaba hapishanede banyo esnasında yere sabun düşürüp "sabunumu düşürdüm yok mu yerden alacak bir civan?" Diyen kara yağız delikanlılar var mıdır diye korkardım. O sırada sevgilimin banyoda olmamasını umardım. Sevgilimin arkasını kollayacak tatar ramazan hala hapishanede mi diye araştırırdım. Sabahları simit alır banka oturup gözyaşlarımı akıtırken, martılara "gidin ey martılar. Gidin yarimin üzerinde uçun. Benden selam yollayın o yare. Deyin ki vuslata az kaldı" diye bağırırdım. Sonra yüksek bir tepeye çıkar "Seni yeneceeem anayasaaa seni yeneceem oluuum" diye böğürürdüm.

Ben bunları yapardım. Yeterince dramatize edemediğimi düşünürsem de forumlara yazmaya devam ederdim. Dalga geçmiyorum valla çok ciddiyim. Tüm başlıklarında en doğru cevaplar verilmiş ama tatmin olmamışsın. İstediğini veriyorum ben de.

"1 haftadır ailesiyle arası bozuktu teyzesinde kalıyordu kardeşiyle tartışmışlar sinirden kardeşinin çenesini patlatmış kulak zarı falan da yırtılmış çocuğun hastahanelik olmuştu bunun üzerine ailesi evden attı benimkini sinirlerini kontrol edemiyor o yüzden böyle oldu ."

abi adam kendi öz kardeşine neler yapmış şimdide adam yaralamaktan içerde, şimdi bu kız bu adamla evlense dayak yese üzülecekmiyiz yani, şahsen ben üzülmem müstehak derim

Adama hala iyi ve olgun deyip duruyor .
Açıkcası ben dün yazacaktım ama ayıp olacak diye yazmamıştım aynen hiç üzülmem ki olacağı da o zaten.

Ahahahaha bayildiimmmm!!!!

Ayaz ablacim siz cinsel olarak bir seyler yasadiniz da o yuzden mi bu kadar takintili hale geldin sen? Aklima gelen son secenek bu

Benim de annem öldü 5 sene önce.
En büyük destekçim, en yakın arkadaşım, her an yanımda olan kişi annem öldü.
Onun yoklugunu hala iliklerime kadar hissediyorum.
Ama küsmüyorum hayata, yine de mutlu olabiliyorum.
Benim de sevgilim var 7 senedir beraberiz.4 sene üniversitede dipdibeydik resmen.Şimdi o İzmir'de ben Kocaeli'deyim.Aramızda birçok yol var.Askere gitti 6 ay.. 1 hafta haber alamadığım oldu.9 ay maddi durumlardan dolayı gelemediği oldu.Şu anda 5 aydır görmüyorum.Ama hayata küsmüyorum.Ben de istemez miyim güzel havalarda onla dışarı cıkmak elele gezmek tozmak.Değil güzel hava her an istiyorum ben yanımda yaz kış...Ama şartlar napacaksın.
Üstelik benim annem de erkek arkadaşım da kimseyi yaralayıp hapse girmedi.Birini Allah aldı.Diğeri de geleceğimiz için çaba gösteriyor.İş için yoğunlaşıyor.
Benim 2 tane dostum var hep onlarlayım.Onlarla olmadığım zaman kpss çalışıyorum.Kitap okuyorum.Nette takılıyorum.Ama bir kere bile konu açmadım erkek arkadaşım uzakta çok özlüyorum napacağım diye.Tamam bir açarsın iki açarsın.Sen abarttın be arkadaşım.
Biraz kendine bak.Bir sakin kafayla düşün.Ben kim için üzülüyorum napıyorum diye.Hayatını en güzel çağlarını mahvediyorsun değmeyen biriyle.
Bak burda yazanların yüzde doksanı aynı şeyi söylüyor sana.Sen hala bildiğini okuyorsun.Bildiğini okuyacaksan neden konu açıyorsun?
Ailene,kendine,arkadaşlarına şans ver hayat ondan ibaret değil.Öncelik sensin.Bunu unutma.
Okumayacaksın biliyorum ama bir umut yazayım dedim.
İnşallah aklın başına gelir de bu zor durumları kalbinle değil mantığınla çözersin.

Tek tek her birine yanıt veremiyorum çok saat ve zaman alıyor o yüzden artık pek yazmıyorum sadece okuyorum cevapları . Kuzen yeğen falan demişsiniz kuzenlerim var ama hepsi evli ve benden büyük . Benden küçük ssadece 2 tane var onlar da bizim evden biraz uzak ve zatene birisi erkek 14 yaşında öteki de 9 yaşında ve kız :) diğer hepsi de büyük ve evli olunca böyle oluyo . Bi ablam var onunla eskiden çok iyi vakit geçirrdk geçenlerde bayramda geldiğinde de iyiysdi gezdik nebilyim dışarı çıktık şakalaştık evde birlikte telefondan falan oyun oynadık tabu oynadık vs.. ama şimdi o da yok gitti . O 8 saat uzaklıkta başka şehirde oturuyor evli . aramızda da 8 yaş var zaten . Zaten evlenince sanki hayatta benim yaşadıklarımı yşamamış benim zamanımdan geçmemiş gibi davranıyor ve aynı hayatı yaşamadığımz için ve aramızda yaş farkının getirdiği farklı paylaşımlar olduğu için . Öyle işte ben de ne yapayım ders çalışıyorum bütün gün .. Mesela dün gece 2 de uyudum beyaz show'u izledim babamla birlikte güldüm,güldük nebilym ondan 1 saat önce falan radyo dinledim facede kız arkadaşlarımla knştum . Arada dışarı da çıkıyorum tek başıma şöyle biraz hava almaya sevgilimin gittiği 2.gün çıkmıştım dışarı bir de geçeenlerde çıktım şöyle bi tur attım giyim mağazalarında falan . Ama insan hep düşünüyo .. Özlüyo .

Senin canın sıkılmış baya belli. Başına bir gün böyle bir şey gelirse bu yazdıklarını sakla aynen uygularsın

boşverırdım hayatıma bakardım.... ben onları dşünürken onlar nerde acaba? onlarda benı arasın sorsun hiçbişey tek taraflı olmaz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…