- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Bu konuların sonu hiçbir zaman gelmeyecek herhalde.
Sana gerçekten bir arkadaşın olarak içten üzülüyorum.
Bu yaşta kendine ne eziyetler ediyorsun.
İlerde bir şey oldu da ayrıldın o adamdan hiç mi için yanmayacak en güzel senelerimi ne için heba ettim diye?
Annen,baban seni bir adam için hayatını hiçe say diye mi büyüttü?
Onların hayalleri ne olacak?
Ya ben gerçekten cevap vermeyeceğim yorumunuza . İlk satırda yazılanları okursanız sevinirim . Lütfen dedim gerçekten lütfen .
Rica ediyorum önceki konularıma bakmadan ve onları dikkate almadan sadece genel cevaplar verin lütfen gerçekten rica ediyorum .
Soruma gelirsek eğer ;
Havanın güzel olduğu günler olur hani güneşli , cıvıl cıvıl . Hani insan içinden der ah keşke sevdiklerimde yanımda olsaydı ( arkadaşlarımla dolaşsaydım , ailemle birlikte olsaydım , sevgilimle dolaşsaydım ) ne iyi olurdu çok iyi hissederdim kendimi der bazen . Peki o güzel günlerde yani havanın güllük gülistanlık güneşli cıvıl cıvıl olduğu günlerde sevdikleriniz aklınızdan geçirdikleriniz yanınızda olamıyorsa ?
Hatta yanınızda olmasını da bırakın haber bile alamıyorsanız hiç konuşma şansınız bile yoksa ? Özellikle de o kişi sevdiğiniz kişiyse ?
O zaman neler yaparsınız ? Hatta sadece güllik gülistanlık günlerde de değill sevdiğiniz kişiyle ve de insanlarla hiç bir zaman görüşme ve konuşma imkanınız olamıyorsa ? İşte o zaman ne yaparsınız ?
İçinizden bir sürü şey yapmak geliyorsa .. Ama hiç birini sevdiğiniz , sevdikleriniz yanında olmadığı için yapamıyorsanız o zaman ne yaparsınız ?
Rica ediyorum önceki konularıma bakmadan ve onları dikkate almadan sadece genel cevaplar verin lütfen gerçekten rica ediyorum .
Soruma gelirsek eğer ;
Havanın güzel olduğu günler olur hani güneşli , cıvıl cıvıl . Hani insan içinden der ah keşke sevdiklerimde yanımda olsaydı ( arkadaşlarımla dolaşsaydım , ailemle birlikte olsaydım , sevgilimle dolaşsaydım ) ne iyi olurdu çok iyi hissederdim kendimi der bazen . Peki o güzel günlerde yani havanın güllük gülistanlık güneşli cıvıl cıvıl olduğu günlerde sevdikleriniz aklınızdan geçirdikleriniz yanınızda olamıyorsa ?
Hatta yanınızda olmasını da bırakın haber bile alamıyorsanız hiç konuşma şansınız bile yoksa ? Özellikle de o kişi sevdiğiniz kişiyse ?
O zaman neler yaparsınız ? Hatta sadece güllik gülistanlık günlerde de değill sevdiğiniz kişiyle ve de insanlarla hiç bir zaman görüşme ve konuşma imkanınız olamıyorsa ? İşte o zaman ne yaparsınız ?
İçinizden bir sürü şey yapmak geliyorsa .. Ama hiç birini sevdiğiniz , sevdikleriniz yanında olmadığı için yapamıyorsanız o zaman ne yaparsınız ?
Soruma gelirsek eğer ;
Ölüm gibi bir gerçek varken ne kadar boş şeylerle uğraşıyorsun.
İyi ben sana söylim de yüzleş gerçeklerle.
Ablam öldü benim 6 sene olmak üzere
6 senedir güneşli havalarda onu yanımda istiyorum ama sesini bile duyamıyorum.
Adam yaralamakdan yada başka sebeplerle ayrılmadı yanımızdan.
O güneşli günlerde olmamasının sebebi birine zarar vermek değil yani. Çok masumdu benim ablam.
Yok bidaha da gelmeyecek .
Aileni de laf olsun diye konuya kattığın belli senin için hayat birtek sevgilin yoksa boktan .
Konularına bakıyorum öyle mükemmel üstü bir ilişkide yok.
Neyin ölüp ölüp dirilmesi ki bu.
18 yaşındasın . 15.5 yaşında başlamışsın ilişkiye.
Çocuksun sen daha ya . Bide herkese ukalaca verdiğin cevaplar yok mu her konunda aynı .
Allah aşkına bu çocuk sana birşey mi yaptı ? Sana iyi davranmıyor saygısız davranıyor , adam yaralamakdan içeride girmiş , küfür hakaret herşey mevcut neyin vazgeçememesi bu ? Ben zaten 21 yaşında ki birinin 15.5 yaşında ki biriyle beraber olmasınıda anlayamıyorum. . Sen bu adama mecbur musun yavrum ? Bu adam sana bişey mi yaptı ?
Ay sen çok takıntılı , saplantılı davranıyorsun.
Yok güzel havada sevdiğiniz yoksa sesi bile yoksa çok sevdiyseniz cart curt.
İnanır mısın sana üzülüyorum , 18 yaşında hayatını bok etmeyi başardığın için.
Böyle sert yorumlarımda olmaz bu forumda ama sen hakettin be güzelim.
Gerçekler senin yazdıkların gibi değil.
Bu arada ablan canın ölmüşken bile yaşanıyorsa o güneşli havalarda , annesi babası kimsesi olmayanlar yaşıyorsa , sende yaşarsın.
Allah mekanını cennet etsin inşallah kötü oldum okuyunca insan cidden nelere alışıyo.
Ayaz okadar saçmalıyo ki Allah bi'sınayacak anlayacak ozaman dünyanın sevgiliden ibaret olmadığını.
Bi'de konu açıp açıp cevap da yazmıyo niye açıyo anlamıyorum ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?