- 31 Temmuz 2013
- 10.529
- 3.623
- 448
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Senin canın sıkılmış baya belli. Başına bir gün böyle bir şey gelirse bu yazdıklarını sakla aynen uygularsın
Senin canın sıkılmış baya belli. Başına bir gün böyle bir şey gelirse bu yazdıklarını sakla aynen uygularsın
Benim başıma çok daha kötü olayların gelmediğini nereden biliyorsunuz? Aslında siz diye hitap etmemem gerekir sizin hitabınız ve cevabınız karşısında ama kendimi engelleyemedim işte :)
Yaşınızdan ötürü olsa gerek ziyadesiyle bencil gördüm sizi. Başlığınızda bir üye ablasını kaybettiğinden ve sizin halinize üzüldüğünden bahsedip durumunuzdan bir an önce kurtulmanız gerektiğini belirtmiş. Ancak siz ona değil bana cevap vermişsiniz. Bu da durumunuzun vehametini kanıtlar nitelikte. Bildiğiniz yolda ilerleyin. 7-8 yıl sonra tekrar bugünleri düşünür, halinizi irdelersiniz. Koca dayağından fırsatınız olursa...
Neden yanımda olmadığını kendimce sorardım ve ben olsam ne yapardım onun yerinde der eğer, cevaplarım canımı yakıyorsa sevgimi sorgular ve sorgulaya sorgulaya zaten bıkardım.
Ben artık yanımda olmayan insanları sevemiyorum malesef.
Platonik yaşımı çoktan geçtim çünkü, benimde bir kalbim var ve benimde ilgiye sevgiye ihtiyacım var.
Benim başıma çok daha kötü olayların gelmediğini nereden biliyorsunuz? Aslında siz diye hitap etmemem gerekir sizin hitabınız ve cevabınız karşısında ama kendimi engelleyemedim işte :)
Yaşınızdan ötürü olsa gerek ziyadesiyle bencil gördüm sizi. Başlığınızda bir üye ablasını kaybettiğinden ve sizin halinize üzüldüğünden bahsedip durumunuzdan bir an önce kurtulmanız gerektiğini belirtmiş. Ancak siz ona değil bana cevap vermişsiniz. Bu da durumunuzun vehametini kanıtlar nitelikte. Bildiğiniz yolda ilerleyin. 7-8 yıl sonra tekrar bugünleri düşünür, halinizi irdelersiniz. Koca dayağından fırsatınız olursa...
"1 haftadır ailesiyle arası bozuktu teyzesinde kalıyordu kardeşiyle tartışmışlar sinirden kardeşinin çenesini patlatmış kulak zarı falan da yırtılmış çocuğun hastahanelik olmuştu bunun üzerine ailesi evden attı benimkini sinirlerini kontrol edemiyor o yüzden böyle oldu ."
abi adam kendi öz kardeşine neler yapmış şimdide adam yaralamaktan içerde, şimdi bu kız bu adamla evlense dayak yese üzülecekmiyiz yani, şahsen ben üzülmem müstehak derim
Ölüm gibi bir gerçek varken ne kadar boş şeylerle uğraşıyorsun.
İyi ben sana söylim de yüzleş gerçeklerle.
Ablam öldü benim 6 sene olmak üzere
6 senedir güneşli havalarda onu yanımda istiyorum ama sesini bile duyamıyorum.
Adam yaralamakdan yada başka sebeplerle ayrılmadı yanımızdan.
O güneşli günlerde olmamasının sebebi birine zarar vermek değil yani. Çok masumdu benim ablam.
Yok bidaha da gelmeyecek .
Aileni de laf olsun diye konuya kattığın belli senin için hayat birtek sevgilin yoksa boktan .
Konularına bakıyorum öyle mükemmel üstü bir ilişkide yok.
Neyin ölüp ölüp dirilmesi ki bu.
18 yaşındasın . 15.5 yaşında başlamışsın ilişkiye.
Çocuksun sen daha ya . Bide herkese ukalaca verdiğin cevaplar yok mu her konunda aynı .
Allah aşkına bu çocuk sana birşey mi yaptı ? Sana iyi davranmıyor saygısız davranıyor , adam yaralamakdan içeride girmiş , küfür hakaret herşey mevcut neyin vazgeçememesi bu ? Ben zaten 21 yaşında ki birinin 15.5 yaşında ki biriyle beraber olmasınıda anlayamıyorum. . Sen bu adama mecbur musun yavrum ? Bu adam sana bişey mi yaptı ?
Ay sen çok takıntılı , saplantılı davranıyorsun.
Yok güzel havada sevdiğiniz yoksa sesi bile yoksa çok sevdiyseniz cart curt.
İnanır mısın sana üzülüyorum , 18 yaşında hayatını bok etmeyi başardığın için.
Böyle sert yorumlarımda olmaz bu forumda ama sen hakettin be güzelim.
Gerçekler senin yazdıkların gibi değil.
Bu arada ablan canın ölmüşken bile yaşanıyorsa o güneşli havalarda , annesi babası kimsesi olmayanlar yaşıyorsa , sende yaşarsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?