Sevdikleriniz ve sevdiğiniz yanınızda olamadığında ?

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.669
498
Rica ediyorum önceki konularıma bakmadan ve onları dikkate almadan sadece genel cevaplar verin lütfen gerçekten rica ediyorum .
Soruma gelirsek eğer ;
Havanın güzel olduğu günler olur hani güneşli , cıvıl cıvıl . Hani insan içinden der ah keşke sevdiklerimde yanımda olsaydı ( arkadaşlarımla dolaşsaydım , ailemle birlikte olsaydım , sevgilimle dolaşsaydım ) ne iyi olurdu çok iyi hissederdim kendimi der bazen . Peki o güzel günlerde yani havanın güllük gülistanlık güneşli cıvıl cıvıl olduğu günlerde sevdikleriniz aklınızdan geçirdikleriniz yanınızda olamıyorsa ?
Hatta yanınızda olmasını da bırakın haber bile alamıyorsanız hiç konuşma şansınız bile yoksa ? Özellikle de o kişi sevdiğiniz kişiyse ?
O zaman neler yaparsınız ? Hatta sadece güllik gülistanlık günlerde de değill sevdiğiniz kişiyle ve de insanlarla hiç bir zaman görüşme ve konuşma imkanınız olamıyorsa ? İşte o zaman ne yaparsınız ?
İçinizden bir sürü şey yapmak geliyorsa .. Ama hiç birini sevdiğiniz , sevdikleriniz yanında olmadığı için yapamıyorsanız o zaman ne yaparsınız ?

Bu konuların sonu hiçbir zaman gelmeyecek herhalde.
Sana gerçekten bir arkadaşın olarak içten üzülüyorum.
Bu yaşta kendine ne eziyetler ediyorsun.
İlerde bir şey oldu da ayrıldın o adamdan hiç mi için yanmayacak en güzel senelerimi ne için heba ettim diye?
Annen,baban seni bir adam için hayatını hiçe say diye mi büyüttü?
Onların hayalleri ne olacak?

Bu konuların sonu hiçbir zaman gelmeyecek herhalde.
Sana gerçekten bir arkadaşın olarak içten üzülüyorum.
Bu yaşta kendine ne eziyetler ediyorsun.
İlerde bir şey oldu da ayrıldın o adamdan hiç mi için yanmayacak en güzel senelerimi ne için heba ettim diye?
Annen,baban seni bir adam için hayatını hiçe say diye mi büyüttü?
Onların hayalleri ne olacak?

Ya ben gerçekten cevap vermeyeceğim yorumunuza . İlk satırda yazılanları okursanız sevinirim . Lütfen dedim gerçekten lütfen .

Düşünürdüm o insan neden yanımda yok diye
Sizin erkek arkadaşınızın neden yanınızda olmadığı belli

not:Rica ediyorum sürekli konu açmayın bunu diğer konunuzda'da yazdım ama siz sadece yazıp gittiğiniz için cevap alamadım
sürekli aynı konular üzerinden konu açmak yerine sorununuzu bir konuda toplayın.

Valla ben senin yerinde olsam kendime birkac kiz arkadas edinmeye bakardim. Soyle yakinlardan, cikip gezebilecegimiz mesafeden. Boylece tek bir kisi uzerine yogunlasip hayatini onun uzerine yasamazsin. Hem de gunesli, guzel havalarda sevdiklerin yaninda olur iste. :ssz:

Sevgilim,sevdiğim insanlar,dostlarım kim olursa artık benim istediğim zamanda yanımda değillerse benim istememe rağmen oturur düşünürdüm neden benim yanımda değiller diye.
Eğer beni de etkileyen bir durumsa ben sorunu çözmeye çalışırdım.
Oldu ki sorun çözülmeyecek bir sorunsa büyük bir sorunsa da hayatımdan silmeye kadar gidebilirdi sonu.
İlişki içinse eğer zaten şu an senin yanında değilse hayatına sorunlar yaratıyorsa emin ol devamı da öyle gelecektir boşuna kendine üzme hayal kurma derim.
Ailenle ilgili bir problemse yanında değillerse ailenle konuşmanı öneririm aile çünkü her şeyden değerli her zaman senin arkanda olacak kişilerdir.
Arkadaşsa da sana değer vermiyorlarsa yanında değillerse sen de onlara hak ettikleri değeri ver diyebilirim sana.

Rica ediyorum önceki konularıma bakmadan ve onları dikkate almadan sadece genel cevaplar verin lütfen gerçekten rica ediyorum .
Soruma gelirsek eğer ;
Havanın güzel olduğu günler olur hani güneşli , cıvıl cıvıl . Hani insan içinden der ah keşke sevdiklerimde yanımda olsaydı ( arkadaşlarımla dolaşsaydım , ailemle birlikte olsaydım , sevgilimle dolaşsaydım ) ne iyi olurdu çok iyi hissederdim kendimi der bazen . Peki o güzel günlerde yani havanın güllük gülistanlık güneşli cıvıl cıvıl olduğu günlerde sevdikleriniz aklınızdan geçirdikleriniz yanınızda olamıyorsa ?
Hatta yanınızda olmasını da bırakın haber bile alamıyorsanız hiç konuşma şansınız bile yoksa ? Özellikle de o kişi sevdiğiniz kişiyse ?
O zaman neler yaparsınız ? Hatta sadece güllik gülistanlık günlerde de değill sevdiğiniz kişiyle ve de insanlarla hiç bir zaman görüşme ve konuşma imkanınız olamıyorsa ? İşte o zaman ne yaparsınız ?
İçinizden bir sürü şey yapmak geliyorsa .. Ama hiç birini sevdiğiniz , sevdikleriniz yanında olmadığı için yapamıyorsanız o zaman ne yaparsınız ?

Kendime kendi kendimede mutlu olabileceğim aktiviteler bulurdum.. Komedi filmleri izlemek,tiyatroya gitmek, sahilde yürümek, cafede oturup tatlı yemek, kuaföre gitmek, alışveriş yapmak, kimsesiz çocuklara hediyeler götürmek şahsen bunlar beni herzaman mutlu eden şeylerdir.. ve bunlarla mutlu olmak için yanımda kimsenin olmasınada ihtiyacım yok.. ama sen bu şekilde kendine eziyet etmeye devam edersen hiç bir zaman mutlu olamazsın . eğer gerçekten mutlu olmak istiyorsan Öncelikle kendini toparlamalı ve kendine ait bir hayatının olduğunun farkına varmalısın ve hayatında ona göre kararlar alıp kendi ayaklarının üstünde durabilmelisin..

sürekli aynı konuyu açmışsınız. bakmadan olmuyor kusura bakmayın.

siz hayatta o kişiden başka kimseyi sevmez misiniz? anneniz, babanız, kendiniz?

şükür edin ki sevgiliniz hayatta. cezaevinde ama az da bir cezası var. ya daha kötü bir şey olsaydı?

bu sitede çok trajik bir şekilde eşlerini, analarını, babalarını, evlatlarını kaybeden insanlar var. onlar napsın?

Son düzenleme:
Bu dünyaya kimseyle göbeğimiz bağlı gelmiyoruz
Ne yapacağım hiç kendi başıma eğlenir gezerim.
İllaki sevgili şart değil,hayat yalnızda güzel
Yok diye oturup karalar bağlamanın manası yok

insan illa birisiyle mi mutlu olabilir? illa elınden tutan bırı mı olmalıdır?

kendi basınıza kendı kendınızı de mutlu edeblırsınız.. o güzel havada takarım kulaklıgımı gezerım sehrımın sokaklarında sarkılar mırıldanırım balkona ayaklarımı uzatr kıtap okurum yemekler pastalaar yaparım, annemle alısverıslere gıderım sohbetler ederım..

insan önce kendıne yetmeyı bılecek, kendını mutlu etmeyı bıle öğrenememişken baskası senı nasıl mutlu edeblr kı?

ama senın sorunun burada baslıyor senın mutlu olman önemsız kı senın ıcın....
karsındakının senı uzuyor olması da önemsiz sen takıntılısın bağımlısın ...
bu yüzden suan tek basına mutlu olman gbı bır sansın yok bağımlı oldugun o seyı yanında bulana kadar mutsuz kalacaksın bunu kabullenmeyı öğrenmelısın...

Genel olarak cevap vereyım..
Sevgılım Türkıyede yaşıyor, ben yurtdışındayım
hanı konuşuyoruz en geç ıkı ayda bır görüşmeye çalışıyoruz ama bazen benımde çok canım sıkılıyor bu duruma.

Neler yaptığıma gelırsek:
Bol bol kıtap okuyorum, erkek arkadaşım kıtap okumasını pek sevmez onada bır sayfalık özet çıkarıyorum :1:
Arkadaşlarımla buluşuyorum bırşeyler ıçmeye gıdıyoruz
alışverışe gıdıyorum
aıleme zıyarete gıdıyorum onlarla zaman geçırıyorum
evımle uğraşıyorum dekorasyon felan koltuğu bır gün sağa bır gün sol tarafa çekıyorum değışıklık oluyor mesela :1:
netten eskı dızılerı ızlıyorum
evde olduğum zamanlar yürüyüşe çıkıyorum
bazı günler okadar yorgun oluyorum kı bütün gün koltuk-wc arası pıneklıyorum..

ama en önemlısı çalışıyorum eşek gıbı :ssz:
çalışırken aklıma bıle gelmıyor hıç bırşey, bırde bızım meslekte bol bol semınerler oluyor onlara katılıyorum.

Sana tavsıyem çalışmıyorsan eğer bır ışe gırmen, cıdden ınsanın kafası dağılıyor :51:
ve tabıkı KK da takılmak :29:

ayrıca güzel havalarda vs ne yapıyorsunuz demışsın ya,
sevgılı ıle gezmek tabıkı güzel, ama ınan bana tek başına da o güzel havanın tadını çıkarabılırsın. :34:

Ben sevgilimle görüşebilecekken bile bazı güzel cıvıl cıvıl havalarda tek çıkıyorum, arkadaşlarımla çıkıyorum, ablamla çıkıyorum.
Yeter ki mutlu olmayı bileyim ben mutlu olmayı bildikten sonra yanımdaki sadece mutluluğumu ikiyle çarpar.
Kendi kendine yetmeyi öğren Ayaz.
Ayrılsanız dünya hali bu ne yapacaksın ozaman?
Git sinemaya, deniz kenarında bi'yerde otur kahveni içerken iki sayfa kitap oku çıkar test çöz. Arkadaşlarınla görüş. 18 yaşındasın ve sana bakınca içim kararıyo resmen.
Sevgilin değil de baban girmiş olsaydı cezaevine böyle karalar bağlar mıydın acaba nedense bana aksini düşündürüyosunuz.

Soruma gelirsek eğer ;

senin yaptığın gibi karalar bağlayıp hergün aynı içerikte kk ya konular açmazdım..
hava güzel olunca yapacak o kadar güzel şeyler var ki!
sen sevgilini hayatının merkezinden cıkarmadıgın sürece en güzel yıllarını böyle buhranla geçirirsin

Soruma gelirsek eğer ;

Öncelikle Drama yapmıyorum ,koyuyorum cebime 3,4 lira. erkenden kalkıp duşumu alıyorum , fırlıyorum sokağa , bir simit bir çay ,kendi başıma keyfime bakıyorum , birde sokaktaki kedilere ge pisi pisi yapıyorum...

Ölüm gibi bir gerçek varken ne kadar boş şeylerle uğraşıyorsun.
İyi ben sana söylim de yüzleş gerçeklerle.
Ablam öldü benim 6 sene olmak üzere
6 senedir güneşli havalarda onu yanımda istiyorum ama sesini bile duyamıyorum.
Adam yaralamakdan yada başka sebeplerle ayrılmadı yanımızdan.
O güneşli günlerde olmamasının sebebi birine zarar vermek değil yani. Çok masumdu benim ablam.
Yok bidaha da gelmeyecek .
Aileni de laf olsun diye konuya kattığın belli senin için hayat birtek sevgilin yoksa boktan .
Konularına bakıyorum öyle mükemmel üstü bir ilişkide yok.
Neyin ölüp ölüp dirilmesi ki bu.
18 yaşındasın . 15.5 yaşında başlamışsın ilişkiye.
Çocuksun sen daha ya . Bide herkese ukalaca verdiğin cevaplar yok mu her konunda aynı .
Allah aşkına bu çocuk sana birşey mi yaptı ? Sana iyi davranmıyor saygısız davranıyor , adam yaralamakdan içeride girmiş , küfür hakaret herşey mevcut neyin vazgeçememesi bu ? Ben zaten 21 yaşında ki birinin 15.5 yaşında ki biriyle beraber olmasınıda anlayamıyorum. . Sen bu adama mecbur musun yavrum ? Bu adam sana bişey mi yaptı ?
Ay sen çok takıntılı , saplantılı davranıyorsun.
Yok güzel havada sevdiğiniz yoksa sesi bile yoksa çok sevdiyseniz cart curt.
İnanır mısın sana üzülüyorum , 18 yaşında hayatını bok etmeyi başardığın için.
Böyle sert yorumlarımda olmaz bu forumda ama sen hakettin be güzelim.
Gerçekler senin yazdıkların gibi değil.
Bu arada ablan canın ölmüşken bile yaşanıyorsa o güneşli havalarda , annesi babası kimsesi olmayanlar yaşıyorsa , sende yaşarsın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ölüm gibi bir gerçek varken ne kadar boş şeylerle uğraşıyorsun.
İyi ben sana söylim de yüzleş gerçeklerle.
Ablam öldü benim 6 sene olmak üzere
6 senedir güneşli havalarda onu yanımda istiyorum ama sesini bile duyamıyorum.
Adam yaralamakdan yada başka sebeplerle ayrılmadı yanımızdan.
O güneşli günlerde olmamasının sebebi birine zarar vermek değil yani. Çok masumdu benim ablam.
Yok bidaha da gelmeyecek .
Aileni de laf olsun diye konuya kattığın belli senin için hayat birtek sevgilin yoksa boktan .
Konularına bakıyorum öyle mükemmel üstü bir ilişkide yok.
Neyin ölüp ölüp dirilmesi ki bu.
18 yaşındasın . 15.5 yaşında başlamışsın ilişkiye.
Çocuksun sen daha ya . Bide herkese ukalaca verdiğin cevaplar yok mu her konunda aynı .
Allah aşkına bu çocuk sana birşey mi yaptı ? Sana iyi davranmıyor saygısız davranıyor , adam yaralamakdan içeride girmiş , küfür hakaret herşey mevcut neyin vazgeçememesi bu ? Ben zaten 21 yaşında ki birinin 15.5 yaşında ki biriyle beraber olmasınıda anlayamıyorum. . Sen bu adama mecbur musun yavrum ? Bu adam sana bişey mi yaptı ?
Ay sen çok takıntılı , saplantılı davranıyorsun.
Yok güzel havada sevdiğiniz yoksa sesi bile yoksa çok sevdiyseniz cart curt.
İnanır mısın sana üzülüyorum , 18 yaşında hayatını bok etmeyi başardığın için.
Böyle sert yorumlarımda olmaz bu forumda ama sen hakettin be güzelim.
Gerçekler senin yazdıkların gibi değil.
Bu arada ablan canın ölmüşken bile yaşanıyorsa o güneşli havalarda , annesi babası kimsesi olmayanlar yaşıyorsa , sende yaşarsın.

Allah mekanını cennet etsin inşallah kötü oldum okuyunca insan cidden nelere alışıyo.
Ayaz okadar saçmalıyo ki Allah bi'sınayacak anlayacak ozaman dünyanın sevgiliden ibaret olmadığını.
Bi'de konu açıp açıp cevap da yazmıyo niye açıyo anlamıyorum ki.

Selam canım, konularının hepsını bılıyorum oncelıkle rabbım bol bol sabırlar versın...
Soruna gelecek olursam benım 5 senedır sevgılı olarak 2 haftadırda nısanlı olaak surdurdugum ılıskım var. Ben 5 senedır guneslı cıvıl cıvıl havaları onsuz yasadım, sahılde sevgılıler bırbırıne sarılıp gezerken gozlerımden yaslar ınıyor ama hayatta oldugunu bılıyorum ya, her saat bası ben burdayım dercesıne benı arıyo ya bu herseye deger.... Ha senın durumun ayrı ama bıde soyle dusun hıc hayatta olmayabılırdı. Zor gunlerı atlatıp beraber olacagınız gunlerı dusunerek gecır gunlerını. Bunları yaparken de kendını kapatma eve gez dolas sosyalles acınıda sonuna kadar yasa mutlulugunuda. Ben ızmırde kordona gıdıyorum arkadaslarımla nısanlımla gezdıgım gunlerı anımsıyorum gozlerım doluyo aglıyorum ama aynı zaman arkadaslarımlada eglenıyorum. Bu hayat senın bıdaha gelmıceksın dunyaya...

Allah mekanını cennet etsin inşallah kötü oldum okuyunca insan cidden nelere alışıyo.
Ayaz okadar saçmalıyo ki Allah bi'sınayacak anlayacak ozaman dünyanın sevgiliden ibaret olmadığını.
Bi'de konu açıp açıp cevap da yazmıyo niye açıyo anlamıyorum ki.

Amin canım , saolasın. Diyorum ya Allah buna bile sabır veriyorken hayatını karartmak saçma.
İnsanız üzülüyoruz , aşk acısı çekiyoruz ama bu kadar değil.
Yaşı küçük , şuan ne zannediyor bilmiyorum ama hata yapıyor .
Bunu söyleyenlere de düşmancasına cevaplar veriyor.
Bence ailesinin hatası ama dediğim gibi çocuğun bişey yaptığından şüpheleniyorum.
Öyleyse bile kabul etmeyecektir ama bu kadar vazgeçilmez başka türlü olamaz.

Back
X