Sevdim sevilmedim seveni sevemedim canimdan böyle bezdim aman.

Seni sadece arkadaşım olarak seviyorum diyerek dürüst davranın.Zaman kaybetmemiş olursunuz.

Çekmediyse kendini zorlamana gerek yok olmuyorsa olmuyor. ona da söyle bunu boşuna ümitlenmesin çocukta..
Dün telefonda açık açık konuştum. Baya baya gerildik. Bugün yüz yüze goruscez, konuscaz. Bilgisi var, suan herşey zamana kalmış durumda bakalim ne olur.

bu yazdıklarından ,buradan görünen sen bu çocuğa hiç bir şey hissetmiyorsun (duygusal olarak)

burada soralım bakalım hangi kadın :
190 boyunda,kaslı ,höd diye seslendiğinde hatun titreyeceği.............
duygusal olarak:cesur yürekli ,incinmeyecek, kırılmayacak....
birini istemez ,

kim ne yapsın ecişi bücüşü, hayata dair çekinceleri ,korkuları zaafları olan kişiliği

Dün telefonda açık açık konuştum. Baya baya gerildik. Bugün yüz yüze goruscez, konuscaz. Bilgisi var, suan herşey zamana kalmış durumda bakalim ne olur.

Burada bir konu vardı okudun mu bilmiyorum.Kız bana iyi davranıyor diye 5 sene çocukla çıkıyordu tam askere gidecekken de onu sevmiyorum diye çocuğu bırakmayı düşünüyordu.O yüzden kısa yoldan kestirmek en iyisi

Ben burada buna yakın birseyler soyledigim icin taslandim. Kariyeri, parası için birakamadigimi ima edenler çıktı yazık. Benim ona hayır diyememe nedenim bu adam yeri geliyor kendinden çok beni dusunuyor. Güzel sürprizler yapıyor. Bana bir kere olsun saygısızlık yapmadı. Beraber delice eğlendik, gulduk. Yanında çok mutlu hissediyordum ben bu adamın hatta arkadaşlarıma da söyledim bunlardan başka ufak bir sevgi besliyorum ben ona diye. Ama ne zamanki açıldı ya bana Allah herşey gözüme batmaya başladı. İşte başta bu anlattıklarım. Ben öyle çok birşey istemiyorum ki öyle 1.90 lik vücutlu adam vs. Ben ona güçsüzlük olayını sorduğumda kendimi bazen güçsüz göstermek istiyorum, öyle işime geliyor dedi. Neyse bugün yuzyuze goruscez daha net ifade edicem kendimi .

O da fenaymis ya. Biz dün konustuk bir ara ben de hayır diyebilirim bu saatten sonra gibi birşey söyledi, ben de söyle o zaman dedim. Şöyle ki gerçeklerin farkında. Bugün goruscez belli olur bugün herşey.

O da fenaymis ya. Biz dün konustuk bir ara ben de hayır diyebilirim bu saatten sonra gibi birşey söyledi, ben de söyle o zaman dedim. Şöyle ki gerçeklerin farkında. Bugün goruscez belli olur bugün herşey.

Şimdi üzülür ama ömür boyu üzülmekten iyidir.Herkes sevdiği ve sevildiği kişiyle olsun.

Şimdi üzülür ama ömür boyu üzülmekten iyidir.Herkes sevdiği ve sevildiği kişiyle olsun.
Bir de benim babam güçsüz bir adam. Ona yapılan tüm eleştirilere susuyor, cevap veremiyor. Bu sabah dedem telefon acmis annem hakkımda benim hakkımda sayistirmis bir cevap verememiş. O yüzden yanımda özgüvenli birini istiyorum. Zaten sırf bu dalgalı duygular için bile hayır demek gerekiyor. Duaniz için de çok amin :)

bu konuyu okuyunca işte ben dedim. aynı durumdayım sizinle. bana güven veren, iyi anlaştığım, keyifli vakit geçirdiğim biri var ama onu düşününce kalbim deli gibi atmıyor, mesela elime dokunduğunda heyecanlanmıyorum. bir yanım neden olmasın derken diğer yanım kendini kandırma, olmayacak diyor. ikilemdeyim. ben de aslan burcuyum bu arada. konuyu takipteyim, bugünkü konuşmanızın neticesinden kendime de pay çıkarabilirim. :)

Ben de hep şunu dusundum. Su güne kadar sevdiğim aşık olduğum güçlü adamlar beni hep üzdü . Ulen sevdik de ne oldu dedim. Bir kere de bizi seveni sevelim dedim. Ben de farklı olarak çok ufak bir his var ama açılınca o da gitti :) bizimki olumsuz sonuçlanacak gibi gorunuyor şuan çünkü onun da kuvvetli hisleri yok bence.

Bu mesaj burda da dursun

aynı kaygılar bende de var. yorumları okuduğumda çeken şeyler kariyerdir şudur budur denmiş ama hayır. asıl düşündüren şey güven olgusunu tam anlamıyla hissetmek, geçmişteki acıları tekrar yaşamak istememek. birine aşık olup acılar çekmenin tadı mı tatlıdır yoksa sevildiğini hissedip de sakin limanda durmak mı? cevabı bende yok. umarım buluruz.

öncelikle sizi anladığımı söylesem

bu adamın yaptıkları,ilgilenmesi ,nezaketi,davranışları kendi hislerinden kaynaklı(size karşı).
güzelliği yaratan,ortay çıkmasına neden olan adamın duyguları,
EMEKLERİ

senin ona karşı böyle hislerin yok. çaban yok
konunda da çocuğa karşı hislerini sorguluyorsun.
sana uygun olanı düşnüyorsun,(güçlü adam demişsin ya)

Biz hep erkekleri güçlü, karakterli, iradeli olmalı, korkmamalı şeklinde kodlamışız beynimizde. Öyle birini isteriz hepimiz. Bende 'ondan, bundan korkuyorum' diyen birinden soğurdum açıkçası. Çekim de yokmuş madem zorlamamak lazım. 'Bana iyi geliyor' la ilişki yürümüyor illa anamızı ağlatmaları gerekiyor işte :)

Aynen dediğin gibi. Kariyer falan demişler ya yeri geldi kariyersiz bir adamla oldum çünkü neden SEVDİM COK SEVDİM. Ama o beni çok üzdü. Şimdi karsimde beyefendi, akıllı değer veren bir adam var. Daha önce sevildiğim ama güçlü hisler hissetmediğim iki kişiye şans verdim. Birini hemen bitirdim zira sıfır çekim. Diğeri de beni çok üzdü öyle bitti, ama bak ona karşı zamanla hislerim kuvvetlenmisti. Ama bu çocuk bana şundan korkarım bundan korkarım dedikce bazı fiziksel yönleri de gözüme batmaya başladıkça kendimi itilmiş hissediyorum biraz

Ben zaten en başında durum değerlendirmesi yapmıştım. Arkadaşlarım sizden olur diyordu ama ben yok ya arkadaş olarak görüyordum hep . Gel zaman git zaman biz samimi olduk. Açılana kadar cidden bir takım hisler vardı açıldı hepsi puff. Acilmasaydi belki zamanla biz olacaktık bilemiyorum ama ben git gide yakın hissediyordum ona. Karanlıktan korkup ışık yaktığını söylemesi falan ne bilim bir kız söylese göze batmaz da erkek söyleyince göze batıyor. Zira ben de arada korkar yakarim. Mesela bir kere de ellerinin içini gormustum cok yıpranmışti bana el yıkama takıntım var, bazen limit koyuyorum öyle yıkıyorum demişti. Bir kız kardeşi daha var mesela on yas küçük o daha erkeksi desem yeridir. Kickboksa falan yazılmış, ailesine sözünü geçiren biri, bizimki ise biraz naif yetiştirilmiş :) ne bilim maço istemiyorum kesinlikle ama bu kadar da naif olunmaz ki ya :) mesela bazen bakımına dikkat etmediği zamanlar oluyor uyarıyorum. He bir de göz tiki var onu da farkettim caktirmamaya çalışıyor ama. Off ki ne off

çekim hissetmediğim birisiyle olmam.
bir de ben güçlü isterdim ama o güçsüz falan diye bakmayın bence. bana eski sevgilimin fiziksel özelliklerini saysalar, konuşmasını anlatsalar cık ben almayayım derdim ama ilk gördüğüm anda etkilendim. karşınıza elbet hoşlanacağınız birisi çıkar. adam kassız, güçsüz diye düşünmeyin. çekim hissetmiyorum diyin bırakın

Evet o başka birşey anlıyorum dediginizi yaşadım daha önce :) tabi biraz bunlar bahane gibi duruyor. En başta birseyler hissetseydim zaten bu aşamaya gelinmezdi. Simdi daha net görüyorum resmen zorluyorum kendimi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…