Sevdim sevilmedim seveni sevemedim canimdan böyle bezdim aman.

Budur ya. Benden güzel ozetlemissiniz yeminle. Aynen dediginiz gibiyim, ve aynen dediginiz gibi bir girdaptayim. Şöyle bir gelisme oldu, bugün gorustuk ve bitmesini istediğimi söyledim başlamadan. Duygusal içerikli bir gorusme oldu, bu kadar zor olacağını bilseydim telefon konuşmasiyla bitsin isterdim. Arkadaşlık mevzusuna deginmedik ama gorusmicez bundan sonra. Tabi düşman da değiliz. Ama çok korkuyorum, ya ilerde karşıma çıkarsa bu durum ya pişman olursam ? Ya ah vah edersem? Belki de hiç asik olamicam yahu, saçma sapan bir mantık evliliği yapcam :) o kadar içim darlaniyor ki anlatamam. Sadece huzur istemiştim oysa ki..

Ah canım ah ah. Son durum en son pazar günü gorustuk ben bitsin dedim o da tamam dedi ben bir ara ağladım o agliycakti kendini zor tuttu sesi kesildi surekli böyle geçti. Yani bu da böyle bitti. Evet onu şuan çok özlüyorum ama sevgiden mi yoksa alışkanlıktan mi bilmiyorum.

Alışkanlık tamamen. İlk bir hafta çok kötü oldum. Ben bunu bu kadar seviyor olamam dedim. Nitekim geçti de, ikinci hafta daha iyiydim. Hiçbir şekilde iletişime geçme, takip etme. Emin ol sevseydin zaten birlikteyken hissederdin. İyi biri diye ilişki yaşanmaz. En azından aşkı sevgiyi hissetmek gerek.

@Kurk mantolu madonna2 A AklinYolu1
Şunu okudum ve içim 40 kat daha karardı

Aslan Burcu Ekim 2016 aşk hayatı iletişiminde kopukluk yaşanıyor. Doğru frekansı bulamıyorsunuz. Partneri olan aslanlar uğraşmaktan vazgeçiyor. Sürekli adım atan siz oldunuz ve artık bu konuda geri duruyorsunuz. Karşı tarafın bu tutumu canınızı fazla sıktı ve bazı duygularınızın yok olmasına sebep oldu. Bazı aslanlar için artık çok geç. İsteseler de o güzel duyguları bir daha yaşayamayacaklar. Ama kaybolan duyguların yerini farklı daha güzel duygular alıyor, endişe etmeyin.

Aman sanki eylul cok farkliydi.

Hahah haklısın.
Bi an gerildim yaa
Hele "Bazı aslanlar için artık çok geç. İsteseler de o güzel duyguları bir daha yaşayamayacaklar." Demiş ya bunu yazanı boğasım geldihayır nerden biliyosun deyip çakasım geldi
İnadına gidip aşk hayatımı renklendiricem zorla

Allahım az daha mesaj atıyordum... ne oluyor bana, tam zamanında gordun mesajını cok sagol canım. Kesinlikle elimi tutmak istediğinde hemen cekmezdim en azından. Ama çok vakit geçirdiğimiz için tamamiyle boşluktan dolayı ona sariyorum ister istemez. Ona nosunu silmicem diye söz vermiştim ama silmek zorundayım bu git gellerle her an mesaj atıp çocuğun kafasını bulamaç yapabilirim. Evet hiç olmazsa güçlü bir sevgi değil mi..

Bu ne ya. Nasıl bir daha yasayamicaklar cildircam yavv daha başka birine bise hissedemicem mi madem öyle çocuğa evet diyeydim bari

Kizlar bunlar hep Amerigan oyunları yok öyle bise. Tabiki tekrardan güzel hisler yaşayacağız bence katılıyorum eylülü bırak şu son dort ay böyleydi resmen

Bu ne ya. Nasıl bir daha yasayamicaklar cildircam yavv daha başka birine bise hissedemicem mi madem öyle çocuğa evet diyeydim bari
Ahaha bende çıkma teklifi eden arkadaşı kabul edeyim son gemileri kaçırmayalım liman yanacakmış.

Aslanlar gitsin köprüden falan atlasın yazalarmış keşke

Aslanlar gitsin köprüden falan atlasın yazalarmış keşke
Resmen içim çöktü ya nerden tıkladıysam yoruma
Kesin gün yapan komşularının aralarına almadığı, pencereden mahalleyi gözetleyen dedikoducu bi teyze yorumlamıştır ekim ayını.
Eğer ekim böyleyse de direkt kasıma geçmek istiyorum yani.

Kizlar bunlar hep Amerigan oyunları yok öyle bise. Tabiki tekrardan güzel hisler yaşayacağız bence katılıyorum eylülü bırak şu son dort ay böyleydi resmen

Benim 2016- 2015- 2014 vs vs :)

Bence topluca 2017'e göç edebiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…