- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi kurk mantolu madonna
-
E bir de aşık olursam tam film senaryosu çıkar herhalde bundan :) ben dedim zaten bak numaranı silcem, çünkü ben iradesizim hemen mesaj atarım sana diye. O da tamam dedi ama ben silmicem dedi, seni merak edersem sormak için ama bu aralar birşey bekleme kafa dinlicem dedi, yani bir sure geçtikten sonra. Tekrar bu konu açıldı bu sefer silme ya ne olcak, telin değişirse nasil ogrencem (sosyal medya hesabım yok, onunda) hem mesaj atarsanız at ya dedi. Vallahi gittiğime bin pismanim
Aynen kayıplara karışması gerekiyor ki kızımız noldu bu çocuğa deyip ilgi duysun aşka yol alsın.
Bak mesela ben bana ilgi duyan birine ilgi duymuyorsam hiç umursamam, ama karşımdaki çırpınıp çırpınıp sonra da benden umudu kesip giderse buralar eskiden dutluktu şimdi değerlendi moduna giriyorum ve ilgi duyuyorum genelde böyle oldu bende, sende bendensin o yüzden sende de böyle olacak şuraya damga atayım da biE bir de aşık olursam tam film senaryosu çıkar herhalde bundan :) ben dedim zaten bak numaranı silcem, çünkü ben iradesizim hemen mesaj atarım sana diye. O da tamam dedi ama ben silmicem dedi, seni merak edersem sormak için ama bu aralar birşey bekleme kafa dinlicem dedi, yani bir sure geçtikten sonra. Tekrar bu konu açıldı bu sefer silme ya ne olcak, telin değişirse nasil ogrencem (sosyal medya hesabım yok, onunda) hem mesaj atarsanız at ya dedi. Vallahi gittiğime bin pismanim
Valla kendisi en cok aşık olmak istediğim insanlardan biriydi istemekle de olmuyor ki gülümAynen kayıplara karışması gerekiyor ki kızımız noldu bu çocuğa deyip ilgi duysun aşka yol alsın.
Zamana bırak kuzum zor olan çekici gelecek.Valla kendisi en cok aşık olmak istediğim insanlardan biriydi istemekle de olmuyor ki gülümvalla bende öyle bir şans varki tam bu yalnızlık surecinde ona aşık olduğumu anlarım , o da başkasına aşık olmuş olur bu olursa sasirmicam yani
Bak mesela ben bana ilgi duyan birine ilgi duymuyorsam hiç umursamam, ama karşımdaki çırpınıp çırpınıp sonra da benden umudu kesip giderse buralar eskiden dutluktu şimdi değerlendi moduna giriyorum ve ilgi duyuyorum genelde böyle oldu bende, sende bendensin o yüzden sende de böyle olacak şuraya damga atayım da bi
Valla kendisi en cok aşık olmak istediğim insanlardan biriydi istemekle de olmuyor ki gülümvalla bende öyle bir şans varki tam bu yalnızlık surecinde ona aşık olduğumu anlarım , o da başkasına aşık olmuş olur bu olursa sasirmicam yani
Yeme bizi simdi. O numara coktan ezberlenmeliydi. Sen bulmak istersen bir sekilde bulursun onu.
Aynen.
Yani bulmak isteyen bir sekilde bulur orası doğruBak mesela ben bana ilgi duyan birine ilgi duymuyorsam hiç umursamam, ama karşımdaki çırpınıp çırpınıp sonra da benden umudu kesip giderse buralar eskiden dutluktu şimdi değerlendi moduna giriyorum ve ilgi duyuyorum genelde böyle oldu bende, sende bendensin o yüzden sende de böyle olacak şuraya damga atayım da bi
Ben bu ara erkek lafı edince migren oluyorum düşünBen bu aralar sadece latte ve cay arasinda secim yapiyorum.
Yani bulmak isteyen bir sekilde bulur orası doğruama noyu cidden ezbere bilmiyom.
Kör olur badem gözlü olur derler ya aynen dediğin hesap. Kizlar siz kimin yanındasiniz yahu benim mi onun mubilmiyorum zaman ne gösterir ama sıyırma noktasına geldim artık bana musade dedim. Bu arada kendi hislerimi de, ne olduğunu da tartmis olurum hem.
Ben bu ara erkek lafı edince migren oluyorum düşün
İlgileneceğini hiç mi hiç sanmıyorum, en fazla merhaba merhaba olur. İnşallah bu süreçte saçma sapan şeyler yapmam da onu da kendimi de uzmemBen bu aralar sadece latte ve cay arasinda secim yapiyorum.
Aslinda adam kartlari dogru oynamis bundan sonra da ilgilenmezse tamamdir bu is.
Birşey deyim mi okuma ihtimali varEniste bu madonna seni seviyor da itiraf edemiyor. Sadece uc gun daha dayan. Farzet ki o burayi okuyor.
Benim de mideme agrilar giriyor.
İlgileneceğini hiç mi hiç sanmıyorum, en fazla merhaba merhaba olur. İnşallah bu süreçte saçma sapan şeyler yapmam da onu da kendimi de uzmemyoksa iyice dengesiz gozukcem cocuga
Birşey deyim mi okuma ihtimali varçünkü bizim konuları baska forumlarda arattığını biliyorum, illaki buraya da göz atmıştır. Eğer bu konuya göz attıysa ruhuma Fatiha zaten
zamana bırak acele etme bu zamana kadar arkadas gozu ıle bakmıssın sımdı bu kısıden bana eş olur mu dıye bakarak tanı oyle karar ver hıssetmıyorsan degerlı bırı dıyorsun arkadaslıgını bozmadan kaldıgınız yerden devam edersınız :) benceMerhaba kk hatunlari,
Hemen konuya giriş yapayım. Ben daha önce acılı aşk deneyimleri yaşamış bir aşk hatunuyum. Her neyse hepsi geride kaldı geçti bitti. 2.5 aydır biriyle gorusuyorum ciddi anlamda. Kendisi daha önce gittiğim kurstan bir arkadaşım yani arkadaşlığımiz uç dort sene onceye dayanıyor. Kendisi geçtiğimiz günlerde hislerini bana açtı. Dinledim dinledim dinledim... sadece dinledim. Kendisi sustu, benim konusmami bekledi ama ben sustum, konusamadim konuşmak istemedim. Arka planını biraz anlatayım.
Kendisi benim için çok değerli. Bu 2.5 ayda cok şey paylaştık, daha samimi olduk. Her zaman yanımda olmaya çalıştı, yanimda oldu maddi manevi. Beni dusundugunu deger verdiğini derinden hissettiriyor. Beraberken yeri geldi çocukça eğlendik, yeri geldi duygulandik. Ama ben ne hissettigimi inanın bilmiyorum. Fiziksel olarak ne çirkin ne yakışıklı diyebilirim. Ama bilmiyorum bir çekim hissetmiyorum. Fiziksel olarak içimden surekli eleştiriyorum bazı unsurları. Bazen ona yansitiyorum, kirmayacak şekilde. Ona da söylüyorum bana da söyleyebilirsin bu tarz dusuncelerini diyorum.
Bana hislerini söylemezden once hiç dusunmezdim bunları. Simdi surekli dusunur oldum. Ben yanımda güçlü bir erkek istiyorum, fiziki ve manevi. Fiziki yönünü surekli eleştiriyorum, arada takilıyorum şöyle kas yapan fena olmaz diye. Manevi yonune diyeceğim yok ama bana karanlıktan korkup arada ışık yaktığını söyledikten sonra da bir dusunme isteği geldi. Sanırım kafamda, erkek güçlü olmalı (fiziki, manevi) diye kodlanmış onla celisip duruyorum.
Hislerimi dusunmeye başladım. Ben bu çocuğa ne hissediyorum diyorum diyorum ama işin içinden cikamiyorum. Hislerini bana açtığında sustum, ve zaman istedim. Ne yapmalıyım?
Eh bak doğru dedin bir dengesizlik varEee zaten dengesiz degil misin. Bir asik bir degil. Zor burc bu Aslan burcu.
Secimimi yaptim ben cay icicem.
Okusun da senin numarani hem silip hem engellesin.
Eh bak doğru dedin bir dengesizlik varaslan mi zor ben mi onu hiç anlamıyorum ama.
Yok ya okumamıştır bence, bu foruma gircek de bu konuyu seçip okuyacak da ölme essegim olme
Öyle yaptık da işler pek beklediğimiz gibi gitmedi biliyor musun. O evet cevabından emin olduğu için ben kararsiz kalinca baya bocaladi. Ben de bir kararsızlık gördüğü için de zamanı da çok uzatmak istemedi. Biraz mantık insanı. En son dün telde biraz uzduk birbirimizi. Kırmaya basladik,o da ben de. Baktım evet desem mantıklı değil, zaman istesem hiç değil. Ben de çekilme kararı aldım. Öyle işte son kez gorusup bitirdik, kendime sure vermiş olmus oldum böylelikle.zamana bırak acele etme bu zamana kadar arkadas gozu ıle bakmıssın sımdı bu kısıden bana eş olur mu dıye bakarak tanı oyle karar ver hıssetmıyorsan degerlı bırı dıyorsun arkadaslıgını bozmadan kaldıgınız yerden devam edersınız :) bence
Ben ne zaman durulcam yahuKiz ben de aslan burcuyum yanlis anlama. Ben de senin gibiydim ama duruldum simdi. Cay ve biskuvi yetiyor bana simdi. Hadi ben kactim cayim ve dandik dizim beni bekler.
Ben ne zaman durulcam yahuafiyet olsun diyelim, dandik dizi de muhtemelen seviyor sevmiyor
Siz bu adamın duygularına karşılık verseniz de pişman olacaksınız vermeseniz de. Acı ama gerçek, tecrübe ile sabittir.Merhaba kk hatunlari,
Hemen konuya giriş yapayım. Ben daha önce acılı aşk deneyimleri yaşamış bir aşk hatunuyum. Her neyse hepsi geride kaldı geçti bitti. 2.5 aydır biriyle gorusuyorum ciddi anlamda. Kendisi daha önce gittiğim kurstan bir arkadaşım yani arkadaşlığımiz uç dort sene onceye dayanıyor. Kendisi geçtiğimiz günlerde hislerini bana açtı. Dinledim dinledim dinledim... sadece dinledim. Kendisi sustu, benim konusmami bekledi ama ben sustum, konusamadim konuşmak istemedim. Arka planını biraz anlatayım.
Kendisi benim için çok değerli. Bu 2.5 ayda cok şey paylaştık, daha samimi olduk. Her zaman yanımda olmaya çalıştı, yanimda oldu maddi manevi. Beni dusundugunu deger verdiğini derinden hissettiriyor. Beraberken yeri geldi çocukça eğlendik, yeri geldi duygulandik. Ama ben ne hissettigimi inanın bilmiyorum. Fiziksel olarak ne çirkin ne yakışıklı diyebilirim. Ama bilmiyorum bir çekim hissetmiyorum. Fiziksel olarak içimden surekli eleştiriyorum bazı unsurları. Bazen ona yansitiyorum, kirmayacak şekilde. Ona da söylüyorum bana da söyleyebilirsin bu tarz dusuncelerini diyorum.
Bana hislerini söylemezden once hiç dusunmezdim bunları. Simdi surekli dusunur oldum. Ben yanımda güçlü bir erkek istiyorum, fiziki ve manevi. Fiziki yönünü surekli eleştiriyorum, arada takilıyorum şöyle kas yapan fena olmaz diye. Manevi yonune diyeceğim yok ama bana karanlıktan korkup arada ışık yaktığını söyledikten sonra da bir dusunme isteği geldi. Sanırım kafamda, erkek güçlü olmalı (fiziki, manevi) diye kodlanmış onla celisip duruyorum.
Hislerimi dusunmeye başladım. Ben bu çocuğa ne hissediyorum diyorum diyorum ama işin içinden cikamiyorum. Hislerini bana açtığında sustum, ve zaman istedim. Ne yapmalıyım?
Evet ilgisi çok hoşuma gidiyor ve karakterine aşıktım. Ama fiziksel olarak aramızdaki uyum arkadaşlıktan ileri gidemedi bunu gördüm. O melek gibiydi desem yeridir, sıkılmazdi o muhtemelen ama bir yerde pes edicekti o da :) bugün gorustuk zaten bitirdik. Ama bu süreçte biraz hislerimin karambole girdigini düşünüyorum yani hani akışına bıraksaydık, hiç açılmasaydi sanki farklı olacaktı böyle bir kalıba uydurulmus gibi. Oyle işte, kendimi dinlicem bu süreçte.Adamı begenmiyorsun ilgisi hoşuma gidiyor.kendini zorluyorsun begenmek icin ama olmaz net..bosuma oyalama cocugu..surekli degisyrmeye calisacaksin o da sikilacak zaten.sonu yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?