Sevdim sevilmedim seveni sevemedim canimdan böyle bezdim aman.

Yeme bizi simdi. O numara coktan ezberlenmeliydi. Sen bulmak istersen bir sekilde bulursun onu.

Aynen kayıplara karışması gerekiyor ki kızımız noldu bu çocuğa deyip ilgi duysun aşka yol alsın.

Aynen.

Bak mesela ben bana ilgi duyan birine ilgi duymuyorsam hiç umursamam, ama karşımdaki çırpınıp çırpınıp sonra da benden umudu kesip giderse buralar eskiden dutluktu şimdi değerlendi moduna giriyorum ve ilgi duyuyorum genelde böyle oldu bende, sende bendensin o yüzden sende de böyle olacak şuraya damga atayım da bi

Aynen kayıplara karışması gerekiyor ki kızımız noldu bu çocuğa deyip ilgi duysun aşka yol alsın.
Valla kendisi en cok aşık olmak istediğim insanlardan biriydi istemekle de olmuyor ki gülüm valla bende öyle bir şans varki tam bu yalnızlık surecinde ona aşık olduğumu anlarım , o da başkasına aşık olmuş olur bu olursa sasirmicam yani

Zamana bırak kuzum zor olan çekici gelecek.

Ben bu aralar sadece latte ve cay arasinda secim yapiyorum.

Aslinda adam kartlari dogru oynamis bundan sonra da ilgilenmezse tamamdir bu is.

Yeme bizi simdi. O numara coktan ezberlenmeliydi. Sen bulmak istersen bir sekilde bulursun onu.

Aynen.

Yani bulmak isteyen bir sekilde bulur orası doğru ama noyu cidden ezbere bilmiyom.
Kör olur badem gözlü olur derler ya aynen dediğin hesap. Kizlar siz kimin yanındasiniz yahu benim mi onun mu bilmiyorum zaman ne gösterir ama sıyırma noktasına geldim artık bana musade dedim. Bu arada kendi hislerimi de, ne olduğunu da tartmis olurum hem.

Eniste bu madonna seni seviyor da itiraf edemiyor. Sadece uc gun daha dayan. Farzet ki o burayi okuyor.

Ben bu ara erkek lafı edince migren oluyorum düşün

Benim de mideme agrilar giriyor.

Ben bu aralar sadece latte ve cay arasinda secim yapiyorum.

Aslinda adam kartlari dogru oynamis bundan sonra da ilgilenmezse tamamdir bu is.
İlgileneceğini hiç mi hiç sanmıyorum, en fazla merhaba merhaba olur. İnşallah bu süreçte saçma sapan şeyler yapmam da onu da kendimi de uzmem yoksa iyice dengesiz gozukcem cocuga

Eniste bu madonna seni seviyor da itiraf edemiyor. Sadece uc gun daha dayan. Farzet ki o burayi okuyor.

Benim de mideme agrilar giriyor.
Birşey deyim mi okuma ihtimali var çünkü bizim konuları baska forumlarda arattığını biliyorum, illaki buraya da göz atmıştır. Eğer bu konuya göz attıysa ruhuma Fatiha zaten

İlgileneceğini hiç mi hiç sanmıyorum, en fazla merhaba merhaba olur. İnşallah bu süreçte saçma sapan şeyler yapmam da onu da kendimi de uzmem yoksa iyice dengesiz gozukcem cocuga

Eee zaten dengesiz degil misin. Bir asik bir degil. Zor burc bu Aslan burcu.

Secimimi yaptim ben cay icicem.

Birşey deyim mi okuma ihtimali var çünkü bizim konuları baska forumlarda arattığını biliyorum, illaki buraya da göz atmıştır. Eğer bu konuya göz attıysa ruhuma Fatiha zaten

Okusun da senin numarani hem silip hem engellesin.

zamana bırak acele etme bu zamana kadar arkadas gozu ıle bakmıssın sımdı bu kısıden bana eş olur mu dıye bakarak tanı oyle karar ver hıssetmıyorsan degerlı bırı dıyorsun arkadaslıgını bozmadan kaldıgınız yerden devam edersınız :) bence

Eee zaten dengesiz degil misin. Bir asik bir degil. Zor burc bu Aslan burcu.

Secimimi yaptim ben cay icicem.

Okusun da senin numarani hem silip hem engellesin.
Eh bak doğru dedin bir dengesizlik var aslan mi zor ben mi onu hiç anlamıyorum ama.
Yok ya okumamıştır bence, bu foruma gircek de bu konuyu seçip okuyacak da ölme essegim olme

Eh bak doğru dedin bir dengesizlik var aslan mi zor ben mi onu hiç anlamıyorum ama.
Yok ya okumamıştır bence, bu foruma gircek de bu konuyu seçip okuyacak da ölme essegim olme

Kiz ben de aslan burcuyum yanlis anlama. Ben de senin gibiydim ama duruldum simdi. Cay ve biskuvi yetiyor bana simdi. Hadi ben kactim cayim ve dandik dizim beni bekler.

Öyle yaptık da işler pek beklediğimiz gibi gitmedi biliyor musun. O evet cevabından emin olduğu için ben kararsiz kalinca baya bocaladi. Ben de bir kararsızlık gördüğü için de zamanı da çok uzatmak istemedi. Biraz mantık insanı. En son dün telde biraz uzduk birbirimizi. Kırmaya basladik,o da ben de. Baktım evet desem mantıklı değil, zaman istesem hiç değil. Ben de çekilme kararı aldım. Öyle işte son kez gorusup bitirdik, kendime sure vermiş olmus oldum böylelikle.

Kiz ben de aslan burcuyum yanlis anlama. Ben de senin gibiydim ama duruldum simdi. Cay ve biskuvi yetiyor bana simdi. Hadi ben kactim cayim ve dandik dizim beni bekler.
Ben ne zaman durulcam yahu afiyet olsun diyelim, dandik dizi de muhtemelen seviyor sevmiyor

Siz bu adamın duygularına karşılık verseniz de pişman olacaksınız vermeseniz de. Acı ama gerçek, tecrübe ile sabittir.

İstemediğinizi söylediğiniz anda üç ihtimal çıkacak önünüze.

Kırık bi kalple çekip giderse hayatınızdan aşksız ve yalnız kaldığınızda, sevip de sevilmeyince kalbiniz kırıldıgında ya da sevdiginiz biri sizi incitip karakteriyle ilgili hayal kırıklıgına ugrattıgında bu adam gelecek aklınıza. "Acaba" diyeceksiniz, "denesem nolurdu" diye soracaksınız hatta yeterince depresif bi gününüzdeyseniz ahını aldıgınız icin o halde oldugunuza inanacaksınız.

Arkadaş kalalım der ancak içten içe aşamazsa duygularını bu sefer de ona eziyet ettiginizi fark edip pişmanlık hissedeceksiniz. Sizin yanınızda kendiyle savaştıgına tanık olacaksınız ki bu bi yandan ego oksarken bi yandan vicdan azabı yaratır insanda.

Arkadaş kalalım der ve hakikaten bi arkadaş olarak görmeye başlarsa sizi iliskiniz asla şu anda oldugu gibi olmayacak. Bu kadar ilgili, bu denli pervane, yanınızda bu derece mutlu ve eglenceli olmayacak o adam, yanınızda olmak icin eskisi kadar çabalamayacak; iliskinin rengi degisecek. Flört adına yaptıgı tüm güzellikler ortadan kalkacak. Ve sizdeki o minimum ilgi can sıkmaya baslayacak bu sefer. Kendinizi anlamsız tripler atarken, amaçsızca onu kıskanırken eski günleri ararken bulacaksınız.

E yürüyelim o zaman beraber, bi deneyelim şansımızı derseniz de "aşk kadınıyım" dediginizi hatırlatmak isterim. Siz o kalp çarpıntısına, yakışıklılığa değil çekime/kimyaya, güçlü olana çekilme hissine, gözü körlüge deger veren bi kadınsanız bu adam sizi tatmin etmeyecek. Zamanla bi bağ gelişse de bunun aşk ya da tutku olmadıgını bileceksiniz o da sürekli gözünüze batacak.

Tünelin ucu b.ktan bi yere çıkıyor yani özetle. Kendim de dahil ben henüz farklı gidenini görmedim ne yazık ki.

Adamı begenmiyorsun ilgisi hoşuma gidiyor.kendini zorluyorsun begenmek icin ama olmaz net..bosuma oyalama cocugu..surekli degisyrmeye calisacaksin o da sikilacak zaten.sonu yok.
Evet ilgisi çok hoşuma gidiyor ve karakterine aşıktım. Ama fiziksel olarak aramızdaki uyum arkadaşlıktan ileri gidemedi bunu gördüm. O melek gibiydi desem yeridir, sıkılmazdi o muhtemelen ama bir yerde pes edicekti o da :) bugün gorustuk zaten bitirdik. Ama bu süreçte biraz hislerimin karambole girdigini düşünüyorum yani hani akışına bıraksaydık, hiç açılmasaydi sanki farklı olacaktı böyle bir kalıba uydurulmus gibi. Oyle işte, kendimi dinlicem bu süreçte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…