Sevdim sevilmedim seveni sevemedim canimdan böyle bezdim aman.

Kiz madonna ne cok konu aciyorsun cok tatlisin takipteyim seni
Bu herifi de yeteri kadar begenmedigini dusunuyorum. Madem iliskilerinde hep aci cekiyorsun bununla azcik gonlunu eglendir sonra da salla gitsin.
Hic bir sey senden kiymetli degil

Kiz madonna ne cok konu aciyorsun cok tatlisin takipteyim seni
Bu herifi de yeteri kadar begenmedigini dusunuyorum. Madem iliskilerinde hep aci cekiyorsun bununla azcik gonlunu eglendir sonra da salla gitsin.
Hic bir sey senden kiymetli degil
Yok yahu sadece iki konu açtım tesekkur ederim o sizin tatliliginiz efenim
Evet yeteri kadar beğenmiyorum ve bugüne kadar çok iyi başlayan ilişkilerde bile acı çektim ama onu uzemem.. onu uzmek hayatta istediğim son şey. Bir mektup yazdım herşeyi açıklayan ona okuycam. Gorusme saatine kadar mesajlasmama kararı aldık. Mektup da veda mektubu gibi birşey. Onunla konusmayip, bu mektubu okuycagimi dusundukce cildiriyorum kalbim sıkışıyor. Yapamicam sanki

Kiz ne mektubu, bosver yahu. Ondan kiriliyorsun iste her seferinde. Aciyi ceken taraf olmamak icin az biraz sallamak lazim her seyi. De haydi yallah de bitsin gitsin. Yenisine saglik, ama kendini daha da uzme artik yeter yav

Kiz ne mektubu, bosver yahu. Ondan kiriliyorsun iste her seferinde. Aciyi ceken taraf olmamak icin az biraz sallamak lazim her seyi. De haydi yallah de bitsin gitsin. Yenisine saglik, ama kendini daha da uzme artik yeter yav
Heh dediğin gibi, hep boyle kırılgan duygusal oldum hep üzüldüm. Ama cidden geçen cevapsız kaldığımda bile cok kötü ldu suratı baya düştü, normalde herkesin bir hatası yanlışı olur ya birine onun bana karşı hiç yok hiç kirmadi uzmedi beni. Ama şimdi ben onu baya uzecegim, kendim de uzulcem. Madem sevmiyorum neden çok dusunuyorum anlamıyorum, konuşmamızdan sonra eve böyle bölük porcuk gelme hissi, off keşke net olabilsem..

Kuzum ne mektubu allasen
Oldu olcak mektubu yüzüne fırlat kaç
Yüzüne yüzüne söyle ne diyacahsan
Ya soyliceklerimi hep unutuyorum diye kağıda yazdım onu okiycaktim ona mektup dedigim o keşke beni biraz olsun uzmus kırmış olsa cok rahat yapardım o dediğini :) telde konusalim demişti halbuki ben kasindim

Ya soyliceklerimi hep unutuyorum diye kağıda yazdım onu okiycaktim ona mektup dedigim o keşke beni biraz olsun uzmus kırmış olsa cok rahat yapardım o dediğini :) telde konusalim demişti halbuki ben kasindim
Kaşınmışsın harbiden
Telde daha kolay söylerdin yüzyüze sıkar biraz
Hayırlısı ne ise o olsun canım

Kaşınmışsın harbiden
Telde daha kolay söylerdin yüzyüze sıkar biraz
Hayırlısı ne ise o olsun canım
İlk defa böyle birşey yapicam yanı olumsuz da olsa cevap vermek icin biriyle buluscam. Benim için değerli olduğu için mesajda ya da telde değil de yuzyuze ne olacaksa olsun dedim. Amin canım hepimiz için :)

sonuç ne oldu merak ettim.
Söylediğimiz saatte buluştuk. Simsiyah giymişti, ne bu matem havası deyip gulmustuk hatta. Hava da kapandı o ara. Bir on dakika havadan sudan konustuk. Sonra ben ona veda mektubumu okudum hislerimi, ve sonucu yazdığım. Sonra bana ver dedi, ama bu çok mantıklı olmaz dedi yirttim çöpe attım. Ben zaten buraya gelirken kararını biliyordum dedi. Sonra devam ettik konusmaya, bir ara gözlerim doldu ağladım. Bana kirgin, hep bir olumli cevap beklemiş benim davranışlarım soylemlerim sonucunda, ama olumsuz olunca nasıl diyim çok kirgin, çok üzgün.. ama ona da dedim sen benim hislerimi bir kalıba koymaya çalıştığın an yok oldu, yolunu şaşırdı dedim... bir ara konuşurken sesi titredi gözleri doldu. Ara ara surekli hep böyle oldu. Allah benim cezami vermesin dedim içimden... sonra tokalastik ve vedalastik, kendine iyi bak tatlı kız dedi sesi gitmişti, gözleri dolmuştu yüreğim daha fazla kaldırmadı hemen tokalastim ve uzaklastim..

Sen daha onu cok ararsin madonna.Yerinde olsam seni hic aramazdim artik ama bahse girerim pesine bu kez dusen sen olursun.

Sen bu çocuğa aşık olucan benden söylemesi, gitti ya değerlenir buralar

Sen daha onu cok ararsin madonna.Yerinde olsam seni hic aramazdim artik ama bahse girerim pesine bu kez dusen sen olursun.
Ahaha bence de öyle görünüyor :) zaten eve gelene kadar atla karayi seçtim. Bence de artık o beni aramaz, yavastan nefret bile oluşabilir. Ama ne yapayım gerçekten tam ne hissediyorum anlamıyorum, zaman tanı diyorum o sabırsız birbirimizi kiriyoruz bir de olumlu olcak diye zaman bile istese beklentiye girecek, girdi de. Kendisi de sen en mantıklı kararı verdin bugün dedi. Ama cok aptalca duygusal anlar geçirdik. Ben aslında kendime bir dusunme suresi tanımak istedim, hislerim ne yönde olcak diye.

Sen bu çocuğa aşık olucan benden söylemesi, gitti ya değerlenir buralar

Yalniz adamin uzak durmasi lazim. Telefonunu verin ileteyim kendisine.
E bir de aşık olursam tam film senaryosu çıkar herhalde bundan :) ben dedim zaten bak numaranı silcem, çünkü ben iradesizim hemen mesaj atarım sana diye. O da tamam dedi ama ben silmicem dedi, seni merak edersem sormak için ama bu aralar birşey bekleme kafa dinlicem dedi, yani bir sure geçtikten sonra. Tekrar bu konu açıldı bu sefer silme ya ne olcak, telin değişirse nasil ogrencem (sosyal medya hesabım yok, onunda) hem mesaj atarsanız at ya dedi. Vallahi gittiğime bin pismanim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…