Seven erkek aldatır mi

Çok yanlış genellemeler. Yapmayın bunu. Toplum erkeğe sürekli "her çiçekten bal almayı" yakıştırıp normal gördüğü, kadınların da bacaklarını kırdığı için dediğiniz oluyor. Ama siz bunu diyerek karakterli erkekleri de zam altında bırakıyorsunuz.

İyi de ben her erkeği mi kastetmişim yorumumda? Erkekten erkeğe değişir demişim. Ayrıca bunu ben demiyorum, araştırmacılar diyor, erkek yapısı tek eşliliğe uygun değildir diye. Hani kalkıp bunu desteklesem amenna ama üstüne karşı çıktığım bir konu olmasına rağmen bizim orada da ota ot denir kusura bakmasınlar

Canım ben zaten affettim o konu üzerine açmadım bunu sadece sormak istedim sizce diye . Bukadar sert yorumlara gerek yok düşüncen için teşekkür ederim ..
Affetmişsiniz zaten.sizi tekrar aldatacak ve siz hala sevildiginizi sanacaksınız.en sonunda başkasıyla evlenecek ve siz severken ayrıldık diye ağlayacaksınız.sonra adam karımı sevmiyorum çocuklar yanlışlıkla oldu onların hatırına birlikteyiz diye sizinle istediği gibi vakit geçirecek ama akşam karısının koynuna girecek.buda burada dursun yilla r sonra açıp okursunuz

Sevgiliyken affedenlere saygı duymuyorum çünkü evlilikte insanlar boşanmaktan korkuyor çevre başkasından korkuyor çocuk varsa belki ondan boşanamiyor ama sevgili olup aldatilip da imi bin iffittim diyenleri anlamıyorum.

SEVEN insan aldatmaz
Evliyim 1 çocuğum var .
Haklısınız kızlar bencede seven erkek aldatmaz .

Konu bence seven/sevmeyen erkek degil

Konu kadinlar martaval okuyan erkeklere inanmaya ne kadar istekli

Gordugum kadariyla, kadinlar kendilerini kandirmaya cok istekli

Adam tuuuum erkekler aldatir vs vs derken sizi kandiramaz bence, kanmamissiniz. Siz kendinizi kandirabilecek misiniz?

Cocuk icin bosanmicam derseniz anlarim. Ama cok seviyor, yazik diger kadin kandirdi masalina inandim demek dupeduz aptallik bunu yapmayin kendinize. Bizi gecin kendinize durust olun. Ben bu adamin sacmalamasina inanmiyorum, ama cocugum var bosanamam ben simdi napicam arkadas diyin kendinize de, buraya da. Daha yapici oneriler alirsiniz.

Son düzenleme:
Evet kadinlar kulübünün tatlı güzel üyeleri başlıkta belirttiğim gibi

Seven erkek aldatır mi .
Bunu sormamın nedeni aldatildim . Ama çok seviyormuş beni boşluğa düşmüş vs vs . Üzerinden baya zaman geçti .
Aklıma takılan . Seven erkek aldatır mi
Ben seven erkek aldatmaz diyorum ama okadar okudum baktım araştırdım seven erkek aldatır diyende var aldatmaz diyende.
Erkeklerin çoğu seven erkekte aldatır diyor .
Bayanlar siz ne diyosunuz ? :KK43:

Not : aldatilma olayını anlatmak istemiyorum soru cevap şeklinde gitmemize gerek yok sadece konu üzerine konuşalım degerli düşüncelerinizi merak ediyorum :KK200:

bence bunun sevmekle bir alakası yok özgüven ve sadakatle bir alakası var. kadına saygılı, sadakatli ve özgüven sahibi bir erkek eşini sevmese dahi ayrılır ama bu süre içerisinde aldatmaz.
aldatmak erkeğin kendini tamamlayamaması ile, gerekli mental olgunluğa erişememesi ile alakalı diye düşünüyorum.
bu sebeple sevdiğini söylese hatta gerçekten sevse bile seni aldatabilir. bu normal değil evet ama bence böyle.

Affetmişsiniz zaten.sizi tekrar aldatacak ve siz hala sevildiginizi sanacaksınız.en sonunda başkasıyla evlenecek ve siz severken ayrıldık diye ağlayacaksınız.sonra adam karımı sevmiyorum çocuklar yanlışlıkla oldu onların hatırına birlikteyiz diye sizinle istediği gibi vakit geçirecek ama akşam karısının koynuna girecek.buda burada dursun yilla r sonra açıp okursunuz
Sevildigimi zannetmiyorum canım evet affettim . Ama keşkeler le yasiyorum keşke affetmeseydim diye . Sadece merak işte sordum cevaplarınız için teşekkürler.
Affederek mükkemmel evlilik olmayacağını biliyordum . Ben sevdiğim için affettim . Ama üstünden baya zaman geçti . Şimdi bakıyorumda sevmiyorumm duyguların yavaş yavaş gidiyor. Ondan gelen sevgi yetmiyor . Kendimi şuan ac gibi hissediyorum sevgiye sevilmeye hoş görüye .

Aldatmanın sevgiyle alakası yoktur.. Seven aldatmazsa, sevmeyen aldatabilir o zamam.. Yanlış.. Mesela ben eşimi bir gün sevmeyecek olsam da onu asla aldatmam..
Aldatmak irade, vicdan ve ahlak meselesidir...

Evet kadinlar kulübünün tatlı güzel üyeleri başlıkta belirttiğim gibi

Seven erkek aldatır mi .
Bunu sormamın nedeni aldatildim . Ama çok seviyormuş beni boşluğa düşmüş vs vs . Üzerinden baya zaman geçti .
Aklıma takılan . Seven erkek aldatır mi
Ben seven erkek aldatmaz diyorum ama okadar okudum baktım araştırdım seven erkek aldatır diyende var aldatmaz diyende.
Erkeklerin çoğu seven erkekte aldatır diyor .
Bayanlar siz ne diyosunuz ? :KK43:

Not : aldatilma olayını anlatmak istemiyorum soru cevap şeklinde gitmemize gerek yok sadece konu üzerine konuşalım degerli düşüncelerinizi merak ediyorum :KK200:

uzerinden zaman geçti siz barıştınız ve şimdi mi soruyorsun ? yoksa ayrı mısınız ?

Ay gerçekten çok kırıcı oluyorsunuz :KK43:
Neden ? Eşinizin yaptığından fazla kırmamışımdır ama değil mi ? Ben neye sinir oluyorum biliyor musunuz ? Bir kadının kendisini bu kadar değersiz görmesine sinir oluyorum elin oğlu yapıyor ediyor biz de kabul etmeye çalışıyoruz ona sinir oluyorum. Erkeklerin çoğuna " nasıl olsa affeder kafasını " bazı kadınlar veriyor... Kabul etmişsiniz yutmuşsunuz niye kurcalıyorsunuz ? Üzülün diye demiyorum daha çok üzülmeyin diye kurcalamayın diyorum....

Sevginin biçimine bağlı.
Alışkanlık olmuşsunuzdur, o bile farkında değildir ama sevgi evrilmiştir. Aldatır ve sevdiğini dusunur.
Aradaki çekim halen kuvvetlidir. Aşk yerini sevgiye bırakmıştır ama bu sevgi annesine arkadaşına duyduğu sevgiden farklı olarak tutku barundiriyordur aldatmaz.
Erkekler düzenleri bozulsun istemediklerinden sevginin değiştiğini kendilerine bile itiraf edemiyorlar bazen.

Neden ? Eşinizin yaptığından fazla kırmamışımdır ama değil mi ? Ben neye sinir oluyorum biliyor musunuz ? Bir kadının kendisini bu kadar değersiz görmesine sinir oluyorum elin oğlu yapıyor ediyor biz de kabul etmeye çalışıyoruz ona sinir oluyorum. Erkeklerin çoğuna " nasıl olsa affeder kafasını " bazı kadınlar veriyor... Kabul etmişsiniz yutmuşsunuz niye kurcalıyorsunuz ? Üzülün diye demiyorum daha çok üzülmeyin diye kurcalamayın diyorum....
Haklisin canım tabiki daha kırıcı deilsin sadece sormak istedim kurcalamak değil :(

Haklisin canım tabiki daha kırıcı deilsin sadece sormak istedim kurcalamak değil :KK43:
İki türlü yorum gelir burada. Hangisine göre karar vereceksiniz peki ? Olmuş bitmiş kabul etmişsiniz ... Bundan sonra eşinize ne kadar aşk'la bağlısınız bu sorgulayn... Eşinizin sizi sevmediğini düşünürseniz boşanacak mısınız ? Ya da eşinizi eskisi gibi sevmiyorsanız terk edecek mısınız ? Cevap evet ise ; seven ve gerçekten adam olan adam aldatmaz.. ama cevabınız hayır ise ; o zaman daha fazla kurcalayıp evliliğinizi kendinize zindan etmeyin !

Back
X