Seven erkek aldatır mi

Evet kadinlar kulübünün tatlı güzel üyeleri başlıkta belirttiğim gibi

Seven erkek aldatır mi .
Bunu sormamın nedeni aldatildim . Ama çok seviyormuş beni boşluğa düşmüş vs vs . Üzerinden baya zaman geçti .
Aklıma takılan . Seven erkek aldatır mi
Ben seven erkek aldatmaz diyorum ama okadar okudum baktım araştırdım seven erkek aldatır diyende var aldatmaz diyende.
Erkeklerin çoğu seven erkekte aldatır diyor .
Bayanlar siz ne diyosunuz ? :KK43:

Not : aldatilma olayını anlatmak istemiyorum soru cevap şeklinde gitmemize gerek yok sadece konu üzerine konuşalım degerli düşüncelerinizi merak ediyorum :KK200:
seven aldatmaz.sen niye aldatmıyorsun?

Erkekten erkeğe değişir bu durum. Bir de erkeklerin sevgisiyle kadınların sevgisi farklı, kadınlar sevince daha sadık, tek eşliliğe bağlı oluyor ama erkek sevse bile yapısı gereği her çiçekten bal almak istiyor. Aldatmayan bile hiç yoktan dışarıda orada burada sizden uzakta gözlerini dikip bakıyor yani onlar için tek eşlilik uzak kavram
böyle cinsiyetci yazıları sevmiyorum.erkek ve kadın diye ayrılmıyor.bu işler kişilikle alakalı.erkegin nefsi var kadının yok mu?

Sadece seven erkek degil seven insan neden sevdigini böyle bir konuma dusursun ki? Herkes hata yapar buna inaniyorum ama bu baska bir konu.

Erkekler uçkurlarina sahip olamayip "vay bosluga dustum ama seni seviyorum" diyorlar. Seviyorsa mikisine sahip olsun canim.

Tecrubeli insanlar da hep soyler, bir kere aldatan ikinciyi de yapar. Sevginize, duygulariniza hakim olun. Sizi aldatan adama inanmayin, kendinize buni yapmayin. Lutfen.

Evet kadinlar kulübünün tatlı güzel üyeleri başlıkta belirttiğim gibi

Seven erkek aldatır mi .
Bunu sormamın nedeni aldatildim . Ama çok seviyormuş beni boşluğa düşmüş vs vs . Üzerinden baya zaman geçti .
Aklıma takılan . Seven erkek aldatır mi
Ben seven erkek aldatmaz diyorum ama okadar okudum baktım araştırdım seven erkek aldatır diyende var aldatmaz diyende.
Erkeklerin çoğu seven erkekte aldatır diyor .
Bayanlar siz ne diyosunuz ? :KK43:

Not : aldatilma olayını anlatmak istemiyorum soru cevap şeklinde gitmemize gerek yok sadece konu üzerine konuşalım degerli düşüncelerinizi merak ediyorum :KK200:
İnsan kadar doyumsuz başka bir varlık var mı acaba? Uzun süre önce bir psikoterapisti dinlemiştim. İnsan mutluyken dahi aldatabilirmiş. Yani bu nasıl bir olaydır kafam basmıyor. Günümüz insanının hazzı ilahıdır. Bu yüzden bu seviyorum ediyorum ayakları palavra.

Roportajda okumustum

Erkek neden ve nasıl aldatıyor?
- Güzellik ilişkiyi başlatır. Ama çoğu zaman güzel kadın egosundan sıkılıyor erkek. Çok da güzel olmayan ama cazibeli, cilveli kadınlarla aldatıyor.
Musss :kızgın:

böyle cinsiyetci yazıları sevmiyorum.erkek ve kadın diye ayrılmıyor.bu işler kişilikle alakalı.erkegin nefsi var kadının yok mu?

Bir şeyi sevmemen onun yalan olduğu anlamına mı geliyor ki? Ben demiyorum, araştırmacılar erkek doğasının tek eşliliğe aykırı olduğunu, içgüdüsel olarak her zaman çok eşliliği tercih ettiğini söylüyor. Yoksa banane ben de desteklemiyorum

Maalesef bu tür dusunceler var oldukca erkeklerin aldatmasina kilif uydurmasina gerek kalmiyor. Kendi ipimizi kendimiz cekiyoruz. Hem kendimize hem de erkeklere "zaten senin yaradilisin bu" diyerek midesizligini mesrulastiriyoruz.

Benim de nefsim var, ama ben yaparsam baska isimler takilir ne de olsa erkeklere gore nefsim daha az ya. Ama erkek yaparsa yaradilisi oyle. Yersen. Kendimizi kandirmaya ne merakliyiz ya.

Erkekten erkeğe değişir bu durum. Bir de erkeklerin sevgisiyle kadınların sevgisi farklı, kadınlar sevince daha sadık, tek eşliliğe bağlı oluyor ama erkek sevse bile yapısı gereği her çiçekten bal almak istiyor. Aldatmayan bile hiç yoktan dışarıda orada burada sizden uzakta gözlerini dikip bakıyor yani onlar için tek eşlilik uzak kavram
Bende sizinle aynı düşünüyorum. Peki erkek çok eşliyse neden evlilik kurumu var?

Roportajda okumustum

Erkek neden ve nasıl aldatıyor?
- Güzellik ilişkiyi başlatır. Ama çoğu zaman güzel kadın egosundan sıkılıyor erkek. Çok da güzel olmayan ama cazibeli, cilveli kadınlarla aldatıyor.
Musss :kızgın:
O halde kadınlar da kocaları göbek saldığında saçları döküldüğünde daha genç erkeklerle kocalarını aldatmalı :)

peki bir kadın kocasını aldattığında bahane olarak, "adam gibi seviyorum seni kocacım, ondan aldattım" diyebilir mi?
bi denesene konu sahibi,
aldatmana gerek yok sadece: "ben de seni, senin beni sevdiğin gibi seviyorum" de, bak bakalım ne diyecek :KK14:

Maalesef bu tür dusunceler var oldukca erkeklerin aldatmasina kilif uydurmasina gerek kalmiyor. Kendi ipimizi kendimiz cekiyoruz. Hem kendimize hem de erkeklere "zaten senin yaradilisin bu" diyerek midesizligini mesrulastiriyoruz.

Benim de nefsim var, ama ben yaparsam baska isimler takilir ne de olsa erkeklere gore nefsim daha az ya. Ama erkek yaparsa yaradilisi oyle. Yersen. Kendimizi kandirmaya ne merakliyiz ya.
En çok ta kadınların yapması beni sinirlendiriyor.bari sırtını sıvasınlar hadi koçum hadi aslanım sende aldat erkek oldugun tescillensin.

Benim bu konuya bakış açım şudur beni aldatan adam o saatten sonra seviyomuş sevmiyomuş umrumda olmaz. Bugun aldatan yarın yine aldatır. Beni aldatan başkasını da aldatır. O yüzden hiç de böyle birini kaybettiğim için üzülmem. Tabii ki çok acıtır ama bu hayallerin, hayal kırıklığının ya da geçmiş güzel günlerin acısıdır.

Bende sizinle aynı düşünüyorum. Peki erkek çok eşliyse neden evlilik kurumu var?
Erkeklerde seviyor elbet, sevmeseler bu kadar katlanmazlar. Ama onların evlilik sebepleriyle kadınların ki bir mi? Onların evlenme isteği tamamen seks, biz de istiyoruz onu ama daha çok aile olmak, özgür olmak, beraber her şeyi paylaşmak vs onlar bizim gibi değil.

Bir şeyi sevmemen onun yalan olduğu anlamına mı geliyor ki? Ben demiyorum, araştırmacılar erkek doğasının tek eşliliğe aykırı olduğunu, içgüdüsel olarak her zaman çok eşliliği tercih ettiğini söylüyor. Yoksa banane ben de desteklemiyorum
hangi araştırmacılar çok merak ettim .bunu örnek verip öyle oldugunu kabul etmek desteklemekle aynı şey.gayet normal yaratılışları bu diyorsunuz.iyi önüne geçene saldırsın.biz hayvanmıyız sadece iç güdülere göre hareket edelim beyinle nefis niye var.

Back
X