Seven erkek aldatır mi

hangi araştırmacılar çok merak ettim .bunu örnek verip öyle oldugunu kabul etmek desteklemekle aynı şey.gayet normal yaratılışları bu diyorsunuz.iyi önüne geçene saldırsın.biz hayvanmıyız sadece iç güdülere göre hareket edelim beyinle nefis niye var.

bizde de var elbet, ben zaten herkes şöyledir demedim genel geçer konuşuyoruz, ben sadece monogamiyle ilgili makaleler okuduğumda görmüştüm, etrafıma bakınca da çok net görüyorum bir kadın mutluyken, eşinden yana bir problemi yokken, seviyorken tamamen aidiyat hissiyle hareket ediyor gözü başka kimseyi görmüyor. Aynı şartlarda olan bir erkek ise ne kadar mükemmel bir ilişkide olursa olsun yine bakmaya devam ediyor. Ha yapan kadınlarda var haksızsın demiyorum, ama erkekler kadar değil

Siz Lady Strawberry Lady Strawberry 'ın yaptığı yorumu kırıcı bulduğunuzu söylemişsiniz. Aldatılmak kadar kırıcı olamaz. Ayrıca çok da güzel birşey demiş. Niçin kendinize değer vermiyorsunuz? Bir arkadaşımın annesi var. Kocasından bu gerekçe ile boşandı. Üç çocuğuna tek kuruş nafaka almadan aslanlar gibi bakıyor. Haysiyet insanın kendi kendisine verdiği değerdir. Ben aldatan insanların düzeldiğine iflah olduklarına inanmıyorum. Bakın yakın zamanda Murat Başoğlu meselesi vardı. Karısının yaptığı açıklama beni şoka soktu. Bu deneyimi sevgiyle karşılıyormuş. Aldatılmak ve bunu sevgiyle karşılamak ben bu kafayı anlamıyorum...

bizde de var elbet, ben zaten herkes şöyledir demedim genel geçer konuşuyoruz, ben sadece monogamiyle ilgili makaleler okuduğumda görmüştüm, etrafıma bakınca da çok net görüyorum bir kadın mutluyken, eşinden yana bir problemi yokken, seviyorken tamamen aidiyat hissiyle hareket ediyor gözü başka kimseyi görmüyor. Aynı şartlarda olan bir erkek ise ne kadar mükemmel bir ilişkide olursa olsun yine bakmaya devam ediyor. Ha yapan kadınlarda var haksızsın demiyorum, ama erkekler kadar değil
katılmıyorum saygı duyuyorum.

Erkeklerde seviyor elbet, sevmeseler bu kadar katlanmazlar. Ama onların evlilik sebepleriyle kadınların ki bir mi? Onların evlenme isteği tamamen seks, biz de istiyoruz onu ama daha çok aile olmak, özgür olmak, beraber her şeyi paylaşmak vs onlar bizim gibi değil.
Yaratıcı sistemi neden böyle kurgulamış sahiden merak ediyorum. Bu arada ben daha katıyım. Onların sevme becerisi olduğuna kesinlikle inanmıyorum.

Ben böylelerine erkek demiyorum.
İnsan da demiyorum tabi doğal olarak.
Bu yalana inandıysanız sizin adınıza gerçekten üzülürüm. Eminim ki genç ve güzelsiniz, kendinize yazık etmeyin. Belli ki iyi bir kalbiniz, saf bir sevginiz var. Böyle adam müsveddeleriyle heba etmeyin. Sizin gibileri haketmez onlar.

Bir şeyi sevmemen onun yalan olduğu anlamına mı geliyor ki? Ben demiyorum, araştırmacılar erkek doğasının tek eşliliğe aykırı olduğunu, içgüdüsel olarak her zaman çok eşliliği tercih ettiğini söylüyor. Yoksa banane ben de desteklemiyorum
Bende benzer şeyler okudum. Erkek çok fazla sperm ürettiği için bunu dağıtmak zorundaymış. Bilinçdışı olarak çok fazla kadını döllemeye programlanmış. Birde erkek oksitosin salgılamıyor kadın gibi partnerine bağlanmıyormuş.

Ben bölgelerine erkek demiyorum.
İnsan da demiyorum tabi doğal olarak.
Bu yalana inandıysanız sizin adınıza gerçekten üzülürüm. Eminim ki genç ve güzelsiniz, kendinize yazık etmeyin. Belli ki iyi bir kalbiniz, saf bir sevginiz var. Böyle adam müsveddeleriyle heba etmeyin. Sizin gibileri haketmez onlar.

Seven adam sevdiğini her an yanındaymış gibi hisseder. Eğer sen yanında değilsin diye hiç aklına bile getirmeden heyecan peşine düşüyorsa sevmek bunun neresinde?

Kendini kandırma. He kandırdın madem ortalığı bulandırma..
Ayrıca seven erkek aldatmaz, şerefsiz erkek aldatır.

Bir gazete erkeklerle neden aldattıklarına ya da hangi şartlarda aldatabileceklerine dair bir röportaj gerçekleştirmiş. Bakın elemanlar neler söylemiş.
-Uzun süre iş için uzak bir yerlerdeysem aldatırım. Sonuçta kadın ihtiyacımı gidermem gerektiğini bilmeli.
-Kendine bakmıyorsa aldatırım.
-Değişiklik özlediğim için aldatırım.
-Aynı anda iki kişiyi idare etmenin yarattığı o heyecan halinden ötürü aldatırım.
Daha bunun gibi bir sürü gerekçe vardı. Heriflerin tıyneti belli...

Bir gazete erkeklerle neden aldattıklarına ya da hangi şartlarda aldatabileceklerine dair bir röportaj gerçekleştirmiş. Bakın elemanlar neler söylemiş.
-Uzun süre iş için uzak bir yerlerdeysem aldatırım. Sonuçta kadın ihtiyacımı gidermem gerektiğini bilmeli.
-Aynı anda iki kişiyi idare etmenin yarattığı o heyecan halinden ötürü aldatırım.
Haspamlar

En çok ta kadınların yapması beni sinirlendiriyor.bari sırtını sıvasınlar hadi koçum hadi aslanım sende aldat erkek oldugun tescillensin.

Kesinlikle, kadinlar olarak bu yaptiklarini erkeklik olarak adlandirmasak, bunu kabullenmesek bu kadar yuzsuzlesemezler diye dusunuyorum. Umarim her kadin ke di degerini bilir ve bu duruma dusmesine izin vermez :KK54:

Ozaman söyle diyeyim bu konuyla deilde kendimle alakali.
Cevaplarınız doğru olduğu için kriici geldi .
Haklısınız .
Kendimi boşlukta çaresiz ve duygularını karmakarışık hissediyorum .
Evet kabul ettim . Pişmanlık duyuyorum . Tabiki birkere daha yaparsa bu ilişkiyi bitiricem çocuk falan bahane . Ben bu evlilikteki beklentimi sorgulamaya başladım . Bir kere temel sallandı suan esimin düşünceleri yaptıkları ni bi kenara koydum kendime veremediğim cevaplar var . Sevgimmi azaldı . . Sevgiye açlığım çoğaldı . Mutlu muyum değilim yanlışlar yapmak istemiyorum . Ama yeni bi hayat istiyorum sanki. Ask-i tekrar yaşamak gibi peki eşimle olurmu işte buna cevap bulamıyorum beğeniyorum ama sevgi ne düzeyde bunu ölçemiyorum . Aman çok karışık şeylere burundum heralde bunun pskolojini hala üzerimden atamamak ta olabilir . Hayatımı zindana mi çevirdim kurtuluşu varmi. Boşanmak çözümmu devam etmek çocuk için mi yoksa sevgi mi aliskanlikmi bi düşenin bozulmamamsi mi suan düzen önemli deil . Kendi hayatını sorgulamaktayim
O zaman konu başlığı ve konunuzun içeriği tamamen farklı. Kendinizi sorguluyorsanız o konu üzerinden konu açmanız gerekiyordu. Çocuk için devam edilmez, siz ayrıldığınız zaman çocuk ana babasından ayrılmıyor, tamam bir çocuk aile hayatı göremiyor olabilir ama şurada sorun bakalım annesi şu hayatı yaşayıp babasını affetmesini ister miydi? Büyük konuşmayayım fakat esim beni aldatsa kapının önüne koyarım. Çamaşırını ben yıkayıp utuleyecegim yemeğini ben yapacagm zor zamanlarında ben yanında olacağım hasta olunca ben basinda duracağım istediği zaman yatağa gireceğim ama o gidip sırf merak ya da heyecan uğruna beni aldatacak ? Büyük konuşmaktan Allah'a sığınıyorum fakat donuna kadar almazsam namerdim.

Buradaki yorumların bir çoğunda bile neredeyse erkeğin aldatması normal ve biyolojik bir olay gibi yorumlanmış. Yani kadınlarımız zaten aldatılmayı çoktan sindirmiş. Erkek yapısı gereği aldatır yalanını gerçek kabul etmiş.
Bu başka bir psikoloji sanırım. Bir erkeğe bağlanıp onsuz yapamayacak olmanın verdiği sığınma yalanıdır bence.
Seven aldatmaz. Aldatırsa sevmiyordur.
Aldatılırsanız affetmeyeceksiniz olup bitecek.
Kadının sadakati yapısından değil toplumun ve erkeklerin kadının aldatması durumunda kadına uyguladığı yaptırımdan kaynaklanır. Erkek karısını aldattı diye affetmez, boşar hatta döver hatta öldürür ve toplum o erkeği göğsüne basar, kadın aldatan kocasını boşamaya kalkar bu sefer toplum "canım erkektir aldatır" laflarıyla kadının üstüne gelir ve boşanmayı engeller.
Oysa ki, kadınlarımız dirayetli olup, aldatıldıklarında diğer kadınlara çamur atacaklarına tek kalemde kocalarını boşasalar, toplumdaki bu iğrenç yapıyı yıksalar bakın o zaman erkekler kolay aldatırmı.
Adam aldatıyor kadın affediyor, ohhhh evde karısı dışarıda metresi. Bir eli yağda bir eli balda. Nasıl olsa "ben seni seviyorum ama boşluktaydım, şuradaydım, buradaydım,... " mazeretleriyle yumuşayan evdeki kadın, "karımı hiç sevmiyorum, aramızda cinsellik yok, bizimki kağıt üstünde bir evlilik, ..." mazeretleriyle yumuşayan bir metres var. Adam neden rahatını bozsun ki değil mi?
Yani açıkcası suçlu erkekler değil affeden kadınlardır.
O kadar haklısınız ki üstüne söylenecek tek kelime yok....

Evet kadinlar kulübünün tatlı güzel üyeleri başlıkta belirttiğim gibi

Seven erkek aldatır mi .
Bunu sormamın nedeni aldatildim . Ama çok seviyormuş beni boşluğa düşmüş vs vs . Üzerinden baya zaman geçti .
Aklıma takılan . Seven erkek aldatır mi
Ben seven erkek aldatmaz diyorum ama okadar okudum baktım araştırdım seven erkek aldatır diyende var aldatmaz diyende.
Erkeklerin çoğu seven erkekte aldatır diyor .
Bayanlar siz ne diyosunuz ? :KK43:

Not : aldatilma olayını anlatmak istemiyorum soru cevap şeklinde gitmemize gerek yok sadece konu üzerine konuşalım degerli düşüncelerinizi merak ediyorum :KK200:

siz aldatırmısınız?
sevmiyor olsanız bile yolu yordamıyla ayrılırsınız dimi..
dolayısıyla karaktersiz insan aldatır.. zira seviyor olsa bile macera peşindedir, yakalanacağını düşünmüyordur..
zayıf ve karakteri eksik her insan aldatabilir..

İyi de ben her erkeği mi kastetmişim yorumumda? Erkekten erkeğe değişir demişim. Ayrıca bunu ben demiyorum, araştırmacılar diyor, erkek yapısı tek eşliliğe uygun değildir diye. Hani kalkıp bunu desteklesem amenna ama üstüne karşı çıktığım bir konu olmasına rağmen bizim orada da ota ot denir kusura bakmasınlar

Eğer sizin dediğiniz doğru olsaydı tek eşli hayvan cinsleri olmazdı. Doğada kuştan tutun da kurda kadar çok cins vardır. Bakınız bir de onlar tamamen yaradılışa göre davranış gösteriyor. İnsan denen cins ise düşünerek mantık çerçevesinde.
Bir de tek eşli bir cinsler içinde de bir erkeğin dişisini ayartmaya çalışan sülük erkekler çıkar mesela. İşte aldatan erkek de aynı öyledir. Maymun iştahlılığı normalleştirmektir yazdığınız araştırmanın adı..

İşte bunlara erkeğin o....su deniliyor.

Back
X