Seven erkek aldatır mi

böyle cinsiyetci yazıları sevmiyorum.erkek ve kadın diye ayrılmıyor.bu işler kişilikle alakalı.erkegin nefsi var kadının yok mu?
Bir söz vardır kötü gibi görünse de kadının daha akıllı ve sadakat dolu bir varlık olduğunu kanıtlıyor
Kadının bir aklı dokuz nefsi vardır, erkeğin ise bir nefsi dokuz aklı. Kadın bir akılla dokuz nefsine sahip çıkar da, bir erkek dokuz akılla bir nefsine sahip çıkamaz

Son düzenleme:
Adam olan aldatmaz...bu sevgiyle alakası yok sevip aldatanda karaktersiz sevmiyip aldatan da aynı ...bence boş ver istiyorsa aşkından ölsün karektersiz ötesi yok.. Aldatan erkek kaybetmeyi göze almıştır ki yapıyor ..

Belki erkekler sevdikleri kadini aldatir ama saygi duyduklarini asla aldatmaz. Bir erkek sevgilisini/karisini aldatiyorsa kesinlikle saygi duymuyor demektir. Saygi duyulmamak sevilmemekten daha agir bence.

Seven erkek aldatmaz net.

Sevginin değerini kıymetini bilir. Sevdiği insanı incitecek diye korkar. Aldatmak ne yahu.

Bakın belli ki siz seviyorsunuz ve belkide dönmek için yol yapıyorsunuz. Ama boşverin. Seven aldatmaz. Aldatanda hoçbirşeyi haketmez.

Yorumu yazan kişinin normalleştirmek gibi bir derdi yok ki. Sadece bilimsel araştırmaları söylemiş. Bende benzer şeyler okudum. Ona bakarsanız ben hayvanların birleşmesinin daha faydalı şeylere hizmet ettiğini düşünüyorum. Hayvanların haz almak ve değişik şeyler denemek gibi bir dertleri yok. Sapkınlıkları yok. Tek dertleri üremek ve neslin devamı. Üstelik etlerinden sütlerinden faydalanıyoruz.İnsan öylemi isterse çok ahlaklı isterse çok sapkın olabilir.

Karakteri saglamsa duzgun sever, sevse de aldatmaz sevmese de aldatmaz, ayrilir.
Herkes herkesi cok seviyor ama ortalik kan golu. Bazilari sevgisini icinde tutsa sevmese ne iyi olurdu.

Her ilişkinin dinamiği farklı. Kadın erkek ayırımını bırakarak seven insan aldatır mı diye düşünün. Bin çeşit insan var kimisi sevdiği insanı paylaşabiliyor kimisi katlanamıyor bu sizin nasıl olduğunuzla alakalı...

seven erkek bırak aldatmayı sevdiğinin kirpiğine kıyamaz.

Bizim ülkemizde ki ilişkilerde oldukça yozlaştı. Yakında açık evlilik lakırdaları ve yaygınlaşmasını duyarsanız şaşırmayın...

Seven aldatmaz.
İğrenir bir kere başka teni düşününce bile.
Sanırım sen affettin ama sindiremedin aklama çabalarına girmişsin.
Heh nasıl olsa affediyor diye aynı hatanın tekrarlanması kaçınılmaz.

Seven erkek aldatır desek gidip barışacaksın aaa nasılsa her seven de aldatıyormuş diye, seven erkek aldatmaz desek yazıklar olsun beni hiç sevmiyormuş deyip depresyona gireceksin. Bak canım aldatmanın bahanesi, sevmesi sevmemesi olmaz. Aldatma kadın olsun erkek olsun aç gözlülüktendir. Kendine ve karşındakine saygısızlıktır.

Nasıl bir boşluktaymış da gitmiş başkasıyla birlikte olmuş uzaydayız da haberimiz mi yok Seven erkek aldatmaz ama aldatıyosa da sevmiyodur diye bişey yok bence ay emaaann bu erkekler ne salakkklar ya

Bence seven erkek aldatır . Beyinen olmasa da bedenen aldatır.

Bayanlar yanlış anlaşıldım galiba ben seviyorsa aldatır diye barışmadım böyle tepkilere gerek yok . Söyledimde yorumda seven yapmaz diye . Ozaman niye barıştınız diceksiniz ben sevdiğim için birsans oğlum için barıştım he şuanda iyimiyim mutluluğum değilim . Sadece araştırmalarda okudum bide k.kulubune sormak istedim . Tabiki çaresine bakacağım uzun zaman oldu ama unutamadım unutmaidm burda amaç sorgulamak kurcalamak falanda deil amacım . Sevgim azaldimi azaldı . Evet katılıyorum size . Kadın kendine saygı duruyorsa barışmamalı . Ama o anki psikolojiyle insan ne düşündüğünü ne yaptığını anlamiyor kimsede gelip ayrıl demedi herkes barış barış baskı altında olmaktan dolayı barisilmis bisi. Eşini seviyomusun diye sorarsanız da sevdiğim için barıştım tabiki ama artık sevg8 kalmadı yorumundada yazdim sadece beğeni kaldı .. Evet haklısınız seven adam yapmaz sevsede sevmesede yapmaz adamsa ayrıldıktan sonra yapar cevablari okudum anladim zaten düşüncemde böyleydi . Kalkipta burdaki yorumlara bakıp şimdi gidip seni bosucam diyemem . Dememde . He boylemi devam ediceksin dersenizde hayir . .. cunku unutamadigim icin bende bosanmayi . Istiyorum kalkipda intikam alip ayni hataya dusmek istemiuorum . Herkesin yorumu için çok teşekkür ederim . Bazen kırıcılık derken dogru spylenince dedim ama bazilariniz abartiiniz yok severse aldatir tabii barış . Bilmem ne dalga geçilecek başka şeyler var dalga konusu icin de açmadım . Değerli düşünceleriniz için sagolun . Kadının düşmanı kadın derler ya harbi öyle . Destek de kostekte çok kimse kimsenin hayatı ni bilmeden yoruluyor yok haklı çıkarmak için burda böyle yaşıyorsun . Ben boşluğa düştüm lafini inanipta mi barıştım ya hevla vela sadece bunu diyorum ... herkes bri deil bianda silip atamadım . Ama şimdi atmayı düşünüyorum . Kalkıp sordum sormaz olaydım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…