- 22 Haziran 2012
- 8.468
- 37.317
- 548
- Konu Sahibi Bahcelerinenguzelgulu
-
Bir söz vardır kötü gibi görünse de kadının daha akıllı ve sadakat dolu bir varlık olduğunu kanıtlıyorböyle cinsiyetci yazıları sevmiyorum.erkek ve kadın diye ayrılmıyor.bu işler kişilikle alakalı.erkegin nefsi var kadının yok mu?
Seven erkek aldatmaz net.Evet kadinlar kulübünün tatlı güzel üyeleri başlıkta belirttiğim gibi
Seven erkek aldatır mi .
Bunu sormamın nedeni aldatildim . Ama çok seviyormuş beni boşluğa düşmüş vs vs . Üzerinden baya zaman geçti .
Aklıma takılan . Seven erkek aldatır mi
Ben seven erkek aldatmaz diyorum ama okadar okudum baktım araştırdım seven erkek aldatır diyende var aldatmaz diyende.
Erkeklerin çoğu seven erkekte aldatır diyor .
Bayanlar siz ne diyosunuz ?
Not : aldatilma olayını anlatmak istemiyorum soru cevap şeklinde gitmemize gerek yok sadece konu üzerine konuşalım degerli düşüncelerinizi merak ediyorum
Yorumu yazan kişinin normalleştirmek gibi bir derdi yok ki. Sadece bilimsel araştırmaları söylemiş. Bende benzer şeyler okudum. Ona bakarsanız ben hayvanların birleşmesinin daha faydalı şeylere hizmet ettiğini düşünüyorum. Hayvanların haz almak ve değişik şeyler denemek gibi bir dertleri yok. Sapkınlıkları yok. Tek dertleri üremek ve neslin devamı. Üstelik etlerinden sütlerinden faydalanıyoruz.İnsan öylemi isterse çok ahlaklı isterse çok sapkın olabilir.Eğer sizin dediğiniz doğru olsaydı tek eşli hayvan cinsleri olmazdı. Doğada kuştan tutun da kurda kadar çok cins vardır. Bakınız bir de onlar tamamen yaradılışa göre davranış gösteriyor. İnsan denen cins ise düşünerek mantık çerçevesinde.
Bir de tek eşli bir cinsler içinde de bir erkeğin dişisini ayartmaya çalışan sülük erkekler çıkar mesela. İşte aldatan erkek de aynı öyledir. Maymun iştahlılığı normalleştirmektir yazdığınız araştırmanın adı..
Evet kadinlar kulübünün tatlı güzel üyeleri başlıkta belirttiğim gibi
Seven erkek aldatır mi .
Bunu sormamın nedeni aldatildim . Ama çok seviyormuş beni boşluğa düşmüş vs vs . Üzerinden baya zaman geçti .
Ben seven erkek aldatmaz diyorum ama okadar okudum baktım araştırdım seven erkek aldatır diyende var aldatmaz diyende.
Not : aldatilma olayını anlatmak istemiyorum soru cevap şeklinde gitmemize gerek yok sadece konu üzerine konuşalım degerli düşüncelerinizi merak ediyorum
seven erkek bırak aldatmayı sevdiğinin kirpiğine kıyamaz.Evet kadinlar kulübünün tatlı güzel üyeleri başlıkta belirttiğim gibi
Seven erkek aldatır mi .
Bence seven erkek aldatır . Beyinen olmasa da bedenen aldatır.Evet kadinlar kulübünün tatlı güzel üyeleri başlıkta belirttiğim gibi
Seven erkek aldatır mi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?