Seven erkek aldatır mi

Aslında sizin şahsınıza birşey denmedi. Sanki sizde durumu kabul etmek inanmak için safça bir tutum sergiliyorsunuz diye düşündük. Lütfen üzülmeyin. Eminim ki herşeyin en iyisine layıksınız. Belli ki gönlünüz kırılmış. Eminim ki kolay birşey değildir. Sadece biraz da kendinize değer verin. Kocanız çocuğunuz insan evladıysa psikolojileri varsa sizde insan evladısınız sizin de duygularınız var. Güzel bir yaşam diliyorum..

Aldatmaz, aldatmamali. Ben yapım gereği hep flörtöz bir insan oldum. Hoş bulduğum erkeğe baktım, canimin istediğine pas verdim ama asla ilişkim varken aklıma bir başkası takilmadi. Sevmediğim sevgililerim de oldu. Onları da karakterim gereği aldatmadim ama gözüm arada başka erkeklere kaymış olabilir. Yani erkekler yapısı gereği sevse de sevmese de aldatır olayı yalan. Kadınlar da tek tip değil neticede. Kadının da çapkını oluyor.
Ha bu arada tek eşlilik sanılanın aksine yalnızca erkeklerin değil kadının da doğasında yoktur. Ama nedende hep erkekler ve onlara hak vermek isteyen kadınlar bu bahanenin arkasına saklanirlar.

Çapkın gibi durumu normalleştiren ifadelerden hoşlanmıyorum. Madem sevmiyorsunuz ne diye sevgili oldunuz? Sizin çapkın dediğinize ben aranan diyorum.

Aldatmak bir hata degildir bir tercihtir.Boşluğa düştüm,sıkıldım vs bunun gibi bahanelerin arkasina sıgınıp aldattim denilemez.O an sizi kaybetmeyi göze almiş demektir o kişi bir an için bile olsa.Sizin affedebileceginizi de hesaplamiş zaten.Karşınızdaki insana kaybetme korkusu vermedikce o kişi sizi sürekli garanti yanında gördüğü için bu şekilde bahanelerin ardına sığınıp aldattim diyor ve devamını de getiriyor seven hic bir insan aldatmaz.Her insanin düşünme yetisi var sonucta o an sizi gözden cikarmis zaten.Bu şekilde genellemeler de besliyor bu olayi zaten kimse için kendinizden ve kişiliğinizden taviz vermeyin.

bu konuyu açtığına göre olabilir, aldatabilir vs denmesini bekliyorsun ama maalesef gerçekle ortada...aklın, kalbin bir başkasındayken nasıl bir başkasını dokunabilir, düşünebilir ki insan?

Tövbe yarabbim :)
Ciddileşiyorum.. aslında çok acı bi tablo kendini bu kadar değersizleştirmesine üzüldüm...
Yani mutlu şuan ama ben geçmişte yaşadıklarından dolayı karşısında ki adama maalesef saygı duyamıyorum. Hala daha derim sen unutmuş olabilirsin ama ben senin çektiğin acıları unutmadım diye.

Çapkın gibi durumu normalleştiren ifadelerden hoşlanmıyorum. Madem sevmiyorsunuz ne diye sevgili oldunuz? Sizin çapkın dediğinize ben aranan diyorum.
Sizin keyfinize göre yaşarım bundan sonra. Çapkın ifadesinden hoşlanmiyorsunuz ama aranan çok hoş bir ifade öyle mi? Bekar ve yalnız bir insan istedigiyle onun da yalnız olması şartıyla tabi flört edebilir bunda ne sakınca var?

Evet seven de aldatir. Ama bazisi esinden çok sogumustur, artık sevmiyordur ama yine de aldatmak aklının ucuna gelmez.
Bu sevmekle alakalı değil karakter meselesi. Mesela eşini seviyor ama karsisinda güzel bir kadın var o anda karşı koyamıyor. Olabilir çünkü karakteri öyle. O adam o kadar.
Aldatmak sevip sevmekle, eşin hatalarıyla falan ilgili değil. Direk olarak kisinin karakteriyle ilgili.

Çapkın ifadesi genelde bu tür durumları normalleştirmek için kullanılır. Üstüne bir de marifetmiş gibi anlatılır. Kimin nasıl yaşadığı beni ilgilendirmez. Ama kimse birini sevmediği halde sırf adı sevgili olsun ya da eş olsun diye yanında çanta gibi gezdiremez. Ben buna takıldım. Yoksa banane ki kim kiminle ne yapmış.

Hangi durumları onu bir anlasam? Normal olmayan durum ne? Kadınlar da flörtoz olabilir erkeklere has bir durum değil anlaminda yazdim onu. Aldatmadan bahsediyorsaniz kimseyi aldatmadigimi ve aldatmaya da normal bakmadığımı ilk mesajimdan anlarsınız. Evet sizi ilgilendirmez kimle sevgili olduğum da yine de içiniz rahat etsin hoşlandığım için sevgili oldum sevmiyordum ama belki severim dedim olmadı. O da biliyordu durumu. Ayrıldım zaten çok uzun sürmedi. Bende bu sırada gelişiyor işler, tanımadan nasıl sevebilirim?Sevgili olmadan birini seversen buna platonik diyoruz. Yahu bu ülkede 3 gün gördüğü insanla evleniyor insanlar görücü usulü adıyla, onlara da soruyor musunuz sevmeden niye evlendin diye?

Bilim maalesef erkeklerin tekelinde olduğu için böyle sonuçlar çıkarıyorlar. Bazı şeylere çok inanmamak lazım.

Az seven aldatır çok seven aldatmaz
Az sevip çok sevdiğini nasıl anlayacağiz? Atıyorum 10 yıllık evli bir kadın 10 yıl boyunca aldatılmadı 11. Yılda olan oldu. Bu durum da ne oluyor 10 yıl boyunca seven adam 11 yılda sevgisi mi bitti? Bu şimdi sevmiş mi oluyor yoksa hiç sevmemiş mi oluyor? Sanırım benim beynim yandı.

Sevgi beslenmesi gereken birşey
Azalabilen bitebilen birşey
Erkekler ketum oluyor sevgisi ne durumda azaldı mı arttı mı çok belli etmiyorlar
Kadın da sevildiğini zannederken aldatılıyor şok yaşıyor
Sevgi bitmişse adam terkediyor azalmış yıpranmışsa geri dönmek istiyor
Aldatılma mevzusu karşısındaki kadının tutumu adamın karısına aşkını perçinleyebiliyor
Bu aşkı ömrünce bekleyen kadın da affetmek istiyor işte o hayal ettiği aşık adamı karşısında buluveriyır
Pişman süklüm püklüm emrine amade
Amaaaa işte hiçbirşey eskisi gibi olmuyor
Keşke aşk kırıntılarıyla yetinseydim de bunları yaşamasaydım diyorsunuz kendinize
BİZZAT YAŞADIM
Çocuğunuz yoksa affetmeyin kesinlikle
Ama çocuk varsa babasının bi anlık zaafının bedelini boşanmış bir anne baba ile yaşayarak ödemesin
Adamı adam etmeniz gerek ama terapi almalı kendini resetlemeli
Yönetmesi çok zor bi süreç Allah kolaylık versin
Siz de terapi alın mümkünse

aldatmanın sevgi ile alakası yok bence
karakterle , adam olmakla alakası var
ne erkekler var karısına asık ama gözü aç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…