• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seven Erkek Nasıl Anlaşılır ?

Peki aslan burcu odun gibi sert olan duygularını çok belli edemeyen ama ilgisini hep hissettiğin adamın nasıl anlaşılır :( şuan moralim gerçekten bozuk :(

erkekler sevıyormu bılmıyorum yada bana hıc seven biri rastlamadı. cunku kalp kırmakdan baska bişi yapmadılrr

içinizde şüphe varsa orada durun derim.
ama yaşadıklarınız içinize siniyorsa, mutluysanız ve şüpheleriniz yoksa sorun yoktur bence.

Çiğdem Tunç bir tv prg da;Seven erkek arar,arayan erkek sever demişti,tecrübe ile sabit bu cümle.

Seven erkek kıyamaz...
Net!
Benim tek kriterim bu.

Saygılıdır.

Valla 4 sevgilim oldu şimdiye kadar.Bunlardan 2.si gerçekten sevdi beni, diğerleri de sevmiştir kendilerince ama saman alevi tarzında. 2. sevgilim mesela beni benden çok düşünür korur, kollar sahiplenirdi. Hep sevildiğimi bilirdim, hissederdim onun yanındayken. Bakışları bile diğer insanlardan daha farklıydı. Sonra ben gittim onu terkettim Allah da belamı verdi :D

Bu konuda bu aralar ciddi sıkıntı yaşıyorum bende. Yani şu ana kadar kim benden hoşlansa şappadanak anlardım yeteneğimi mi yitirdim karşımdaki insan mı belli etmiyor edemiyor anlamıyorum ama sevgilim diye hayatıma aldığım insanın beni sevmediğini düşünüyorum zaman zaman. Bu da beni çok incitiyor :/ Napabilirim sizce? :110:

ağzıyla kuş tutsa anlamayız:KK53: seven erkek fedakar erkek diğerleri başka şey seviyodur:KK14:

valla beni seveni anlamamakta master yaptım...her söylendiğinde ufak çaplı bir şok yaşıyorum ondan beklemezdim yahu diye..
ha ben severim çok güzel ama sevdiğim kişi sevmiyorsa anlam çıkarmakta da master yaptım ama artık tecrübeliyim anlam çıkarsam da yok öyle değildir ya diyorum..
yani bir ayarı tutturamadım...:)))

Ben hayatımda bi tane samimi seven erkek tanıdım. Onu da ben sevemedim. Bi tane de çok tecrübesiz, benim için çok acı bi ilişki yaşadım. Onun hiç sevmediğini de düşününce iyiden iyiye anlıyorum şimdi. Şunu söyleyeyim, seven insan sana yazmaya çekiniyor, kafasında binbir türlü şey kuruyor, düşünüyor, sen nasıl bulursun bunun üzerinde düşünüyor, sana saygı duyuyor, incinmeni istemiyor. Bunlar çok genel tabirler ama bunları derinden derinden hissettiriyor sana. Bütün arkadaşlarına senden bahsediyor, hayatını sen merkezli yaşıyor, üstelik sen sevmesen karşılık vermesen de ve onun çevresinde gayet güzel donanimli kizlar olduğu hâlde seni sevmekten vazgeçmiyor. Senin bi ozelligin oldugu icin degil, o seni istedigi icin, bunu da hissediyorsun. Yüzündeki ufacık çizginin neden olduğunu bilmek istiyor mesela, bunu ona anlattiğin için teşekkür ediyor sana. Söylemek istediklerini şarkılara yansitiyor, sen hasta olsan, bütün gece elinde telefon seni bekliyor. Kıyamıyor seven erkekler. İncitemiyor. Bir de bence, bir kadını çok sevebilen bir erkek annesinden çok sevgi görmüştür. Bu benim gözlemim, bana göre olan bişey, istisnalar vardır tabi.
Sevmeyen erkek, seni kırmaktan çekinmez. Bana vazgeçilmez değilsin diye günde üç kere hatırlatıyordu söz konusu şahıs mesela. Seninle herhani bişeyin için zaman geçirir, güzelliğin olabilir ya da bulunduğun konum, değişir. Bunu da hissedersin. Sana ait şeylerle o övünür çünkü başkasına. Bencilce davranır, plânları kendine göre yapar, senin tatlı heyecanın onun gözünde salaklıktır. Aklı eskiye gider, aklı yeni gördüğü kızlara gider, aklı spor salonunda tanıştığı güzel kızı nasıl buluruma gider, aklı senden başka herseye gider.
Böyle işte. Biz salak kizlar, hırs yaparız. Değiştirmek isteriz, bizi sevsin isteriz, biz çok sevince düzelecek zannederiz. Hissedilmesi normal, uygulamaya geçirilmesi tehlikeli duygular bunlar. Bi hoşçakala sığdırabilmeli hepsini, vakti gelmişse.

Dogru söze ne denir...Bir adamın planının içinde yoksan zaten malum...Gösterdigi sevgisi de yalandır.
Bunlara ek, JessicaJoy'un şu lafı dogru ilk sayfalardaki,
''Ama bir "beni amma da çok seviyor" dediğiniz bir de "acaba seviyor mu" dediğiniz adamdan korkacaksınız.
Çünkü bir şeyler ters gidiyordur...''

Ben birinin beni gerçekten sevdiğini düşünmüştüm..
Fireleri vardı ama seviyor derdim..
Herkeste derdi bunu..
Sonra gitti başkasına aşık oldu :KK53:

Şimdiki sevgiliminde sevdiğine inanıyorum..
Önceki sevgilimden daha çok buna inanıyorum çünkü ondaki bazı umursamazlıklar falan yok...
Bununlada çok sorun yaşadık ama ayrılınca çok üzüldü..
Çok uğraştı..
Kırdığında gerçekten özür diledi..
Bişeye ihtiyacım varsa bendede para sıkıntısı varsa gitti kendi aldı..
Sen al ben öderim dedi..
Çok istediğim bişeyi yıl dönümümüz sevgililer günü doğum günü gibi şeylerle aldı :)
Kendisinde 20 tl varsa 10 10 bölüştük aynı şekilde bende yaptım onu..
Çok üzüldüğümde geldi yanımda oldu.
Ben bırak beni dediğimde bırakmadı..
vs vs vs...
Ama her an bunlar bitebilir biliyorum..
Herşeyin sonu var çünkü..
Hayırlısı artık :nazar:

3-4 aydır biriyle konuşuyorum ve gerçekten ilgilendiğini hissediyorum ama buluşma konusunda hiçbir şekilde sesi çıkmıyor. moralim bozukken hemen sorar destek vermeye çalışır senden hoşlanan vardır fark etmiyorsun bence diyor belki erkek söylemeye konuşmaya çekiniyodur diyor ama buluşma konusunda hibir şekilde buluşalım demiyor

Back
X