Seven İnsan Sevdiğini Bazen Bakımsız ve Çirkin Bulur mu?

or_kidem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2010
219
2
46
İstanbul
İnsan sevdiğini en bakımsız halinde bile güzel bulur mu? Yoksa ne bu hal diyerek yüzünü çevirir mi?

Bulabilir de bu dile getirilmez yani karşısındaki insanı kırar böyle bir düşünce bunun farkında olması lazım. Ayrıca her an da bakımlı pür makyaj topuklu ayakkabılarla da gezilmez. O erkekler sanıyorlarmı ki o televizyonda gördükleri mankenler, şarkıcılar, sunucular hep öyle barbi bebek gibi dolanıyorlar etrafta. Çoğu dışarda özel hayatlarında makyajsız özensiz bir şekilde dolaşıyorlar görüyoruz makyajsız hallerini de.

Canım duruma göre değişir bu.
Örneğin bir erkek dışarıya beraber çıktığı kadının özensiz olmasından asla hoşlanmazken,
Aynı adam aynı kadının yataktan yeni çıkmış, saç baş dağınık halini çekici bulabilir.

Bence sen yaşadığın ya da şahit olduğun olayı anlat ona göre yorum yapalım

benimki bakımsız daha çok seviyo arıza mıdır , psikopat mıdır bilmem
bakımlı olmamı istiyen bi sevgilim olmasını çok isterdim.
aksine bakım yapmama şiddetle karşı olan bi adamla birlikteyim

Birini her zaman güzel bulmak imkansız,illa ki insanın formsuz olacağı günler olacaktır.Ünlü mankenler bile her zaman güzel görünmeyebiliyor gözümüze...

ben bu konuda çok gerçekçi konuşucam o seven insan her haliyle beğenir hikayesine katılmıyorum biz eşimle birbirimizi deli gibi severiz ama giyinip süslensem adamcağız bayılıyo dahada bi ilgileniyo aynı şekide bende öyle o biraz saçına başına jöle sürsün parfüm sıksın bayılırım.ha diğer zamanlarda sevmiyomuyuz tabiki hasta olduğumda berbat oluyorum veya o işten geldiğinde kirli paslı yine seviyoruz ama hep o halimizle kalsak bilmiyorum nolur açıkçası ben bile sürekli paspal saç baş dağınık makyajsız bakımsız bi kadına tahammül edemem bi erkek napsın öyle kadını yada bi erkek sürekli ter koksa ne kadar sevebilirim :44::44:

bazı erkekler kıskandıkları için böyle düşünüyolar başka erkeklerin dikkatini çekmesin filan diye ama tabi bunu derken sana pis pasaklı dolaş demiyodur bazı erkekler sade abartısız ama derli toplu temiz olması yeterlidir bana göre buda bi bakımdır yani.tanıdığım bir sürü insan var böyle asla makyaj yaptırmazlar biraz şık giyinse kızarlar ne bu hal düğünemi kokteylemi gidiyosun diye tarz meselesi tabi bazıları doğal sever ama bu bakımsızlık demek değil bana göre

çok uzak mesafelerde oturuyoruz. bizim tarafta işi varmış pat diye çıkageldi. benailevi sorunlar nedeniyle sabaha kadar uyuyamadığım için gözler şiş, sabah üzerime bulduğumu geçirip evden çıktım sıfır makyaj saçlar yukarıdan toplanmış ve beni ilk defa böyle görüyor. görselliğe de önem verir kendisi. Sanki bana uzak davrandı gibi geldi. bende o haldeyim diye kasıldım baya. uff çok kötüydü yaa

bende canım
makyaj yapınca biraz uzak duruyor gibime gelio ama hiç bişey sürmeden gitsem göz kalemi dahi bayılıyo ya anlamadım gitti

yok bizimki bakımsızlıga varıyor , ter kokmam,üstüm başım temizdir ama makyaj yok , özenerek giyinebileceğim her türlü kıyafeti reddediyor, ne kadar dikkat çekmezsem o kadar iyi.
Kaşların,çıkmış bıyığın çıkmış desin bir kere ! Nerde.
Sırf tepki vermesi için 2 haftayı geciktir kuaföre gitmiyorum. Tepkisi yok canım sen abartıyorsun, normalsin.
Kanımca kendine güvensizliğinden kaynaklanıyor. Bakımlı olursa dikkat çeker felsefesi.
İş değiştiğimde bunu engelleyemeyecektir. Zira yetkili bir makamda geçersem mecburi olacak bakım.
Epey canım sıkkınmış bu konuda!

İyi de güzelim o zaman sizin sorununuz bambaşka
Sırf bir kere bu halde gördü diye soğuk davranabildiyse ya da en azından sen negatif birşeyler hissettiysen...:26:
İnsanlık hali bu hastalık da olur, üzüntü de olur.
Nişanlım beni çok süslü püslü de görmüştür ama hasta, perişan ve yorgun da görmüştür.
Tabi ki insan bakımlı hali daha çok beğenir ama kırk yılda bir böyle görünce aranız bozulcaksa ohoooo...
Ne kadar zamandır berabersiniz bir de yaşlarınız kaç merak ettim.

bulur aslında..ama bakmaktan bakmaya fark var bide öle düşünmek lazım..ben çok gördüm mesela kız süslenmiş makyajı var şık bişey işte belli bi yere gidiyolar ama yanındaki erkek çekmiş pijama gibi bi eşofman üstüne..ee gelde beğen:)açıkcası ben o kız yerinde olsam beğenmem yani:)yada tersi kız bakımsız erkek takım elbie yada başka şekilde şık olurmu hiç...
ondan bence beğenmemek doğal..ama bu sürekli beğenmeme değil bazı hallerinde yani..ben beğenmesem bunu ona faretmeden bi şekilde derim ve yanıma öle gelmesini engellerim mesela..ki öle yanıma özensiz gelecek birini de bulmam istemem ben:)

belki onun iyiliği için yapıodur bunu insan sevdiği insanı yerden yere vururmuş derler ... kımse sevdıgı insanın kötülüğünü istemez sonuçtaa ama tabıkı brıne aşıksan sevıyorsan elınden kaçırmamak için brz bakımlı olmakta çok fayda var

2,5 yıldır. o 24 ben 23. o her zaman bakımlı ve güzel bulurdu beni. bu sefer ne bileyim soğuk davrandı gibi hissettim.

bazen olur böyle durumlar sonuçta evlenince 24 saat birlikte geçiyo ee illa yatarken makyajı silceksin saçın başın dağılacak bunda bişey yok sonuçta evde işim varkende böyle.ama işim bitince normal günlük kıyafetimi giyerim hafif makyajımı yaparım parfümümü sıkarım akşam eşimide öyle karşılarım yani önemli olan sürekli dağınık olmamak .tabi görüntüye önem veren erkekler için bazıları öyle değilmiş arkadaşın yazdığına göre.ama seninki belli önem veriyo ama o şekilde görüpte hemen yüz çevirmek küçümseyerek bakmakta çok ayıp belkide o an morali bozuk olduğu için öyle davranmıştır yanlış anlamış olabilirsin.bence rahat ol hiç kasma bozuntuya verme öyle yapınca daha kötü görünürsün gayet rahat davranmalısın.sonuçta evine aniden gelmiş.tuvalet giyerek karşılamanı filan beklyecek hali yok gerektiği yerde tabiki giyinip süslenirsin

Benimki benim her zaman bakımlı olmamı ister.. Kiloma saçıma vs. bakıcam dikkat edicem kendime.. Ama aynı zamanda aşırı makyaj yapmamı istemez.. Doğal halin daha güzel gelio bana der ( ne kadar doğru söylüo bilmem ) geçen haftalarda yanına gittim ( farklı şehirlerde yaşıyoruz) metrodayız beni otogara bırakıcak.. rujumu silio napıosun dedim :26: benden ayrılıosun böyle rujla gitmeni istemiyorum dedi

2,5 yıldır. o 24 ben 23. o her zaman bakımlı ve güzel bulurdu beni. bu sefer ne bileyim soğuk davrandı gibi hissettim.

nişanlıyken bigün eşimde böyle beni evde uykudan kalkmış vaziyette darmadağın üzerimde eski pijamalarımla görmüştünapiyim canım dışarı çıkarken öyle gezmiyoruz heralde görüyo oda zaten .şimdi uyurken bile tabi daha şık oluyorum ama bekarken oooo salıyodum evde amaaaan boşver hemen bi kere dağınık gördü diye soğuyacaksa ondan bi halt olmaz demekki boşveeeerrr

Bana pek normal gelmedi bu durum.
2.5 yıl az dağil ki.
İyice birbirinize bağlanmış olmanız gerekir.
Üstelik 24 yaşında bir adamdan bahsediyoruz, 17 yaşında bir ergenden de değil.
Size mesafeli durmak yerine ilgilenmeli ve neden şiş gözlerle dolaştığınızı sorması, sizi teselli etmesi gerekirdi.

aklıma getirdiniz birde ; 'ayı yavrusunu severken öldürürmüş'..misali..
yalnız sadece son dediğinize ben katılmıyorum fazla..bence kaçırmamaktan öte insan kenisi için yapmalı bakımını..yoksa dışarda süslü evde bakımsız saçlar toplanmış rastgele..bu olmamalı..çoğu boşanma bundan diye düşünüyorum ben birde..seviliyken adam görüyo manken gibi ama evlenince bakıo evde,yattığı yerde kadınmı var adammı belli değil:)ondan ilk insan kendisi için apmalı sonra karşısındaki için..

gayet şık bir şekilde gelmiş görünüşe önem verir ya kendisi.
ve üstüne üstük çok kastım kendimi daha kötü oldu ve aramadı hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…