benimki bakımsız daha çok seviyo arıza mıdır , psikopat mıdır bilmem
bakımlı olmamı istiyen bi sevgilim olmasını çok isterdim.
aksine bakım yapmama şiddetle karşı olan bi adamla birlikteyim
çok uzak mesafelerde oturuyoruz. bizim tarafta işi varmış pat diye çıkageldi. benailevi sorunlar nedeniyle sabaha kadar uyuyamadığım için gözler şiş, sabah üzerime bulduğumu geçirip evden çıktım sıfır makyaj saçlar yukarıdan toplanmış ve beni ilk defa böyle görüyor. görselliğe de önem verir kendisi. Sanki bana uzak davrandı gibi geldi. bende o haldeyim diye kasıldım baya. uff çok kötüydü yaaCanım duruma göre değişir bu.
Örneğin bir erkek dışarıya beraber çıktığı kadının özensiz olmasından asla hoşlanmazken,
Aynı adam aynı kadının yataktan yeni çıkmış, saç baş dağınık halini çekici bulabilir.
Bence sen yaşadığın ya da şahit olduğun olayı anlat ona göre yorum yapalım
benimki bakımsız daha çok seviyo arıza mıdır , psikopat mıdır bilmem
bakımlı olmamı istiyen bi sevgilim olmasını çok isterdim.
aksine bakım yapmama şiddetle karşı olan bi adamla birlikteyim
bazı erkekler kıskandıkları için böyle düşünüyolar başka erkeklerin dikkatini çekmesin filan diye ama tabi bunu derken sana pis pasaklı dolaş demiyodur bazı erkekler sade abartısız ama derli toplu temiz olması yeterlidir bana göre buda bi bakımdır yani.tanıdığım bir sürü insan var böyle asla makyaj yaptırmazlar biraz şık giyinse kızarlar ne bu hal düğünemi kokteylemi gidiyosun diye tarz meselesi tabi bazıları doğal sever ama bu bakımsızlık demek değil bana göre
çok uzak mesafelerde oturuyoruz. bizim tarafta işi varmış pat diye çıkageldi. benailevi sorunlar nedeniyle sabaha kadar uyuyamadığım için gözler şiş, sabah üzerime bulduğumu geçirip evden çıktım sıfır makyaj saçlar yukarıdan toplanmış ve beni ilk defa böyle görüyor. görselliğe de önem verir kendisi. Sanki bana uzak davrandı gibi geldi. bende o haldeyim diye kasıldım baya. uff çok kötüydü yaa
2,5 yıldır. o 24 ben 23. o her zaman bakımlı ve güzel bulurdu beni. bu sefer ne bileyim soğuk davrandı gibi hissettim.İyi de güzelim o zaman sizin sorununuz bambaşka
Sırf bir kere bu halde gördü diye soğuk davranabildiyse ya da en azından sen negatif birşeyler hissettiysen...:26:
İnsanlık hali bu hastalık da olur, üzüntü de olur.
Nişanlım beni çok süslü püslü de görmüştür ama hasta, perişan ve yorgun da görmüştür.
Tabi ki insan bakımlı hali daha çok beğenir ama kırk yılda bir böyle görünce aranız bozulcaksa ohoooo...
Ne kadar zamandır berabersiniz bir de yaşlarınız kaç merak ettim.
çok uzak mesafelerde oturuyoruz. bizim tarafta işi varmış pat diye çıkageldi. benailevi sorunlar nedeniyle sabaha kadar uyuyamadığım için gözler şiş, sabah üzerime bulduğumu geçirip evden çıktım sıfır makyaj saçlar yukarıdan toplanmış ve beni ilk defa böyle görüyor. görselliğe de önem verir kendisi. Sanki bana uzak davrandı gibi geldi. bende o haldeyim diye kasıldım baya. uff çok kötüydü yaa
2,5 yıldır. o 24 ben 23. o her zaman bakımlı ve güzel bulurdu beni. bu sefer ne bileyim soğuk davrandı gibi hissettim.
2,5 yıldır. o 24 ben 23. o her zaman bakımlı ve güzel bulurdu beni. bu sefer ne bileyim soğuk davrandı gibi hissettim.
belki onun iyiliği için yapıodur bunu insan sevdiği insanı yerden yere vururmuş derler... kımse sevdıgı insanın kötülüğünü istemez sonuçtaa ama tabıkı brıne aşıksan sevıyorsan elınden kaçırmamak için brz bakımlı olmakta çok fayda var
nişanlıyken bigün eşimde böyle beni evde uykudan kalkmış vaziyette darmadağın üzerimde eski pijamalarımla görmüştünapiyim canım dışarı çıkarken öyle gezmiyoruz heralde görüyo oda zaten .şimdi uyurken bile tabi daha şık oluyorum ama bekarken oooo salıyodum evde amaaaan boşver hemen bi kere dağınık gördü diye soğuyacaksa ondan bi halt olmaz demekki boşveeeerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?