- 19 Ocak 2011
- 1.347
- 161
- 123
gayet şık bir şekilde gelmiş görünüşe önem verir ya kendisi.
ve üstüne üstük çok kastım kendimi daha kötü olduve aramadı hala
yüzü 1 karıştı giderken ne o bakımsız haldeyim gözler şiş o yüzden mi böylesin dedim. ne alakası var dedi. gitti daha sonraben senin yerinde olsam hiç üstüne düşmem ararsa konuşursun aramazsa paşa gönlü bilir rahat ol üzme kendini
şöyle de düşünüyor olabilir. demek ki beni hiç önemsemiyo benim için özenmiyo bakım yapmıyo diye. şahsen ben böyle düşünüyorum. sevgilimle buluşacağım zaman bin tane kıyafet deniyorum bin kere makyajımı silip tekrar yapıyorum o da öyle anlatıyo bin kere aynaya bakıyorum ya falan diyo yanına gelmeden önce. bu birbirimize karşı özen gösterdiğimizi gösterir. benim sevgilim de paspal paspal yanıma gelse insan biraz özen gösterir ya beni hiç önemsemiyo mu diye düşünürüm tabi onu kırmamak için bunu dile getirmem o ayrı konu. belki sizin sevgilinizde ona özen göstermediğinizi düşünüyodur. bunu çok dert etmemeli bence ilerde evlendiğinize ne olcak peki ? sabah kalkar kalmaz makyaj yapmanızı mı beklicek ? makyajsız bakımsız halinize bakamıcak mı ?
önemsemiyo olur muyum. sorunda o zaten pat diye çıkıp geldi önceden ayarlanmış bişey değil
Sizi bilmem ama ben bulurum...erkekte temızlık ve bakım olmazsa olmaz...ama erkekten erkeğe değişir ..ama kim sevmez bakımlı mis kokan bir bayanı kızlar ...
Hiç gülümseyesim yoktu :81:insan sevdiği insanı yerden yere vururmuş derler...
görünüşe çok önem veren biri. gayet şık bir şekilde gelmiş. ne bu şıklık dedim. benim kendime saygım var dedi. gelde kuruntu yapma2 buçuk yıllık bir ilişki az buz bir zaman da değil. yazılan yorumları okumayarak öyle yorum yazmıştım ama şimdi okudum da garip yani. bunları aşmış olmanız gerek diye düşünüyorum bu zamana kadar. ben olsam arayıp sorunun ne olduğunu öğrenmeye çalışırdım ve kesinlikle bunun senin kuruntun olduğunu düşünüyorum. kesinlikle başka bir sebebi vardır erkek arkadaşının :s üzme kendini bundandır diye olur mu öyle şey sonuçta ciddi bi ilişki yaşıyosanız bu evliliğe doğru gisiyosa ilerde sizi çok böyle görecek o zaman her seferinde böyle kasılacak mısnız sakın böyle düşünmeyin.
sorma feci şekilde kastım kendimi yüzüne bakıp konuşamıyorum yürürken arkasından yürümeye dikkat ediyorum falan birde aramadı hala cnm çok sıkkınAllah'tan biz bunu yaşadık benin en berbat halimi gördü hala yanımda kaçmadı benimle
Seni anlıyorum bende onun yanına giderken makyaj ım kıyafetim parfümüm full giderim.Eğer aksi bi durum söz konusu ise kasarım ve ben uzak dururum bence senınkide pskolojik olabilir sen kendini kastıkça uzak durdurkça erkek arkadaşında sana yanaşmaya çekinmiş olabilir.
görünüşe çok önem veren biri. gayet şık bir şekilde gelmiş. ne bu şıklık dedim. benim kendime saygım var dedi. gelde kuruntu yapmabilmiyorum bana soğuk davrandı gibi geldi. ve üstelik aramadı hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?