alla alla 2.5 yıldır berabersiniz. bunları aşmış olmanız lazım. ne yani ilerde evlenseniz sen sabah kalktığında kaçcak mı bu adam evden. size yakın olması , ilgilenmesi lazım bana göre, neden gözlerin şiş ne oldu vs. demesi lazım...2,5 yıldır. o 24 ben 23. o her zaman bakımlı ve güzel bulurdu beni. bu sefer ne bileyim soğuk davrandı gibi hissettim.
sorma feci şekilde kastım kendimi yüzüne bakıp konuşamıyorum yürürken arkasından yürümeye dikkat ediyorum falan birde aramadı hala cnm çok sıkkınbu yazdığın iyi geldi ama benden başkalarıda varmış aynı durumu yaşayan
çok kötü birşey oldu. soğuk davranıyor demiştim bana. çok kızmış sebebi ise bambaşka. dün geldiğinde bankaya gidecektim geldiği için beraber gittik bakımsız ve ruh gibi olduğum için ona bakmıyordum. kafasını bana her döndüğünde başka tarafa bakıyordum ve benim baktığım tarafta erkek bankacı duruyordu. ama bunu o söyleyene kadar farketmemiştim. ben neden sürekli o bankacıya bakmışım her zaman gittiğim banka olduğu için adama tanıdığımı sanıyor ve yanlış şeyler düşünüyor. tanımadığımı tesadüf olduğunu söylüyorum inanmıyor. hep oraya baktın diyor. sürekli bu bankayı kullanmamda kafasındakilere kanıt oluyor.bana olan güveninin bittiğini söylüyor. aşırı soğuk şu anda. çok kötüyüm ben
haydaaaaaameğer adamcağız kıskanmış hakikaten insan bazen çok yanlış anlayabiliyo neyse gönlünü alırsın ben olsam gerçeği söylerim çok kötü ve bakımsız yakaladın diye utandım nereye bakacağımı şaşırdım derim bende beni böyle kötü gördün diye soğuk davranıyosun sandım aşkıııııımmmm deyip sarılırdım boynuna
dün o kadar dil döktüm ki yapmadım etmedim diye inanmadı birde üstüne bunu söylersem iyice kıvırıyor durumuna düşmez miyimçok kızgın bana güvenim bitti diyo inanmıyor.
haydaaaaaameğer adamcağız kıskanmış hakikaten insan bazen çok yanlış anlayabiliyo neyse gönlünü alırsın ben olsam gerçeği söylerim çok kötü ve bakımsız yakaladın diye utandım nereye bakacağımı şaşırdım derim bende beni böyle kötü gördün diye soğuk davranıyosun sandım aşkıııııımmmm deyip sarılırdım boynuna
ıns bu bankacı bahanesı degıldır canım yoksa ayrılsın gıtsın,ama cıdden kıskanclık varsa forumdakı baslıgı goster ınanır artık
yüzü 1 karıştı giderken ne o bakımsız haldeyim gözler şiş o yüzden mi böylesin dedim. ne alakası var dedi. gitti daha sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?