Oncelikle sizin adiniza cok uzuldum. Yine de siz kotu duada bulunmayin. Ne yazsak icinizi ferahlatmaz gibi geliyor.herkese iyi akşamlar.. ama bnm akşamlarım artık iyi geçmiyor sizinle dertleşmek istedim.. 5 yıllık bir birlikteliğim vardı ama bi hafta önce ayrıldık.. çünkü sevdiğimin babası beni iztemedi aleviyim die.. gelip beni bir görme tenezzüründe bile bulunmadılar.. sevdiğim kişi 2yıl olması için çabaladı elinden gelen herşeyi yaptı en sonunda ya birini öldürcekti yada kendini öldürcekti..mecburen ayrılmak zorunda kaldık.. birbirimize seni seviyorum diyerek ayrıldık.. okadar canım yanıyo ki..verdiğim okadar emek boşa gitti.. okulunun bitmesini bekledim askerliğinin bekledim işinin bekledim herşeyi oldu tam rahat edecem derken ayırdılar bizi.. kabullenemiyorum birden bitmesi çok zoruma gitti.. çok iyi anlaşırdık hiç bi gün beni kırmadı ama elinden bişey gelmedi.. çok büyük kavgalar etti ailesyle ama ikna edemedi tükendik.. şimdi ben babasına hakkımı helal etmiyorum.. o bizi ayırdı Allah da onu paramparça eder inşallah.. benm bi günahım yoktu bi kusurum yoktu inşallah onlarında en günahsızından çıkar ahım.. beni ne hale getirdiler.. kaç gündür ne yediğimi biliyorum ne içtiğimi.. tek suçumuz birbirimizi sevmek.. içimde allah korkusu olmasa intihar edecem o noktaya geldim.. çok seviyorum çünkü.. nasıl unutacam nasıl geçecek bilmiyorum..severek ayrılmak çok zormuş.. birini kaybetmiş gibi oluyosunuz.. çok hüzünlü.. dua edin bana nolur içimdeki bu sıkıntı geçsin.. Allah kimseyi sevdiğinden ayırmasın.. ömrüm boyunca o adama beddua edecem.. ahım kalmasın inşallah.. amin..
tek suçumuz birbirimizi sevmek..
Bu dünya fani ahirette bunun hesabını vermekten korkmazlar senin inancını sorgulayıp ibadet şekline karışırlar bilmezler ki bunların hesabı yalnızca Allah'a verilir sevgiliniz ikna etmeyi bilememiş tek diyeceği siz hangi sıfatla sevdiğimin inancını sorgulayıp bizi ayırıyorsunuz peygamberler dahi yalnızca Allah ile kul arasındaki elçiyken sizin ne hakkınızaherkese iyi akşamlar.. ama bnm akşamlarım artık iyi geçmiyor sizinle dertleşmek istedim.. 5 yıllık bir birlikteliğim vardı ama bi hafta önce ayrıldık.. çünkü sevdiğimin babası beni iztemedi aleviyim die.. gelip beni bir görme tenezzüründe bile bulunmadılar.. sevdiğim kişi 2yıl olması için çabaladı elinden gelen herşeyi yaptı en sonunda ya birini öldürcekti yada kendini öldürcekti..mecburen ayrılmak zorunda kaldık.. birbirimize seni seviyorum diyerek ayrıldık.. okadar canım yanıyo ki..verdiğim okadar emek boşa gitti.. okulunun bitmesini bekledim askerliğinin bekledim işinin bekledim herşeyi oldu tam rahat edecem derken ayırdılar bizi.. kabullenemiyorum birden bitmesi çok zoruma gitti.. çok iyi anlaşırdık hiç bi gün beni kırmadı ama elinden bişey gelmedi.. çok büyük kavgalar etti ailesyle ama ikna edemedi tükendik.. şimdi ben babasına hakkımı helal etmiyorum.. o bizi ayırdı Allah da onu paramparça eder inşallah.. benm bi günahım yoktu bi kusurum yoktu inşallah onlarında en günahsızından çıkar ahım.. beni ne hale getirdiler.. kaç gündür ne yediğimi biliyorum ne içtiğimi.. tek suçumuz birbirimizi sevmek.. içimde allah korkusu olmasa intihar edecem o noktaya geldim.. çok seviyorum çünkü.. nasıl unutacam nasıl geçecek bilmiyorum..severek ayrılmak çok zormuş.. birini kaybetmiş gibi oluyosunuz.. çok hüzünlü.. dua edin bana nolur içimdeki bu sıkıntı geçsin.. Allah kimseyi sevdiğinden ayırmasın.. ömrüm boyunca o adama beddua edecem.. ahım kalmasın inşallah.. amin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?