sevenleri ayırdılar..çok kötüyüm :((

Beddua etme Canim senin Canin yanabilir. En sucsuzundan cikarsin derken en sucsuzu siz sevgilinle sen olabilirsiniz.

ya nasıl beddualar onlar öyle en günahsızın suçu ne ayıp ama..

ayrıca bedduanın dönüp dolaşacağı yer çıktığı yerdir.

Belki yıllaaaar yılllaaaar önce ailenizden birine beddua edilmiştir "en günahsızdan çıksın bunun acısı" diye, piyango size vurmuştur.

Bu beddualar hiç olmamış, hiç..

en günahsızlar kimdir?
bebekler ve çocuklar
siz ne dediğinizin farkında mısınız?
bir de diyorsunuz ki ömrüm boyunca beddua edicem
ben bu bedduaları okuduktan sonra
sizin iddia ettiğiniz gibi çok masum olduğunuza inanamadım açıkçası!

Bundan sonra bu kadar naif düşünmeyin, böyle düşünene de inanmayın, yaptıklarını çocuklarının mutluluğu için yaptıklarını düşünüyorlar çünkü, bundan sonra anasının-babasının sözünden bu konuda çıkmayacak insanlardan kaçın, umarım en kısa zamanda yeniden mutlu olursunuz.

konu sahibinin acısı ortada, daha çok taze ne dediğinin farkında değil, gerginlik yapmayalım. ama protesto edelim, silsin bedduaları öyle fikir yazalım derim ben. böyle daha kötüye gidiyor işler

öncelikle beni dikkate alıp yorum yaptığınız içi hepinize teşekkür ederim.. hiç birirniz haksız değilsiniz ama ben şimdi olayları en baştan nasıl anlatayım size.. kimse istemezdi böyle olsun.. zaten bilseydik hiç başlamazdık tabi.. ama insan iyi şeyler olacağna inanaıyor.. çabalıyosun bunun için.. allah sabrımızı ölçüyor diyip sabrediyosun.. ama öyle bi noktaya geliyor ki tıkanıyor yani çaresiz kaldık ikimizde.. ben o orda biraz huzur bulsun die sırf onun için vazgeçtim ondan.. suçum ve kusurum olmadan beni ayıran birine teşekkür edemem tabi.. ömrüm boyunca beddua edecem ona ucunda ne olursa olsun.. cenneti vaad etseler yine hakkımı helal etmem ona.. beni gelip görme tenezzüründe bulunmayan birine hiç bişey demeden çekip gidemem.. oğluna yaşattığı acılar hepsi çıksın ondan..3günlük dünya için değmezdi sevenleri ayırmaya.. en fazla kaç yıl daha yaşayacktı.. değermiydi bizi ayırmaya bukadar acı çekmemize.. sevip alamıyanın yüreği buz bağlarmış derler..

Sevgilin de ailesinin sözünden pek cikmayan tip galiba bilemem ama bir erkek istedimi diretir sonuna kadar.

konu sahibinin acısı ortada, daha çok taze ne dediğinin farkında değil, gerginlik yapmayalım. ama protesto edelim, silsin bedduaları öyle fikir yazalım derim ben. böyle daha kötüye gidiyor işler

EVET, PROTESTO EDELİM
BEDDUALARI SİLSİN ÖYLE YAZALIM
SİZİ TEBRİK EDİYORUM HARİKA FİKİR!!!

Güzelim acın çok taze biliyorum ama millete kızacağına, erkek diye 5 yıl koluna taktığına kız.

Sen 28sen, o da en az 28. O yaştaki adam ana baba onayına mı muhtaç olur. Hele ki böylesi bi nedenden.

o bizi ayırdı Allah da onu paramparça eder inşallah.. benm bi günahım yoktu bi kusurum yoktu inşallah onlarında en günahsızından çıkar ahım.. .
tamam Haklısınız da, en günahsızından ahım çıksın ne demek, tanımadığınız insanlara beddua edince o babadan daha iyi bir insan mı oluyorsunuz? Sevgilinizin işi gücü varsa neden diretmiyor?

sevgilin sonuçta pes etmiş..seni kazanmak yerine ailesine dönmüş..bu da demek oluyor ki..seni sevmemiş sanki..eğer ikinizde karar vermişseniz..kimseyi dinlemezdiniz..sevgilinin babasıda insan değilmiş..nedir bu meshep ayrımı..sonuçta yeryüzündeki insanları ayıran..yine cahil insanlar..ama seni istemeyen ve ailesine dönen adamın peşine düşmen hiçde doğru değil...

Ailesinin onayini mutlaka almak istiyorsunuz anlasilan. Riza gosterseler dahi sana huzur vermeyecekleri ortada.
Evlenseydiniz ileride cok daha mutsuz olacagini tahmin edebiliyorum.
Gerekirse hepinizi silebilirim diyemiyorsa ki deseydi su an buyuk ihtimalle o ailesinden ayri olurdu ve siz hala beraber olurdunuz, cok cekerdin o aileden.
Uzulme hayirlisi bu olmus ileride anlayacaksin eminim.

İster beddua eder ister etmez kendi bileceği iş, günahı da kendi boynuna niye bu kadar abartılıyor ki ? Ayrıca acısı çok taze, çok yaralı ve kendine göre haklı sebepleri var. Hayatını geçirmek istediği adamla istemeden, severek ayrılmış. Ben hiç yaşamadım ama çok büyük bi acı olduğunu tahmin edebiliyorum. İnşallah babası ikna olur da kavuşursun sevdiğine canım.

Benimde kaynimin sevdigi kiz aleviymis o kizda askerligini beklemis falan sonra kizin ailesi vermemis kaynimda o gunden beri hala kendine gelememis kimseyi de sevememis yaklasik 10 senedir falan calismiyor surekli iciyor falan zor gercekten rabbim sabir versin o babanin da bir an once gonlune sevgi versin... bu ayrimlar hep cehaletten kaynaklanıyor malesef kendi oglunun da hayatini mahvetti farkinda degil...

Güzelim acın çok taze biliyorum ama millete kızacağına, erkek diye 5 yıl koluna taktığına kız.

Sen 28sen, o da en az 28. O yaştaki adam ana baba onayına mı muhtaç olur. Hele ki böylesi bi nedenden.
kimseye kızdığım yok canım.. sadece en baştan nasıl anlatyım dedim yaşadıklarımı.. yaşayan bilir.. herkesin görüşüne saygı duyuyorum.. bilseydniz neler yaşadığımı böyle demednz.. yinede saolun.. hepinize teşekkür ederim.. bnim duygularım bunlar bnm bi günahm varsa bendende çıksın tabi.. istediğinz kadar sileyim beddualrı ama burdan silmem içimdekileri silmiyor malesef.. üzgünüm.. ben bu hale düşcek biri değildim ama yaşayacğm varmış yaşıyorum.. bu yaşanılanlar için kimseye teşekkür edemem gerçekten çok üzgünüm.. inşallah atlatırım.. artık diycek bişey kalmadı..

Kizlar arkadaşımız beddua ediyor fakat etme nedeninin en büyük etkeni hayallerinin yıkılması öfkesi geçince beddua lara pişman olur..hangimizin başına gelmediki..bende evliydim bosandim aleviyim esimde farklı bir mezheptendi annem aynı erkek arkadaşınızın babası gibiydi kabullenemedi..annemi ikna etmem çok zor olmuştu,eşimin her konuşmasını,oturmasini,kalkmasını herseyini laf ederdi..beni tuketirdi ben bu evliliği bitiricem dedi ve ne yaptı etti bitirdi..ailede kinci varsa bu işler zor yürür.ben sana bişi diyimmi bu hayatta kendinden sen mesulsun sen eğer bu cocuktan eminsen sana iyi gelicek se,seni el üstünde tutup baskı yapmicaksa beraber el ele verin bişiler yapın...bak ailenden çok bişi bekleme çünkü sana bişi verdiklerinde senin boynuna tasma takiyorlar..oyüzden kardeşim kimseye tenezzül etmeyin ama eminsen para pul önemli değil calisirsiniz..adam sadece çalışkan olsun yeter,kötü alışkanlığı da yoksa bu devirde sevdiğin birini bulmussan kaçırma iyi düşün sakin ol fevri olma saygida küsür etme sen yucelirsin zaman herseyin ilacı kardeşim Allah yar ve yardımcın olsun hakkında hayırlısı olsun

Onlarin en gunahsizindan ciksin ahim ne demek yahu? Ailenin gunahsiz fertlerine niye beddua ediyosun? Birbirinizi cok da sevseniz aileyi siler yine evlenirdiniz. Demek ki cocuk o kadar da sevmiyo seni

acısı çok çok büyük olsa da "inşallah onların en günahsızından çıkar ahım" lafını benim midem almıyor
yukarıda da yazdım ama en günahsız olan çocuklardır
lafın gittiği yer feci
ne kadar acı olursa olsun hayat, böyle beddua edilmez

yani neler yaşıyorum içimde bilseniz.. bana bu acıları yaşatana Allah razı olsun mu diyeyeim.. oğluna silah çeken adama ne diyeyeim ben.. kibirinden ve inatından oldu ne olduysa.. kimse kusura bakmasın ama diyorum ya duygularım bunlar.. inşallah atlatırım tabi ama atlatrken neler gideck benden.. belki ben sağlımı kaybedecm ben..

Elbette yaşadıklarınızı bilemeyiz ama ben kendimden pay biçiyorum. Bende 26 yasımda nişanlanmıştım. Aileler arası sorunlar çıkmıştı. Ben kız halimle gel herkesi bi süre arkamızda bırakıp, izmire tayin alalım, zamanla düzeltiriz diyebilmiştim. Çok seviyodum çünkü, vazgeçmekte ölüm gibi geliodu.

Ama karşımdaki beni gerçekten sevmediğimden, bırakmayı tercih etti.

O yüzden diyorum ki, gerçekten haklı bi nedeni yokken, seven insan gitmezz.

Yuh artık beddua çift baslidir derler arkadaşım döner senide vurur yavaş gel biraz..bir anda size karşı müthiş bir soğukluk hissettim..üzülemedim bile halinize.iyi akşamlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…