sevenleri ayırdılar..çok kötüyüm :((

aleviler beddua konus
ben şahsen her bedduayı geçtim hepsini görmezden gelebilirim ama o "en günahsızından.." kısmını kaldıramayacağım. böylesini ne gördüm ne işittim hayatımda, korkunç benım için.

Canim tabi kötü çok kötü adı üstünde beddua haklısın fakat ben arkadaşımızın o anki öfkeyle söylediğini dusunuyorum...dislanmaktan dolayı hoş bişi değil yarın daha farklı düşünür

peşine düşmüyorum.. sadece acımı yaşıyorum içimdee.. yoksa kimseyi taciz etmiyorum.. burayada çok bunaldığm için yazdım.. duygulareım bunlar.. türk filmi değil işte yaşantımız.. herşeyi denedik.. ama olmayınca olmuyor.. ve bunun tek suçlusu o adam insan ayırna kibirli cahil ve inat..

benim isyanım da ona işte, al benden de o kadar

Babası mı izin vermemiş, "Allah babasının bin türlü belasını versin" demenizi anlarız, söylersiniz söylersiniz belki içiniz soğur. Ama başkasının verdiği sizce yanlış kararın bedelini neden başkasının ödemesini diliyorsunuz ki, hem de en günahsız kişi... Bunun bir açıklaması olamaz.

Kusura bakmayın ama çok kötü bir insansınız.

Canım inş geçer acın, yalnız kızların ailesi sevdiğine vermeyince kızlar kaçıyor, bir iki sene küsüyor ailesi sonra barışılıyor, erkek arkadaşınız daha dik durabilirdi diye düşünüyorum. İnş yakın zamanda erkek arkadaşınızın söz haberini almazsınız, eğer gerçekten seviyorsa sorun sadece aileyse ailesini ikna eder .

umarım haklı çıkarsın, ama kaç kişi yazdı, silmek bile istemiyor
dediğim gibi umarım haklı çıkarsın

bence de

beddua var ..beddua var..hayatımda böyle beddua duymadım..böyle en günahsızından çıksın biri için herkez hakettiğini yaşar diye düşünüyorum..bu haketmeyi kalbinizin acımasızlığı için diyorum yanliş anlaşılmasın

Peki sevgilin işini gücünü eline almış bir adam olarak ailesine karşı duramadı mı ? Baktınız ikna olmuyor onay almadan evlenirdiniz hayat ikinizİn hayatı değil mi ?

Ben insanları anlamıyorum benim çocuğumun mutluluğu herşeyden önce gelir tabii belli bir yaşa ve olgunluğa erişmişse bana düşen saygı duymak olur. Yok aleviydi yok sünniydi bilmemneydi kime ne ya ?

Sizin şer bildiğinizde hayır, hayır bildiğinizde şer vardır, belki daha çok mutlu olacağın birisi çıkacak karşına, sabır ve dua inan ilaç gibi gelecek.

Erkek milleti sevmeye gelince çok seviyorum derler lafta.

Kızlar ailesini ezip kaynana yanında oturmaya kaçıyor be!
Kızlar kadar erkek olsunlar da görelim..

Yemez ama...

Konu sahibi de onun hiç bir suçu yok diye babasına en günahsızına
beddua etsin.

Sizin şer bildiğinizde hayır, hayır bildiğinizde şer vardır, belki daha çok mutlu olacağın birisi çıkacak karşına, sabır ve dua inan ilaç gibi gelecek.

Hakk’ın karşına çıkardığı değişimlere direnmek yerine, teslim ol. Bırak hayat sana rağmen değil seninle beraber aksın. Düzenim bozulur, hayatımın altı üstüne gelir diye endişe etme. Nereden biliyorsun hayatın altının üstünden daha iyi olmayacağını? Şemsi Tebrizi

bencede kime ne tabi ama cahil bi insanla uğraşmak zor.. kibirlyse daha zor.. türk dizisi değil hayatlarımız malesef.. olmadı.. neyse artık hepinize teşekkür ederim.. yanlş yere yazmışım insanları karalamak ne kolaymış burda.. yani hakkettğimi düşüneneler bile çıkmış ne diyeyim artık.. kimseye benm yaşadğımım acıları yaşatmasın Allah.. kimseyi sevdiğinden ayırmasın.. herkese iyi geceler..

Aynen öyle bizler aceleciyiz, Rabbiminde bir hesabı kitabı var, teslim olmak lazım çaresiz olduğumuz konularda.

Ayrılmaya nasıl karar verdiniz kim vazgeçti önce ? Bu kadar kolay olmamalı öyle vazgeçmek ? Profilinden yaşadığın şehre baktım ben de oralıyım benim yetiştiğim ortam ailem vs. sevgilinin babasının düşünce yapısında bu yüzden tahmin edebiliyorum o adamın nler söylediğini nasıl karşı çıktığını.

Ama bu düşünce yapısına yenİlmemek gerekiyor yoksa hiç bitmeyecek bu zihniyet. Pes etmemeliydiniz sen de sevgilin de. O neden direnmedi o ortamda bir erkek olarak onun daha çok çaba sarfetmesi gerekirdi

biraz evvel "beddualara" takılmışken
senin durumunu gözardı etmişim farkında olmadan
üzüldüm...umarım tekrar mutluluğu bulursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…