ailem beni kocama muhtaç olmadan kendi ayaklarım üzerinde durmam için öğütledi böyle yetiştirdi. okuttu maddi manevi emek harcadılar. maddi anlamda onlara da çalışıp destek oluyorum. sadece koca parasına kalırsam aileme böyle rahat destek olamam kocama sormak zorunda kalırım. hem tek maaş belki yetmeyecek geçinmemize çocuklarımızın ihtiyacını karşılamaya yetersiz gelecek belki. sevmeseydim bu yaşıma kadar görücü usulü evlenirdim zaten. geleceğimi düşünmek zorundayım oldu da bir anlaşmazlık oldu ayrıldık iş hhayatımda gerilemiş olacağım ve iş bulamaycağım. boşandıktan sonra adam beni mi düşünür. sadece sevgi yetmiyor bazen herşeyin dengesi olmalıSiz severek ayrilmamissiniz ki direk ayrilmissiniz. Çünkü gerçekten sevseydin kariyerinden önce onunla beraber olmayı tercih eder herşeye göğüs gererek risk alırdin. Yanlış yaptigini soylemiyorum elbette ki senin tercihin hayat senin kariyer senin ama önce kalbini sorgula gerçekten sevdiğine inanıyor musun? Ben senin şu durumda çok fazla acı cekecegine inanmiyorum çabuk atlatirsin arada gerçek sevgi söz konusu değil sadece sevdigini sanıyor ve yaşın itibarı ile yuva kurma konusunda geç kalma paniği yasiyorsun. Sakin ol düşün taşın ve seçimi sağlam yap daha sonra pişman olacagin bir karar verme
ailem beni kocama muhtaç olmadan kendi ayaklarım üzerinde durmam için öğütledi böyle yetiştirdi. okuttu maddi manevi emek harcadılar. maddi anlamda onlara da çalışıp destek oluyorum. sadece koca parasına kalırsam aileme böyle rahat destek olamam kocama sormak zorunda kalırım. hem tek maaş belki yetmeyecek geçinmemize çocuklarımızın ihtiyacını karşılamaya yetersiz gelecek belki. sevmeseydim bu yaşıma kadar görücü usulü evlenirdim zaten. geleceğimi düşünmek zorundayım oldu da bir anlaşmazlık oldu ayrıldık iş hhayatımda gerilemiş olacağım ve iş bulamaycağım. boşandıktan sonra adam beni mi düşünür. sadece sevgi yetmiyor bazen herşeyin dengesi olmalıis asktan once gelmis
Tamam iyi güzel düşünüyorsunuz ama bu insan atanacak evet ama bir ömür sabit bir yerde bir köyde ilçede olacak diye de birşey yok. Belki bir kaç sene sonra ilerde sizin de calisabileceginiz bir yere tayinini isteyebilir beye çıkabilir bilemezsiniz ki zamanın ne getireceğini. Ben saygı duyuyorum ama böyle bir sebep yüzünden illa seviyorum diyorsaniz ayrilmanizi doğru bulmuyorum. imkansiz bir olay yok iliskinizde. Eş kadar iş de nasip işi çünkü bir başkası çıkar karşınıza herşey tutar ama bir bakarsınız evlendikten sonra hayır der sorunlar başlar. Veya çalışırsin senin maaşının üzerine yatmaya çalışır böyle konularda kk da mevcut. Hakkında hayırlısıni iste en güzeli bu benceailem beni kocama muhtaç olmadan kendi ayaklarım üzerinde durmam için öğütledi böyle yetiştirdi. okuttu maddi manevi emek harcadılar. maddi anlamda onlara da çalışıp destek oluyorum. sadece koca parasına kalırsam aileme böyle rahat destek olamam kocama sormak zorunda kalırım. hem tek maaş belki yetmeyecek geçinmemize çocuklarımızın ihtiyacını karşılamaya yetersiz gelecek belki. sevmeseydim bu yaşıma kadar görücü usulü evlenirdim zaten. geleceğimi düşünmek zorundayım oldu da bir anlaşmazlık oldu ayrıldık iş hhayatımda gerilemiş olacağım ve iş bulamaycağım. boşandıktan sonra adam beni mi düşünür. sadece sevgi yetmiyor bazen herşeyin dengesi olmalı
Siz severek ayrilmamissiniz ki direk ayrilmissiniz. Çünkü gerçekten sevseydin kariyerinden önce onunla beraber olmayı tercih eder herşeye göğüs gererek risk alırdin. Yanlış yaptigini soylemiyorum elbette ki senin tercihin hayat senin kariyer senin ama önce kalbini sorgula gerçekten sevdiğine inanıyor musun? Ben senin şu durumda çok fazla acı cekecegine inanmiyorum çabuk atlatirsin arada gerçek sevgi söz konusu değil sadece sevdigini sanıyor ve yaşın itibarı ile yuva kurma konusunda geç kalma paniği yasiyorsun. Sakin ol düşün taşın ve seçimi sağlam yap daha sonra pişman olacagin bir karar verme
her zaman hakkımda hayırlısı için dua ediyorum. ama tayini çıkacağı 2 yer var sadece ikisi de çok küçük şehirler ve iş imkanı yok. öyle bir imkanım olsa devam etmez miyim ben hiç. ben ayrılmayı hiç istemiyorum uzun sonra karşıma aşık olduğum biri çıktı başından daha önce bir evlilik geçmesinde rağmen bunu bile önemsemedim. ama bu problem çıktı bu sefer deTamam iyi güzel düşünüyorsunuz ama bu insan atanacak evet ama bir ömür sabit bir yerde bir köyde ilçede olacak diye de birşey yok. Belki bir kaç sene sonra ilerde sizin de calisabileceginiz bir yere tayinini isteyebilir beye çıkabilir bilemezsiniz ki zamanın ne getireceğini. Ben saygı duyuyorum ama böyle bir sebep yüzünden illa seviyorum diyorsaniz ayrilmanizi doğru bulmuyorum. imkansiz bir olay yok iliskinizde. Eş kadar iş de nasip işi çünkü bir başkası çıkar karşınıza herşey tutar ama bir bakarsınız evlendikten sonra hayır der sorunlar başlar. Veya çalışırsin senin maaşının üzerine yatmaya çalışır böyle konularda kk da mevcut. Hakkında hayırlısıni iste en güzeli bu bence
ailem beni kocama muhtaç olmadan kendi ayaklarım üzerinde durmam için öğütledi böyle yetiştirdi. okuttu maddi manevi emek harcadılar. maddi anlamda onlara da çalışıp destek oluyorum. sadece koca parasına kalırsam aileme böyle rahat destek olamam kocama sormak zorunda kalırım. hem tek maaş belki yetmeyecek geçinmemize çocuklarımızın ihtiyacını karşılamaya yetersiz gelecek belki. sevmeseydim bu yaşıma kadar görücü usulü evlenirdim zaten. geleceğimi düşünmek zorundayım oldu da bir anlaşmazlık oldu ayrıldık iş hhayatımda gerilemiş olacağım ve iş bulamaycağım. boşandıktan sonra adam beni mi düşünür. sadece sevgi yetmiyor bazen herşeyin dengesi olmalı
tamam da canim bizde calisip kendi ayaklarimizin ustunde duran bireyleriz suan calismiyorum cunku colugum cocugum var bizde oyle yetistirilidik eger ki verdiginiz karar sizi tatmin etmisse hic uzulmeye vahlanmayin kararinizin arkasinda durun yapacak bisey yok burdan herkes bu sekilde anlamis verdiginiz kararadan pismanmissinz gibi sizin tarafindayiz unutmayailem beni kocama muhtaç olmadan kendi ayaklarım üzerinde durmam için öğütledi böyle yetiştirdi. okuttu maddi manevi emek harcadılar. maddi anlamda onlara da çalışıp destek oluyorum. sadece koca parasına kalırsam aileme böyle rahat destek olamam kocama sormak zorunda kalırım. hem tek maaş belki yetmeyecek geçinmemize çocuklarımızın ihtiyacını karşılamaya yetersiz gelecek belki. sevmeseydim bu yaşıma kadar görücü usulü evlenirdim zaten. geleceğimi düşünmek zorundayım oldu da bir anlaşmazlık oldu ayrıldık iş hhayatımda gerilemiş olacağım ve iş bulamaycağım. boşandıktan sonra adam beni mi düşünür. sadece sevgi yetmiyor bazen herşeyin dengesi olmalı
ayrdıldığımız için aşırı üzgünüm. eğer tayini hiç çıkmazsa çok üzülürüm yazık etmiş oluruz ikimize de. ama tayin durumu 1 yıl sonra belli olacak. sence 1 yıl durumu görmek için beklemeli miydim? bir de ben 1 yıl içinde evlenmek istiyorum tam söz nişan evlilk aşamasında tayini çıkarsa herşey daha da zorlaşır diye korktumtamam da canim bizde calisip kendi ayaklarimizin ustunde duran bireyleriz suan calismiyorum cunku colugum cocugum var bizde oyle yetistirilidik eger ki verdiginiz karar sizi tatmin etmisse hic uzulmeye vahlanmayin kararinizin arkasinda durun yapacak bisey yok burdan herkes bu sekilde anlamis verdiginiz kararadan pismanmissinz gibi sizin tarafindayiz unutmay
Haklısınızailem beni kocama muhtaç olmadan kendi ayaklarım üzerinde durmam için öğütledi böyle yetiştirdi. okuttu maddi manevi emek harcadılar. maddi anlamda onlara da çalışıp destek oluyorum. sadece koca parasına kalırsam aileme böyle rahat destek olamam kocama sormak zorunda kalırım. hem tek maaş belki yetmeyecek geçinmemize çocuklarımızın ihtiyacını karşılamaya yetersiz gelecek belki. sevmeseydim bu yaşıma kadar görücü usulü evlenirdim zaten. geleceğimi düşünmek zorundayım oldu da bir anlaşmazlık oldu ayrıldık iş hhayatımda gerilemiş olacağım ve iş bulamaycağım. boşandıktan sonra adam beni mi düşünür. sadece sevgi yetmiyor bazen herşeyin dengesi olmalı
selam kızlar.kendisi asker.seneye tayin ihtimali var. kesin değil ama seneye atanırsa ve ayrılırsak çok daha zor olacak.benim küçük şehirlerde iş bulma imkanım yok. o buluruz mutlaka dedi istiyor ki işimi bırakayım onunla gideyim her yere gerekirse çalışmayayım. ama büyük risk benim için. onu çok seviyorum ama kısmet değilmiş olmadı. seneye kadar beklesek desem o zaman tayin olursa ayrılık çok daha ağır ve üzücü olacak. Seni hala çok seviyorum dedi orta yol bulamadıksabahtan beri ağlıyorum çok kötüyüm ( 32 yaşında oldum evlenip aile kurmayı çok istiyorum kısmet olmuyor bir türlü siz olsanız ne yapardınız?
kimya mühendisiMesleğiniz ne acaba?
tam mutlu olacağım sanmıştım istediğim gibi biri ile karşılaştım ama sonuç hüsran oldu. inanın içim yanıyor ama çare yok işte herşeyi düşündük ikimizde çözüm bulamadıkHaklısınız
Burda işi aşka tercih etmiş gibi algılanmış ama aşktan gözü görmeyip evlenen insanlar bir süre sonra gerçekten çok büyük sorunlar yaşayabiliyor
Belki atandığı yer imkanları çok kısıtlı eşinizi de sizi de psikolojik olarak sıkıntıya sokacaktı
Ayrıca evlenmeden onun da stresle baş etme gücünü vs bilemezsiniz aranızdaki iletişim belki evlenince kopacaktı vs vs
Aileniz hakkında söylediklerinize %100 katılıyorum dua edin hayırlısı ne ise olsun mutlu olacağınız adımlar atarsınız inşallah
kimya mühendisi
kesinlikle doğru kişi olduğunu düşünüyorum. ama buna rağmen bu riski göze alamıyorum. benim hayalimde karı koca iki kişi çalışmamız vardı kendi ekonomik özgürlüğüm önemli. devam etmeyi çok isterim aslında ama tayini çıkarsa bu sefer 1 yıl sonra ayrılacağız ve daha zor olacak. tayini çıkmazsa büyük pişmanlık olacak benim için. bilemiyorum işte durum belirsizYaşınız 32 diye evlilik stresine girip yanlış karar verme gibi bi hata yapmayın. Bu insanın doğru İnsan olduğunu düşünüyor musunuz? Eğer iş dışında bi olumsuzluk yoksa devam etmeye değer. Ama iş dışında başka sıkıntılar da varsa , içinize tam sinmiyorsa verdiğiniz karar doğru olmuş.
Vallahi canım biz Erkek arkadaşımla 3 yıl mesafeli aşk yaşadık ve o kadar zorluk çektik Yani eğer gerçek aşksa Hiçbir zaman bitmez ne insanlar ne de Mesafeler aşka engel değil şu an evliyim Allah'ıma binlerce şükürler olsun Çok da mutluyum ailemden tam 24 saat yol mesafesi ile uzağım Bence yaptığınız çok yanlış orta yolu bulun ya Sen bazı fedakarlıklar yap ya da o bizim ilişkimizde her iki tarafta fedakarlık yaptı bence bitirmeyin Bu devirde gerçek aşkı bulmak çok zor Sen bulmuşsan Gerçekten seviyorsan aşkını bırakmaselam kızlar.kendisi asker.seneye tayin ihtimali var. kesin değil ama seneye atanırsa ve ayrılırsak çok daha zor olacak.benim küçük şehirlerde iş bulma imkanım yok. o buluruz mutlaka dedi istiyor ki işimi bırakayım onunla gideyim her yere gerekirse çalışmayayım. ama büyük risk benim için. onu çok seviyorum ama kısmet değilmiş olmadı. seneye kadar beklesek desem o zaman tayin olursa ayrılık çok daha ağır ve üzücü olacak. Seni hala çok seviyorum dedi orta yol bulamadıksabahtan beri ağlıyorum çok kötüyüm ( 32 yaşında oldum evlenip aile kurmayı çok istiyorum kısmet olmuyor bir türlü siz olsanız ne yapardınız?
çalışıyor musun peki? beni en çok düşündüren iş bulma sıkıntısı. küçük yerlerde iş bulmak çok zor. hele ki bu şartlarda bu maaşı alabilmem imkansız anca asgari ücret. bu durumda kendi ayaklarımın üzerinde duramayacağım kocasına bağımlı biri olacağım. 1 yıl sonra belli olacak herşey belirsiz. sen olsan 1 yıl bekler miydin? ama bu sefer tayin çıkarsa o zaman ayrılmak çok zor olurVallahi canım biz Erkek arkadaşımla 3 yıl mesafeli aşk yaşadık ve o kadar zorluk çektik Yani eğer gerçek aşksa Hiçbir zaman bitmez ne insanlar ne de Mesafeler aşka engel değil şu an evliyim Allah'ıma binlerce şükürler olsun Çok da mutluyum ailemden tam 24 saat yol mesafesi ile uzağım Bence yaptığınız çok yanlış orta yolu bulun ya Sen bazı fedakarlıklar yap ya da o bizim ilişkimizde her iki tarafta fedakarlık yaptı bence bitirmeyin Bu devirde gerçek aşkı bulmak çok zor Sen bulmuşsan Gerçekten seviyorsan aşkını bırakma
herkesin onceligi farkli ancak bir ornek vereyim.esimle gorucu usulu tanistik.esim ailemin oldugu sehirde sabit bir isi vardi.ben baska bir ilde memurdum.ailemin oldugu sehirde olmasa tanismayi dusunmuyordum.cunku tayin isteyip gelip onlara da yakin olabilecektim.mantikli bakmak lazim.ben sizin yaptiginizi dogru buldum acikcasi.mesleginiz isiniz olmasa zaten ha orasi ha burasi diyip evlenilebilirdi.ama kendi ayaklari uzerinde dururken ese bagimli olmak daha buyuk bir pismanlik olurdu ilerde ne olur belli olmaz.hakkinizda hayirlisi olsun.bundan sonraki iliskilerinize baslarken mutlaka is tayin durumlarini sorgulayarak gorusup gorusmemeye karar verin aci cekmeyin tekrardan.çalışıyor musun peki? beni en çok düşündüren iş bulma sıkıntısı. küçük yerlerde iş bulmak çok zor. hele ki bu şartlarda bu maaşı alabilmem imkansız anca asgari ücret. bu durumda kendi ayaklarımın üzerinde duramayacağım kocasına bağımlı biri olacağım. 1 yıl sonra belli olacak herşey belirsiz. sen olsan 1 yıl bekler miydin? ama bu sefer tayin çıkarsa o zaman ayrılmak çok zor olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?