severek ayrıldık çok üzgünüm :(

Doğru 7 gece olması gerekiyor. Belki sen iyi olmasını istediğin için o zaman bilinç altın ona göre hareket etmiştir. Varsa cevrende birileri onlara yaptır birde o şekilde dene istersen. Ben bir olayda çok takilmistim genelde hep çıkar ama bir olayda birgün iyi birgün kötü görüyordum baktım olacak değil teyzeme söyledim o baktı tek niyet ettigi gecede ve onu dinledim. Şükür ki dinlemisim benim için daha hayırlı oldu

Isinizi secin cunku isiniz icin her turlu fedakarliga hazir ama es olacak adayinizdan ziyade aile kavrami icin hazir degilsiniz..
Evlenince buyuk skntı cikarirsiniz..
Korkulariniz kaygilariniz ancak mtsuzluk getirir evlilignze.
Işi tercih edip baska iş imkaninizin olduğu yerlerde aski arayin.
Baska da bisey diyemeyiz.

Isinizi secin cunku isiniz icin her turlu fedakarliga hazir ama es olacak adayinizdan ziyade aile kavrami icin hazir degilsiniz..
Evlenince buyuk skntı cikarirsiniz..
Korkulariniz kaygilariniz ancak mtsuzluk getirir evlilignze.
Işi tercih edip baska iş imkaninizin olduğu yerlerde aski arayin.
Baska da bisey diyemeyiz.
beni çok yanlış anlamışsınız. sadece iş için de ailemi sevdiklerimi bırakıp gitmem. ama ikisi dengede olmalı. tek başına iş de aşk da olmuyor maalesef. ikisi de dengeli olmalı hayatta

beni çok yanlış anlamışsınız. sadece iş için de ailemi sevdiklerimi bırakıp gitmem. ama ikisi dengede olmalı. tek başına iş de aşk da olmuyor maalesef. ikisi de dengeli olmalı hayatta
Yanlis anlamayin ben sizi yargilamak amaciyla yazmadim. Olmali ama hayat bazen terazijin bi tarafini eksik koyuyor 4 4luk olmuyor.
Evlilikten once kendini bilmek hayattaki duruşnu belirlemek onemli cunku evlenince raylar yerinden cikmasin. Sizinki suanki durumunuz dengeyi birlestiremeyevcegnz yönde oldugu icin karsinizdakinin tercihiyle de uyuşmuyorsa yol yakinken ayrilmak cnku.. kaygili ve fazla gelecegi dusunuyorsunuz. Bazen sartlar imkanlar var olur bazen gider yok olur. Ama hic ayni seyirde gitmez degsiir elbet.

Yanlis anlamayin ben sizi yargilamak amaciyla yazmadim. Olmali ama hayat bazen terazijin bi tarafini eksik koyuyor 4 4luk olmuyor.
Evlilikten once kendini bilmek hayattaki duruşnu belirlemek onemli cunku evlenince raylar yerinden cikmasin. Sizinki suanki durumunuz dengeyi birlestiremeyevcegnz yönde oldugu icin karsinizdakinin tercihiyle de uyuşmuyorsa yol yakinken ayrilmak cnku.. kaygili ve fazla gelecegi dusunuyorsunuz. Bazen sartlar imkanlar var olur bazen gider yok olur. Ama hic ayni seyirde gitmez degsiir elbet.
siz olsanız ne yapardınız benim durumumda peki? o kadar üzülüyorum ki içimde hep kalır bu acı

arkadaşınızın kendi ayakları üzerinde durma isteği yokmuş bence. arkadaşınız öyle yaptı diye bu davranışın doğru olduğu anlamına gelmiyor. ya geçinemeselerdi evlilik aynı evde yaşamak çok başka. benim kuzenim 11 yıllık sevgilisiyle evlendi ve 4 ayda boşandı. öncelikle kadınların kendi ayakları üzerinde durması lazım ki başlarına ne gelirse geldin ayakta kalabilsinler başkasına muhtaç olmasınlar. bunun sevgiyle ilgisi yok çok sevip ayrılma kararı alan insanlar da var bu hayatta benim gibi
Söylüyorsunuz da bizim 40 senelik annelerimiz ayakları üstünde duruyor muydu Ama şu anki gençlere taş çıkarıyorlar Şimdi diyeceksin ki o eskidendi eskiden de hemen boşananlar var bence tamamen karakter meselesi bir insan Eşim bana bakamaz korkusuna girmemeli bu ayaklarımın üstünde durma meselesi de bazen bana saçma geliyor kadın evde oturuyor ev işini yapıyor yemeğini hazırlıyor kocasını güler yüzle karşılıyor bundan daha güzel bir şey yok bence şu an boşananların hepsi iki tarafta çalışıyor diye adam işten eve geliyor ne yemek hazır Ne kıyafeti temiz ne de onu güler yüzle karşılayabilecek bir eş var bu yüzden boşanmalar oluyor Eşin sana bakamıyorsa boşuna evlenmiş oluyorsun zaten

meslek sahibi olmamış hayatta kendi parasını kazanmak için emek vermemiş insanlar için haklısınız. ama emek denen şey çok kıymetli birşey. bir çırpıda yok sayılacak birşey değil. o eskidenmiş evet. ben çalışarak da ev işi yapıp kocamı güler yüzlü karşılarım artı ev ekonomisine onunla birlikte destek olurum sadece onun omuzlarına bırakmam bu yükü hayat müşterek her bakımdan. ayaklarının üzerinin üzerinde durma meselesine saçma demenize şaşırdım. insanların emekleri saçma mı yani ?

Back
X