Severek ayrılmak, acısı geçer mi?

bogakizii

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2015
1.319
1.020
133
Merhaba kızlar,

Ben hak ettim mi böyle olmasını bilmiyorum. Buraya açtığım konularıma erkek arkadaşımdan hayır geleceğini söyleyen tek kişi olmadı sanırım. Yine de çok sevmişim, çok bağlanmışım. Kopamadım işte. Gerçeklere kapattım gözlerimi belki. Sorunları görmezden geldim. Sonunda olan yine bana oldu.

En son ayrıldıktan sonra bana mesaj atmıştı "Sen de benim gibi misin? Ben çok özlüyorum" diye. Gitmemem gerekirdi onu unutmaya başlamıştım, dayanamadım yine gittim. Barışmak istediğini, bensiz yapamadığını söyledi. Ağırdan aldım ama görüşmeye yine devam ettim. Lakin bu sefer de söylediği şu oldu: "Ben buradaki iş koşullarından çok mutsuzum. Arkadaşlarımın mezun olup büro açtığını görmek beni çok üzüyor. Ben içimde mutsuz olduğumda seninle de mutlu olamıyoruz, seni mutlu edemiyorum. Kasıma kadar kira kontratım bitene kadar çabalayacağım yine, burada büro açamayacak gibiysem memlekete dönüp büro açacağım." Biz ne olacağız dediğimde "Bir yol bulunur." şeklinde ucu belirsiz laflardı cevapları, gittiğinde geri gelemeyeceğini söyledi ve benim onun memleketinde işimi yapabileceğim tek yer olmadığını biliyor. Yani görünürde ortak bir geleceğimiz yoktu gittiğinde. Benden böyle kolay vazgeçebildi bir anda.

Aylar önce bana "Gitmeyeceğim, ne olur güven bana, ben hayatımı burada seninle kuracağım." diye yalvardı da ben öyle güvendim ona. Öyle kendimi bu kadar açtım, bu kadar bağlandım. Burada güzel bir iş de bulmuştu, avukatlığını da yapabilecekti ileride büro da açabilecekti. Ancak burada büro açması ihtimalde kalıyormuş kesin değilmiş, kesin olmayışı onu çok mutsuz ediyormuş. Burada geleceğimiz olabilecekken, yollar varken o bizi bitirmeyi seçti... Ve daha stajı biteli 1.5 ay oldu iş buldu, daha her şeyin başındaydık, olmayacağına bu kadar erken karar vermemeliydi.

Dün akşam tamamen bitirdik, ağlaya ağlaya. Ben ona içimdekileri döktüm, harcadın bizi dedim ağladım. Yeterince sevseydin böyle olmazdı dedim ağladım. O da çok sevdim, ben elimden gelen her şeyi yaptım dedi ağladı (1.5 ay çabalamış...). Yaşadığımız her şey mükemmeldi hep çok güzel hatırlayacağım seni dedi, bittik böyle. Seven böyle vazgeçer miydi?

İkimiz de seviyorken onun korkaklığı yüzünden ayrıldık, o benimle olmayı değil beni güzel hatırlamayı seçti. Bu acı geçer mi, nasıl geçer, nasıl toplarım ben kendimi?

Erkeklerin gercekten sevebilecegine olan inancimi hem kendimden hem cevremden gozlemle tamamen yitirdim. Allah yukarida en cok istedigim sey aşkı tekrar bulmaktı.. Ama bunların tek derdi ya anaları ya sevişmek(%99.99 sevismek) ya da bizim sus kopekleri olmamizi istemeleri. Hayatima kimseyi almama karari aldim ben umarim siz de atlatirsiniz bu erkeklere uzulmeye de akan bir damla goz yasinda da degmez :/

Saçma sapan davranırdı ederdi kabul, ama ben onun sevgisine çok inanırdım. Bizden vazgeçemeyeceğine, zorlukları beraber atlatacağımıza çok inanırdım. Paramparçayım.
Umarım, çok teşekkürler iyi dilekleriniz için :/

Yalanlarıyla inandirirlar bunlar insani...

Seven adam bu kadar çabuk pes edip vazgeçemez
Geçer bacım zaman ve sabır ile...

Unutursun demiyorum bak acı azalır..

O seni harcamadı sen ona kendini harcattın. Kaç kere ben ve diğerleri seni sevmiyor dedik yol yakınken dönmedin şimdi için daha çok acır tabii. Bence adama değmiyor da neyse...

Eski konularını da okumuştum birlikteyken de seni üzdüğü zamanlar çoktu.
Severek ayrılmak çok zor elbette. Geçer geçmesine de ne zaman geçer bilmiyorum.

O seni harcamadı sen ona kendini harcattın. Kaç kere ben ve diğerleri seni sevmiyor dedik yol yakınken dönmedin şimdi için daha çok acır tabii. Bence adama değmiyor da neyse...

Çok sevmişim işte vazgeçemedim, hep dolu tarafından baktım bardağın...
Ama o da sevmişti, hissettim, bilirim

Ne güzel söylediniz...
geçer geçeer daha öncekiler gibii bu da geçeeer..

bence acını yaşa.

seni üzeceği belliydi vs diyor kızlar haklılar da belki ama gönül seçip de sevmiyo. dört dörtlük olsalar zaten bitmez ilişki.

aşk güzel bişey. sevmek güzel bişey. acısı da güzel kendine zarar vermezsen. ağla sızla melankolik ol ama içine atma. o zaman sonradan patlak verşyor. yani bende öyle.

inanin anlamiyorum.esimle cok cok severek evlendim cokta uzun bir sure sevgilik nisanlilik donemi yasadim.inanin sizin tahmin ettiginizden cok daha fazla zorluklar yasadim yasadik ama birbirimizi birakmadik..cok mutlu ve esimi cok sevmeme ragmen suan bana yapamadigini soylesin herseyi bir tarafa birakir ayrilirim.maddi destek aile v.s hicbirseyim yok bu arada.he donsem simdi sevgilik zamanima o zaman dese, sizin sevgilinizin dedigi seylerin aynisini.yoluma bakarim klise olacak ama bagrima tas basar yine ona dönmem.beni yüzüstu birakan adaminda adini dahi anmam. aşkimdan ölsemde..yani kisacasi aşk zorluklari birlikte asinca aşktir zaten.yari yolda kaliyorsa aşk degildir o benim icin.ne kadar aşik ta olsam gururum herseyden onemlidir benim icin sizin icinde oyle olsun..sizin icin emek verecek insanlarla devam edin yolunuza.yolda kalanlara dönüp bakmayin bile..benim tavsiyem bu, hayat sizin..

İşe gideceğim tüm gün güçlü olmak zorundayım, nasıl olacak bilmiyorum her an ağlayacak gibiyim

İnşallah zamanla o hayatıma girmeden önceki eski neşeli halime geri dönerim...

O da üzülüyor mudur, o da unutamayacak mıdır benim gibi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…